Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzelmiş canım güle güle oturun ALLAH bir ömür boyu mutlu oturmak nasip etsin
çok teşşekkür ederimm kuzulurr :)
sandıklı ya da yataklı değil cnm sadece koltuk aldık biz mobilya aldığımız yer sandıklılar çok çabuk bozulur fdilan deyince almadım öyle![]()
çok beğendim inşallah sarılıp film izlediğiniz günleri görmeyide nasip eder allah
sandıklılar çabuk falan bozulmuyor. satıcı uydurmuş olmalı :) koltuk takımınız güzel ama oturma odası içinse biraz açok renk olmuş.. güle güle kullanın şimdiden..
Biz oturduk denedik gayet konforlu ama dediğin gibi biraz küçük. 3 kişilik koltuk alanı kadar ama.Oturma alanı koltuk büyüklüğüne oranla az gibi geldi bana..
Fotoğrafta yanılma da olabilir tabi..
Güle güle kullanın.. :)
koltukların ebatı çok büyük ,oturma bölümü çok küçük ,oturma odası için çok devasa geldi bana ,
ayrıca 9 yıldır sandıklı ve yataklı köşe takımı kullanıyorum ilk günkü gibi sorunsuz ,bozulma filan olmadı ,kandırmışlar sizi ..
9 ay var daha diyorsun niye bu kadar erken aldınız ,9 aya ne modeller çıkar daha ..
birde renk olarak kenarları beyaz ortası sütlü kahve uyumsuz geldi gözüme ..
almışsınız artık güle güle kullanın
Renkleri değiştircez demişsin canım da ben renkleri beğnmedim demedim. oturma odasında sürekli üzerinde olunduğu için biraz daha koyu renkler kullanışlı oluyor. açık renkler çok çabuk kirleniyor, onu demek istemiştim.. birde 9 ay banada erken geldi biz bir ay kala gibi aldık mesela, ama bilemiyorum tabi, belki borcu bitsin istemiş olabilirsiniz. yada çok beğendim kçırmıyım da olmuş olabilir :)
neden sinirleniyorsun anlamadım :) "9 ay var daha diyorsun niye bu kadar erken aldınız" filan biraz tavrın kaba geldi bana.
saol yine de...
Çok güzel koltukların,güle güle kullan mutlu günler de inşallah:112:
Güle güle kullan Allah tamamına erdirsin canım. Nereden aldın ne kadara aldın acaba yazabilir misin?