Kök hücre prp ekzozom

amin canım. Allah evlat sahibi olmamıza inşallah izin verir. 3 kez düşüklesonlanan gebeliğim oldu. yaş 48. bugün prp ve eksozom oldum. kolaydı. ağrı sızı yok.artık adet görmeyi bekliyecegim. gelişmeleri yazarım. bu yolla evlat sahibi olanlar varmış. allahım inşallah bizlerede evlat verir.
Amin canım şifa olsun vesilemiz olsun inşaAllah 🤲 Ben de bugün kök hücre, eksozom prp oldum. Benim önceden prp olmuştum hiç ağrı sızı olmamıştı. Eve yeni geldim bel kemiğinden aldılar kök hücre için orasi ağrıyor bir de iki kez anestezi aldım ondan sanırım bulantım çok fazla. Beni de ikinci adette çağırdılar ultrason kontrolüne. Ben de yazarım gelişmeleri. Bizler durumunda olanlara da fikir olur. Yolumuz zor maddi manevi Allah'ım çabamızı görüyor bizlere de tez vakit katından herşeyiyle dosdoğru tastamam ihlâslı sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲

amin canım. Allah evlat sahibi olmamıza inşallah izin verir. 3 kez düşüklesonlanan gebeliğim oldu. yaş 48. bugün prp ve eksozom oldum. kolaydı. ağrı sızı yok.artık adet görmeyi bekliyecegim. gelişmeleri yazarım. bu yolla evlat sahibi olanlar varmış. allahım inşallah bizlerede evlat verir.
Nerede oldun işlemi ben Acıbadem Maslak da

eskişehir acıbadem hastanesinde. Allahım yardımcımız olsun inşallah
Amin canım çok amin🤲 inan cok dua ediyorum hepimiz için Allah'ım tez vakit bize kolaylıkla nasip etsin. Senin de eksozom için idrar mi aldılar. Benim prp için kan, eksozom için idrar , kök hücre için de kemik iliginden dediler.

Back
X