Köfteler Köfteli İslim Kebabı-Torku sıvı yağ sponsorluğuyla

ay patlıcan bayılırım bunun adı islim kebabımıymış bilmiyordum ama yapıyordum :)) ellerine sağlık başarılar dilerim

ay patlıcan bayılırım bunun adı islim kebabımıymış bilmiyordum ama yapıyordum :)) ellerine sağlık başarılar dilerim
Bende bayilirim 2 gün yedik valla esimle :) eşim tam puan verdi bakalım burada nolcak:))

Ay İslim kebabıni çok severim gerçi ben patlıcan ve kıyma ikilisinin olduğu herseye bayiliyorum:-) eline sağlık canım yarışmada başarılar:KK66:

Ay ben çok severim, ellerine sağlık :kk77: Yalnız bir itirafta bulunmak istiyorum, çiğ kıyma benim için her zaman daha çekici :KK53: Mıncık mıncık yirim ben.. :KK51:

Ay İslim kebabıni çok severim gerçi ben patlıcan ve kıyma ikilisinin olduğu herseye bayiliyorum:-) eline sağlık canım yarışmada başarılar:KK66:
Dimi ya bende hastasiyim haftada 1gun yemek yaparım öğünde hep kıymalı patlicanli biseler yaparım :)

Eveeeett, köfteyi çiğ çiğ yemeye bayılırım. Aynı şekilde çiğ hamuru ve çiğ patates harcını (Börek içi) :KK45:
Ayyyyy kız gece gece içimi Kaldırsın :KK70: kurt olur kiz içinde benim kedilere bile çiğ bisey yedirmem beeennn :)
Bu arada tesekkur ederim:KK68:

X