kocası hanımını baba evine yolluyor , ilişkiye ara vermek ! için :D

o kadar adamsa kendi gitsin evden.
kuzeninize soyleyin cikmasin evden.
gidecek biri varsa o da esi olacak insandir.
kafasini toplamak isteyen de adam zaten,yolu acik ola kafasini toplasin gelsin.

Bu kişi kuzenin değil de sen olmayasın? Hani şu yan komşu yüzünden ağzına geleni eşinize söylediğiniz için birbirinize uygun olmadığınızı söylemiş olmasın (haklı olarak) Sizde 6 ay önce evlenmiştiniz de. Uçak paranı vereyim babanın evine git demiş, sizde çok uzaktasınız. Yurtdışında.
Ayrıca buna benzer konulardan kendinizle ilgili şikayet ettiğiniz bir konunuz var. :)

Ohh suyundan da koy!
Dur bir tadına bakıyım, yok bizim kültürümüz farklıymış, hadi sana yallah. Oldu başka. Bu zamana kadar aklı neredeymiş. Ne halt yemeye evlenmiş poh yiyenin uşağı.
Madem uzak kalmak istiyor, kuzenin niye çıkıyor evinden, kendi gitsin babasının evine!!! Otursun orada düşünsün.

Bence bu zerzevata ya başkasını bulmuşlar, ya da kendisi bulmuş kuzenini yollama derdinde.
Edit: başlıktaki gülücük de pek bir manidar. İçinin yağları mı eridi? Hayırdır?

şaka mı bu? bu adam bunu yapıyorsa eve başka kadın getirecektir net.

Adam eşinden ayrılmak istiyor ama bunu bir anda yapamayacağı içinde bu şekidle bir süre ayrı kalalım tribi yapmış. Ben olsam evden gitmem adamı gönderirim.

Adam topla eşyalarını git demiş resmen. Sevgililikte bile olmaz kabul edilmez bu laf, ayrılıktan başka bişey olmadığı bilinir. Kaldı ki evliyken

Bana sorarsaniz kesinlikle boşanmak istiyor ama net olamıyor o yüzden baba evi ayagina kendine yol yapıyor. Nitekim bu lafları söylemeden önce sergilediği tavırlarda bir nevi yildirma politikasi. Normal bir evlilige dair hiç bişey bunca sözden önce de yokmuş zaten. Benim anlamadığım kendisi için bu kadar hiç bir şey yapmayan adamı kuzeniniz nasıl seviyor? Bence kuzeniniz kendisini SevMiyor. Adamla bir ilgisi yok.

Gerçekten ne tesadüf sizde 6 ay önce evlenmişsiniz. :)

yok cnm benm evliliğimdeki sorun kalktı eşim düzeldi ben almanyadayım kuzenim türkiyede istanbulda . ortalama aynı dönemlerde evlendik . merak etme benim sorunum olsa benim yazarım kuzenim demem.

Bildiğin postalamış kızı. Ama kuzeniniz gitmek yerine onu göndersin. Terbiyesiz herif.

Adam karisini gozden cikarmia yoksa oyle Baba evine felan git demezdi ..
Evlenmeden once bilmiyormuydu hayata bakis acilari farkli felan ?
Hepsi bahane bunlarin!
Ayrica kuzeninizin yerinde olsam , onu evden yollardim ben gitmezdim..

kuzenin babaevine gittiginde bosanma kagidi gonderecek olan adamin, her saniye dibinde de dursa netice degismez.. sakinligini korusun ve dusunsun, bu adamla bi omur devam edebilir miyim desin.. (anlattigina gore) adam hem kendi problemli, hem de kiz problemli gibi davraniyor.. asil ve sakin bi durus sergilemeli kuzenin, kimse de yaymadan, kavga da etmeden.. hatasi varsa alttan alsin kuzenin ama sakin eline ayagina yapisip yalvarmasin; askindan surunse bile.. emin olsun ki ters teper, Allah korusun..

Adamin baska bir kadinla iliskisi olabilir, o kadini eve getirmek istiyor olabilir. Bu acelesinin altinda ancak bi sebep yatar bence..
Kadin gidiyorim deyip ciksin ama gitmesin. Aksam eve geri gelsin bakalim ne gorecek..
Bence de. Benim de aklima geldi yani...

gitmesin.
çok istiyorsa kendisi gitsin baba evine.

Yahu neresi normal?
Şu ilişkiye ara verme olayını da bir ben anlamış değilim sanırım.

Bu kadar dört gözle gidişini bekliyorsa kuzeninin yokluğunda yapacakları, planları var sanırım.

6 aylık evlilik
her gün kavga
adam huysuz,geçimsiz
abuk subuk talepleri var!!
ortak paylaşımları yok
eve para vermiyor
anacı
karısına valizini topla git diyor.
Senin kuzenin ne yi bekliyor boşanmak için.

Reactions: anu

İlişkiye ara vermek istiyorsa o gitsin annesinin evine, ne kadar saçma ya 6 aylık evlilikte ara mı olurmuş? Kızı neden postalamaya çalışıyor. Adam kuzeninizi boşayacak yollarını yapıyor sanırım.

gider gibi yapıp gitmesin
bence de bişey karıştırıyor bu adam
günah almak istemem ama

bu adama kocam bile demesin boşanma kağıdı önce o göndersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…