• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kök hücre nakli ile meme büyütme yardım

Canm doku az enjekte ediyorlar zaten ben cok fazla istemiyorum.Kafama takilan daha once biyerlede gorustum.Bana "enjekte edilen yag hucresini vucut kanser hucresi olarak algilayabiliyormus."Evt belli bir kismi gidiyormus.Cok fazlada enjekte edilemiyomus.Bilmiyorum kafam karisti dogal olsun diye cabaloyorum.Vucudumda ufacik sivilceyi irdeleyen bir yapim var 2 sezeryan oldum.Onun yara izini kabullenebilmis degilim.Offff offf kizlar
canım bence silikon yağdan iyidir. bende göğüs ve bacak estetiği düşünüyorum bacak estetiğinde yağ ile düzgünleştiriyorlar yine vücuttan alınan bir maddede olsa ben yağ görüntüsünü sevmiyorum. genç durmuyor bence.

sagol cnm.bilgilendirmelerim vallahi daha tirstim simdi acikcasi
doğal durması konusunda bende senin gibi düşünüyordum sitede ameliyat olan arkadaşların fotoğraflarını incelediğimde anladımki doğal durması hem dr un becerisiyle hemde kişinin meme yapısıyla alakalı.

doğal durması konusunda bende senin gibi düşünüyordum sitede ameliyat olan arkadaşların fotoğraflarını incelediğimde anladımki doğal durması hem dr un becerisiyle hemde kişinin meme yapısıyla alakalı.
evet bende fotolari gordukten sonra dusuncelerimi degstiryrum sanirim cunki cok guzel sonuclar gordm.Ama kafamada takilsin istemiyrum.Esimde 3. cocuk konusunda isterim tabi deyince silikonlu goguse birde sutt nadide sultan gibi gezicem heralde oyle bir arada kaldim ki anlatamam

evet bende fotolari gordukten sonra dusuncelerimi degstiryrum sanirim cunki cok guzel sonuclar gordm.Ama kafamada takilsin istemiyrum.Esimde 3. cocuk konusunda isterim tabi deyince silikonlu goguse birde sutt nadide sultan gibi gezicem heralde oyle bir arada kaldim ki anlatamam
iyi de canım sonuçta yeni doğum yapmış olacaksın ama bilemedim bende

Back