Kociim Araba alyor sonunda....

zeh

Aşkımın bahar tomurcuğu..
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
1.568
0
116
39
İstanbul
merhabalar kızlar... Ben evliyim hamileyim hepsinde havalara uçtum ama bu araba alma meselesinde daha bi uçtum çünküüü istanbul gibi biyerde araban yoksa özel hayatın yani gezme tozma gibi bi şans zor oluyo.. belediye oyobüslerinden ve taksilerden ııyk gelmişti paylaşmak istedim k.k sizleri seviyorum......a.s. a.s. a.s. :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Hayırlı olsun canımmm...
ıyi günlerde kullanın...
Allah tabanını düz bastırsın inş...

Hayırlı olsun canım Allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah a.s.

Hayırlı olsun canımmm...
İyi günlerde kullanın...
Allah tabanını düz bastırsın inş...

hayırlı olsun canım rabbim kazadan beladan korusun bol bol gezmeler eşin ve doğacak meleğinle

Hayırlı olsun canım ne aldı ötv de bitiyo iyi yapmışsınızgamyoncuiremsu

Hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

canlarım iyi dilekleriniz için çook sağolun hepinizi öpüyoruum honda aldı ama modelden felan çakmam iyice öğrenmem lazım :))))

hayırlı uğurlu olsun...
kazasız,belasız güzel günlerde kullanın...
gamyoncuiremsu

güle güle kullanın hakkaten istanbulda arabasız yaşanmaz. arabayla 15 dakikada gideceğin yere otobüsle 1,5 saatte gidiyosun.

hayırlı olsun canım allah tekerını duz bastırsın
uğurlu gelmiş bebiş

aaaa, ne tesadüf benim kocam da iki gün önce aldı ötv bitmeden bana bi citroen c4 çok istiyordum. aldıııııııııııı.
Hakikaten bende sevindirik oldum valla.
güle güle kazasız belasız bin sende tatlım.

hayırlıs olsun kazasız belasız gunlerde kullanırsınız ınsallah

Allahim kazasiz belasin kullanmayi nasip eder insallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…