• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocasının kardeşinden hamile kaldı! Şok eden olay

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Dünyaca ünlü manken Natasha Giggs kocasını 8 yıl boyunca kayını ile aldatmış. Kocasının futbolcu kardeşi ile 8 yıl yasak aşk yaşayan manken bu ilişkiden şimdi bir çocuk bekliyor.

Bu haberi okuyunca dünyanın çivisi çıkmış bu kadarda olmaz diyeceksiniz. Dünyaca ünlü model Natasha Giggs kocasının kardeşi ile 8 yıl boyunca yasak aşk yaşamış. Kocasının yerine kaynını tercih eden manken bu yasak aşktan bir çocuk bekliyormuş. 8 sene boyunca kocasını kandıran ve kayını ile birlikte olan manken ilişkilerini bağımlılık olarak nitelendirdi.

Bu aşktan hamile kalan model erkek bebek sahibi olacak.İlişkisi duyulunca eşinden boşanan model ilişkisi içinde “Yanlış olduğunu biliyordum. Birçok kez bitirmeye çalıştım ama Ryan ile aramızdaki ilişki bağımlılık gibiydi. Ne derse yapıyordum. Ona asla

karşı koyamıyordum. O da bunu bildiği için beni kullandı. Her şey onun istediği gibi ilerliyordu ama bana karşı hiçbir zaman

romantik olmadı, beni sevdiğini hiç söylemedi. Sanırım sadece sekse dayalı bir ilişkimiz vardı”dedi.Şuan yine aşk hayatı dolu olan model 2′de çocuk sahibidir.

Natasha zor günleri atlattı..

$Natasha Giggs.jpg

$Natasha Giggs aldaltma.jpg

Adamdan cok kadini sucluyorum bole yasak iliskilerde bazen ayni cins oldugum icin utaniyorum cocuga yazik ne denirki bu rezilliye pessss..!

Ne ilginç hayatlar var. Bunu normal orta direkten biri yaşasaydı burada bilemiyorum artık… Nasıl bir uçurumdur bu yaşamlar arasındaki fark.

Back