- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
TesekkurlerrrEline sağlık ...pek severim bu kebabı :))
![KK68 :KK68: :KK68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TesekkurlerrrEline sağlık ...pek severim bu kebabı :))
Gozluklerini kullan cimcimeResimler nerde![]()
İllk başta bi sorun oldu resim yukleyemedim cimcime para girdgi için resim girememiş:)Gozluklerini kullan cimcime![]()
Bende bayilirim 2 gün yedik valla esimle :) eşim tam puan verdi bakalım burada nolcak:))ay patlıcan bayılırım bunun adı islim kebabımıymış bilmiyordum ama yapıyordum :)) ellerine sağlık başarılar dilerim
burda ne olacağı pek belli olmuyor sanırım :))Bende bayilirim 2 gün yedik valla esimle :) eşim tam puan verdi bakalım burada nolcak:))
Tesekkurlrrrrelletinize saglik,
basarilar![]()
Neee çiğ mi yersinAy ben çok severim, ellerine sağlıkYalnız bir itirafta bulunmak istiyorum, çiğ kıyma benim için her zaman daha çekici
Mıncık mıncık yirim ben..
![]()
Dimi ya bende hastasiyim haftada 1gun yemek yaparım öğünde hep kıymalı patlicanli biseler yaparım :)Ay İslim kebabıni çok severim gerçi ben patlıcan ve kıyma ikilisinin olduğu herseye bayiliyorumeline sağlık canım yarışmada başarılar
![]()
Elinee saglik tatlimm.bende deniycem.en kisa zamanda![]()
Eveeeett, köfteyi çiğ çiğ yemeye bayılırım. Aynı şekilde çiğ hamuru ve çiğ patates harcını (Börek içi)Neee çiğ mi yersin![]()
Ayyyyy kız gece gece içimi KaldırsınEveeeett, köfteyi çiğ çiğ yemeye bayılırım. Aynı şekilde çiğ hamuru ve çiğ patates harcını (Börek içi)![]()
Bende aynı şekilde yaDimi ya bende hastasiyim haftada 1gun yemek yaparım öğünde hep kıymalı patlicanli biseler yaparım :)
Ay hiç yiyemem ben çiğ seyleriEveeeett, köfteyi çiğ çiğ yemeye bayılırım. Aynı şekilde çiğ hamuru ve çiğ patates harcını (Börek içi)![]()
Ben bitek çiğ sosis yerim kedilerimle beraberBende aynı şekilde ya
Ay hiç yiyemem ben çiğ seyleri![]()
Ben de kedime vermem çiğ, ben yerimAyyyyy kız gece gece içimi Kaldırsınkurt olur kiz içinde benim kedilere bile çiğ bisey yedirmem beeennn :)
Bu arada tesekkur ederim![]()
Ben böyle ilginç şeyler yemeyi seviyomBende aynı şekilde ya
Ay hiç yiyemem ben çiğ seyleri![]()
Afiyet bal seker olsun canisiiBen de kedime vermem çiğ, ben yerim
Ben böyle ilginç şeyler yemeyi seviyom![]()