kocası hanımını baba evine yolluyor , ilişkiye ara vermek ! için :D

canim kuzenin esini seviyorsa evi birakmasin. kvye adami tek yollamasin. heryere beraber gitsinler. esinin ailesi dolduruyor olabilir.
ama cocuk dusunmesin.

Adam kadini basindan atmak istiyor, bu belli yani.
6 aylik evlilik yürümüyor, adam tuhaf, üstüne
Kadini göndermek istiyor.
Bir dakika bile harcamasin kuzenin o adam Icin bence.
Gecen zamanina yazik

anlaşamadılar hergün hemen hemen kavga.. adam huysuz geçimsiz, abuk subuk talepleri olan evine karısına para vermeyen, anasının evinden çıkmayan hanımını gezdirmeyen bi adam. ilgisiz soğuk.

Şu yazdıklarından sonra,asıl kuzeninin bir çözüm araması gerekmez miydi ?
Demek ki adam da kuzeninden memnun değil,anlaşamadıklarının farkında.
Bu durumda teklifin kimden geldiği önemli değil.
Mal mülk,eşya paylaşımı gibi sorunlar yoksa teklifi değerlendirmekte fayda var.

bence de gidiyorum desin bi iki gün sonra adam işteyken eve gelsin bakınsın ya da adam evdeyken evi bassın, çok mu polisiye film izliyorum napıyorum

kuzenine üzüldüm ama adam başından atmaya çalışıyomuş gibi geldi, kendini ne sanıyosa artık

evt kuzenim gitmiyor gıcıklığına istiyosan sen git dedi hain planları var ...

Adam kadini basindan atmak istiyor, bu belli yani.
6 aylik evlilik yürümüyor, adam tuhaf, üstüne
Kadini göndermek istiyor.
Bir dakika bile harcamasin kuzenin o adam Icin bence.
Gecen zamanina yazik

intikam almadan yollamıycak nasıl bi intikam alsın sizzce?

Kuzeniniz boşanma kağıdı gelecek diye neden korkuyor ki? Adamın niyeti aşağı yukarı belli zaten
Bence yatak odasında yada eşinin telefonunda birşey yakalamaktan daha fazla korksun.
Çünkü hareketleri hiç normal değil

Evliyken ne ara vermesi yahu!
Adam başından atmaya çalışıyor resmen.

Tüm yorumları okumadım ama aklıma ilk gelen eve birini getirecek oldu.. bi arkadaşında dediği gibi gidiyorum desin akşam eve gelsin bakalım neyle karşılasacak? yani sevgili mi bunlar ara veriyorlar.. diyelim pişman oldu dön geri dedi, yahu kızın ailesine ne cevap verecekler o kız baba evine nasıl gidecek ne sebeple ve ne kadar kalacağı da belli değil? bi gidiyorum numarası yapsın bence..

kuzeninizin kişiliği nasıl normalde kocasına karşı yani tavrı filan

seven erkek karısına asla böyle bişey teklif etmez... adam kuzeninizden kurtulmaya çalışıyor... insan gerçekten sevdiği birinden 6 ayda sıkılmaz... ya evlilik zor geldi, ya da başkası var hayatında...

intikam almadan yollamıycak nasıl bi intikam alsın sizzce?

Valla intikamini alsin tabi, en iyi intikam, o yokmus gibi,
Onu Kaale almadan, moralini hic bozmadan cekip gitmek olur.
bunlar bircok seyden daha acitici olur.
Bak ozaman nasil kiymetli oluyo kuzenin

kuzeninizin kişiliği nasıl normalde kocasına karşı yani tavrı filan

soğuk davranıyo yani alttan almıyo madem böyle davrancaktın benle niye evlendin filan diyo çıkıyo dışarı geziyo adam dengesiz bigün iyi davranıyomuş bigün kötü .. b,anda yok bulaşık bezini niye sıkmadın diye bağırıyomuş mesela agresif bitip...bu arada adam cinsel açıdan soğuk .. yani sırtını dönüp yatan cinstenmiş. acaba kızla erkekliğini ispat etmek için mi evlendi? kuzenim adamdan ayrılcakda konu komşu ne der 6 ayda baba evine döndü filan utanıyo uzatmaları oynuolar..ben istediğim zaman giderim o git deyince gitmem diyo haklıda...

bide adam diyomuşki evlendiğimden beri uyuyamıyorum ikide bi hasta oluyorum, bende büyü olabilir diyomuş :S akrabalarımdan biri büyü mü yaptı bana diyomuş ..

adamın evlenince hevesi kaçmış allah yardımcısı olsun kuzeninizin.

görücü usulü mü evlendiler?

adam ruh hastası olabilirmi? büyü var bende filan demiş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…