Kocasından uzun olan var mı

benim nişanlım benden 2 cm kısa ben 1.69 o 1.67 gunluk hayatta sorun olmuyor ama dugunlerde eğlencelerde sorun biraz.herkesin ayagında topuklu bende duz taben ayakkabı o zaman uzuluyorum.ama napim beni basının tacı yapıo.benden 2 cm kısa diye ayrılayım mı sizin durum nasıl?

benm düğünüm bir ay sonra ve ben de gelin ayakkabsı arıyorum bulamıyorum çnkü istedğim boyda ayakkabı yok çok azcık topuğu olsun istiyorum ama bulamıyorum ... eşimle aynı boydayız gelinliğin altına topuklu giyersem çok komik durcaz ona yüksek topuklu ayakkabı aldrcam zaten ama ben ondan azcık da kısa olmak istiyorum yok bulamıyorum hergün net başındaym dışarı her çıktığmda mağazalrdaym yaa babet var ya da maşallah 20 cm topuklu ayakkabılar var.. babet olsun bari dedm yaa yok bi türlü içime sinmiyo önerdğinz site varmı arkdşlar

ben sevgilimden 8 cm uzunum kızlar 188cam benm buyum sevgilim 180cm sorun etmiorz ben topuklu giydiğimde bana 'dünyanın en güzel kadınına sahibim' die iltifat edio fikirleriniz ve gönlünüz denkse boyunuz denk olmasada olur

evet bende 2-3 santim uzunum esimden arada sorun oluyor bazen bende üzülüyrum bu duruma ama yapacak birsey yok :)

hehe evet kızlar bende uzunumm bboyum 170 eşiminki 167 falan tam net sölemioo:) ama o çok memnun bana zorla topuklu aykkabı giydiroo o sorun etmeyince bende etmiyorum sadece düğünlerde derneklerde topuklu giydiğimde yaşlıların (yaşlıların derken) bilmiş teyzelerin zaten sırık gibisin bide topuklu giymişsin demelerinden nefret ediyorum

tek sorununuz boy olsun nolcakki önemli olan huylarınızın uyuması,anlaşabilmek bence
okadar dert etme düğünün birkere olucak çok istiyorsan topuklu ayakkabı giy ben bazen öyle yapıyorum milletin acayip bakışlarını hiç umursamıyorum bile

boy konusunu hiç de takma kafana canın nasıl ayakkabı istiyorsa giyin düğün bir kez olur.
ben istediğimi giyindim hiç bişide olmadı bilmiş teyzeler ve evde kalmış hala kızlarının bakışlarından başka.
yeterki insanın aklı kısa olmasınn

belki biraz özel olacak ama dans ederken, öpüşürken ve yolda yürürken falan hiç mi sıkıntı olmuyor.. yada sevgilinin omuzuna başına koymak isteyipte koyabiliyormusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…