• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kokain Bagımlılıgı

betty_boop

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2010
411
30
318
39
Herkese Merhaba,

Canımdan cok sevdiğim öl dese hiç dusunmeden ölüceğim insan madde bagımlısıymıs. Kokain bonzai akliniza ne gelirse. 7 aydır kullanıyormus fakat ben henuz ogreniyorum. Birakıcagına soz verdi ben cok caresizim ne yapıcagımı bilemiyorum. Amatem harici bana onerebilceğiniz doktor varsa lutfen soyleyin.

Herkese Merhaba,

Canımdan cok sevdiğim öl dese hiç dusunmeden ölüceğim insan madde bagımlısıymıs. Kokain bonzai akliniza ne gelirse. 7 aydır kullanıyormus fakat ben henuz ogreniyorum. Birakıcagına soz verdi ben cok caresizim ne yapıcagımı bilemiyorum. Amatem harici bana onerebilceğiniz doktor varsa lutfen soyleyin.
İsmen önereceğim biri yok ama maddi durum yeterliyse bu alanda uzmanlaşan iyi bir psikiyatrist aramak mantıklı sanki.

Amerika'da ki özel klinikler TR'de yok sanırım.

Balıklı rum hastanesinde tedavi görebilir bağımlılık için.Ayrıca özel doktorda olsa kliniğe yatması gerekmez mi?
takip açısından.

Yani evet maddi durumunda hicbir sıkıntı yok cok sukur ama nereye gidicegimizi bilmiyorum. O kadar saskınımki suan inanın napıcagımı bbilmiyorum.

Ay nasil ölmemiş 7 aydır? Bonzai öldürür diye biliyorum.
Cabuk tedavi olsun ya. Cok kotu bir sey bu..
Allah kurtarsin..

Bağımlılarda verilen söz pek ciddiye alınmaz çünkü iradelerine hakim olamazlar.acilen hastaneye yatmalı.sıkı bir pskolojik destekte almalı ama neden amatem dışında dediniz onu anlamadım

Allah yardım etsin.
Hiç farkına varmadınz mi?
Zor ve yıpratıcı bir durum sizin için zaten diğer tarafı söylemiyorum.
İmkanınz varsa özel klinik daha iyi.

uyuşturucu kullanmak,sorunlardan uzaklaşmak başka bir dünya da huzur arama isteğidir.. önce sevgilinize iyi gelen şeyi bulmanız gerekiyor.. bu arada arkadaşlar maddi durumlardan bahsetmişler kokain kullanan bi insanı maddi durumunun kötü olması muhtemel değil.. bonzai ye gelince.. sevgilin ölmek istiyor.. hayata ait tüm değerlerini yitirmiş bile diyebiliriz... tedavi insanın kendisinden başlar.. amatemde kullanılan ilaçlarda yasal uyuşturuculardır ve arada olan grup toplantıları ile sınırlı.. tahmin ediyorum ki sevgilinin çok kısıtlı bir arkadaş çevresi var, onlardan uzak durmasını sağlamalısın.. bir tatile çıkın mesela.. doğa yürüyüşleri iyi gelicektir.. O'na hayatın yaşanabilicek güzellikleri gösterin. Sevgi herşeyin ilacıdır..

zor bir durum..
nasıl başlamış, ne için girmiş bir derdi filan var da unutmak için mi?

ben uyuşturucuya başlayıp tamamen bırakana rastlamadım hiç. bir süre bırakmış gibi olup tekrar başlıyorlar amatem vs. de fayda etmiyor yani sadece bir süre uzak tutabiliyor sonra bağımlılığı artar da ileride sana da kullandırmaya çalışır mi diye düşün bence çünkü sağlıklı ruh halleri olmuyor şiddet saldırganlık vs.
ben olsam bağımlı biriyle ilişkimi sürdürmezdim ileride ne yapacağı belli olmaz bunların.

Herkese Merhaba,

7 ayda nasıl açık vermez bu insan?
Kendini nasıl saklar ki? Hem de bağımlı olan biri.
Sen görmemek için direnmişsin bence.
Bireysel doktordan ziyade neden Amatem'i istemiyorsun ki?

SİZ EVLİMİSNİZ ?
SİZ HAMİLEMİSİNİZ ?
YADA DAHA 3 AYLIK Bİ İLŞKİ YAŞADIĞINIZ BU ADAM İÇİN ÖLÜRÜM DİYECEK KADAR KENDİNİZDE DEĞİLMİSNİZ ?

ESKİ KONULARINIZDAN ÇIKARDIĞIM SONUÇLARA GÖRE SİZ KENDİNİZE YENİ SAYFALAR AÇIN

NEKADAR DEĞİKİK Bİ HAYATINIZ VAR ESKİ AÇTIĞINZI KONULARA BAKINCA PES YANİ DEDİM

Amatem'i bende önermiyorum bu durumda, standardın altında tedavi bir tedavi şekilleri var ve özellikle yatan hastalar için hiç de sevimli bir yer değil. Özel tedavi merkezlerine bakmak bence daha mantıklı, Arif Verimli bu işte ilk akla gelen isim ama ben onu da önermiyorum, sadece şovmen yönü ile öne çıkan, 15 dk'lık görüşmeleri için dünyanın parasını alan bir doktor. Bu işte daha profesyonel hastane modunda yerlere bakmanız lazım, Madalyon Psikiyatri ve Fransız Lape Hastanesi gibi

Back