• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocişimle Çok severek aldığımız Oturma Odammız :)

duygum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
1.464
14
108
Selam kızlarrr henüz 9 ay var düğünüme ama koltuk takımımızı aldık ve sizinle paylaşmak istedim.

Fikirleriniz nelerdir :)

:nazar::nazar::nazar:

$pr_01_702_max.webp$pr_02_702_max.webp$pr_03_702_max.webp$pr_04_702_max.webp

çok güzelmiş canım güle güle oturun ALLAH bir ömür boyu mutlu oturmak nasip etsin

Hoşmuş canım..Rengi de iç açıcı..Kullanışlıdır da inşallah;çünkü oturma odasındaki koltuklar gerek yatak gerekse sandıklı olması tercih ediliyor..Tabi tercihinizi bilemem güle güle kullan canım:nazar:iyi günlerde eskit.. :)

çok teşşekkür ederimm kuzulurr :)

sandıklı ya da yataklı değil cnm sadece koltuk aldık biz mobilya aldığımız yer sandıklılar çok çabuk bozulur fdilan deyince almadım öyle :30:

çok beğendim inşallah sarılıp film izlediğiniz günleri görmeyide nasip eder allah

çok teşşekkür ederimm kuzulurr :)

sandıklı ya da yataklı değil cnm sadece koltuk aldık biz mobilya aldığımız yer sandıklılar çok çabuk bozulur fdilan deyince almadım öyle :30:

sandıklılar çabuk falan bozulmuyor. satıcı uydurmuş olmalı :) koltuk takımınız güzel ama oturma odası içinse biraz açok renk olmuş.. güle güle kullanın şimdiden..

Oturma alanı koltuk büyüklüğüne oranla az gibi geldi bana..
Fotoğrafta yanılma da olabilir tabi..
Güle güle kullanın.. :)

koltukların ebatı çok büyük ,oturma bölümü çok küçük ,oturma odası için çok devasa geldi bana ,
ayrıca 9 yıldır sandıklı ve yataklı köşe takımı kullanıyorum ilk günkü gibi sorunsuz ,bozulma filan olmadı ,kandırmışlar sizi ..
9 ay var daha diyorsun niye bu kadar erken aldınız ,9 aya ne modeller çıkar daha ..
birde renk olarak kenarları beyaz ortası sütlü kahve uyumsuz geldi gözüme ..

almışsınız artık güle güle kullanın

çok beğendim inşallah sarılıp film izlediğiniz günleri görmeyide nasip eder allah

tşkler cnmmm

sandıklılar çabuk falan bozulmuyor. satıcı uydurmuş olmalı :) koltuk takımınız güzel ama oturma odası içinse biraz açok renk olmuş.. güle güle kullanın şimdiden..

biz yastık ve minderleri açık mavi ve pudra pembe yaptıracağız cnm. bu rengi ben de beğenmedim.

Oturma alanı koltuk büyüklüğüne oranla az gibi geldi bana..
Fotoğrafta yanılma da olabilir tabi..
Güle güle kullanın.. :)
Biz oturduk denedik gayet konforlu ama dediğin gibi biraz küçük. 3 kişilik koltuk alanı kadar ama.

koltukların ebatı çok büyük ,oturma bölümü çok küçük ,oturma odası için çok devasa geldi bana ,
ayrıca 9 yıldır sandıklı ve yataklı köşe takımı kullanıyorum ilk günkü gibi sorunsuz ,bozulma filan olmadı ,kandırmışlar sizi ..
9 ay var daha diyorsun niye bu kadar erken aldınız ,9 aya ne modeller çıkar daha ..
birde renk olarak kenarları beyaz ortası sütlü kahve uyumsuz geldi gözüme ..

almışsınız artık güle güle kullanın

neden sinirleniyorsun anlamadım :) "9 ay var daha diyorsun niye bu kadar erken aldınız" filan biraz tavrın kaba geldi bana.

saol yine de...

Renkleri değiştircez demişsin canım da ben renkleri beğnmedim demedim. oturma odasında sürekli üzerinde olunduğu için biraz daha koyu renkler kullanışlı oluyor. açık renkler çok çabuk kirleniyor, onu demek istemiştim.. birde 9 ay banada erken geldi biz bir ay kala gibi aldık mesela, ama bilemiyorum tabi, belki borcu bitsin istemiş olabilirsiniz. yada çok beğendim kçırmıyım da olmuş olabilir :)

Renkleri değiştircez demişsin canım da ben renkleri beğnmedim demedim. oturma odasında sürekli üzerinde olunduğu için biraz daha koyu renkler kullanışlı oluyor. açık renkler çok çabuk kirleniyor, onu demek istemiştim.. birde 9 ay banada erken geldi biz bir ay kala gibi aldık mesela, ama bilemiyorum tabi, belki borcu bitsin istemiş olabilirsiniz. yada çok beğendim kçırmıyım da olmuş olabilir :)

aynen borcu bitsin istedik cnm. oturma odasını açık renklerle döşemek istedik. Hem kılıfların yıkanabilme özelliği var. Ayrıca 2 ayrı renk yaptırmayı planlıyoruz biri açık biri koyu. :)

neden sinirleniyorsun anlamadım :) "9 ay var daha diyorsun niye bu kadar erken aldınız" filan biraz tavrın kaba geldi bana.

saol yine de...

allah allah ,sinirlenmişmiyim ,senin aldığın koltuğa niye sinirleneyim canım banane ,ben fikrimi belirttim ..buraya foto koyduğuna göre muhtemelen beğenip beğenmediğimizi soruyorsun sanırım yalnışmıyım ??? ee herkes aynı yorumu yapacak değil ya ,benim fikrimde buydu belirttim ..:51:

Güle güle kullan Allah tamamına erdirsin canım. Nereden aldın ne kadara aldın acaba yazabilir misin?

bu kadar cok yastıkla oturmak zor oluyor onun dışında şık ve ferah güle güle kullan allah sonunu getirsin inş..

Back
X