• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocasi eve gec gelenler napiyor?

sevcanvildo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
2.388
1.985
133
Benimki bazen arkadaslariyla erkek erkek takiliyor eve gelisi 11 12yide buluyor ben sinirleniyorum konusuyorum ama istisna olur diyor ama istisnasida haftanin 2 gunu...bunu engellemek icin napabilirim

Bu kadar kısıtlama ihtiyacı neden? Sürekli de değilmiş zaten haftanın 2 günü gitsin arkadaşlarıyla takılsın. Sizinle diz dize oturup dizi mi seyredecek her gün? Siz de o gittiğinde dışarı çıkın arkadaşlarınızla ya da kendi arkadaşlarınızı davet edin. Biraz nefes aldırın birbirinize.

esim zaten isi sebebiyle 10 gibi geliyor:işsiz: ben alıstım yemegimi gec yapabiliyorum film izliyorum vs zaman geciyor tabi bu mecburiyet insan alısmak zorunda sizin esinizde haftanın diger gunleri erken geliyorsa cok sıkıntı yapmayın derim ama bunu haftanın 3 gunune 4 gunune cıkartırsa olmaz nereye gidiyor hangi arkadaslarıyla cıkıyor bunlarıda biliyorsanız sizde o iki gunu kendinize ayırın aksam keyif yapın

Benimki bazen arkadaslariyla erkek erkek takiliyor eve gelisi 11 12yide buluyor ben sinirleniyorum konusuyorum ama istisna olur diyor ama istisnasida haftanin 2 gunu...bunu engellemek icin napabilirim
Benim esimde aynı haftanın iki günü 11- 12 eve gelmesi. Ben sıkıntı yapmıyorum bu durumu arada bir hava almaya ihtiyacı var kastıkça daha olumsuz olur diye düşünüyorum rahat bırakın sizde kendinize vakit ayırın evde yada dışarda biseyler yapın bunaltmamak gerekiyor

Size çok geliyorsa konuşup ortayı bulmaya çalışın.
2 gün çıksın ben de istemezdim.
Benimki hiç çıkamıyor gerçi garibim, 40 yılda bir.

11-12 geç degilki..Bende geç diyince sabaha doğru sandım. Hem haftada iki gün de çok değil. Sizde çıkın arkadaşlarinizla o günlerde madem.
Benim eşim eskiden çıkardı dışarı ama artık hep işten direkt eve gelir hicbir yere çıkmaz. Tam bir ev kuşu oldu.Ama çıkacak olsa onun adına mutlu olurdum.evlilik demek sürekli dipdibe oturmak demek değil. Eşlerin kendilerine ayırdıkları özel vakitler olmalı ki kalan zamanı birlikte kaliteli gecirebilsinler.

İnsan niye esiyle bunalsın ve yalnız birsey yapmak nefes almak olsun ki? Biz arkadaslarla görüşmelere filan birlikte gıdıyoruz gayet eglenıp, kafa dagıtıyoruz. Aynı ortamda olunca eşlerden biri, ötekinin bogazına mı basıyor

Biz nefes almak isteyince birbirimizi karşı koltuğa gönderiyoruz : )

ben olsam ben de kızarım düşünsene koskoca 2 günümüzü, diz dize şöminenin karşında romantik dakikalar geçirmek yerine arkadaşlarınla harcıyo, çık çık hiç beğenmedim, bizimla değilsin, en yakın bir nalbura git iki tane zincir al tak boynuna, en kesin çözüm..

Biz nefes almak isteyince birbirimizi karşı koltuğa gönderiyoruz : )

Nebileyim yani. Biz birlikte vakit gecırırken eglendık hep, iyi geldi bize, anlaştık ve buyüzden evlendik. Yanımda olmadıgında ohh rahat ettım, nefes aldım dıyecegım evliliği ben yapmazdım heralde.

İşi gereği geç geldiği ya da eve gelmediği çok olurdu eşimin.

Çocukları uyutup gece keyfi yapıyordum. Dizi izlemeyi sevmem. Açıyorum youtube ohhh misss gibi radyo tiyatrosu dinliyorum. Özellikle polisiye olanlar. Sonunda katili bulmak da keyif verici ;) sen de meşgale edin. Güzel zaman geçirebilirsin.

Nebileyim yani. Biz birlikte vakit gecırırken eglendık hep, iyi geldi bize, anlaştık ve buyüzden evlendik. Yanımda olmadıgında ohh rahat ettım, nefes aldım dıyecegım evliliği ben yapmazdım heralde.

Yok bence de çiftler ayrı takılabilmeli, sosyal çevre her zaman ortak olmuyor.
Ama birbirlerine yeteri kadar vakit ayırabiliyorlarsa olmalı bu.
Ortak vaktimiz bize yetmediği için ayrı plan yapmıyoruz biz.
Günde geçireceğimiz 2-3 saat, o da bi zahmet benim olsun.

İşi gereği geç geldiği ya da eve gelmediği çok olurdu eşimin.

Çocukları uyutup gece keyfi yapıyordum. Dizi izlemeyi sevmem. Açıyorum youtube ohhh misss gibi radyo tiyatrosu dinliyorum. Özellikle polisiye olanlar. Sonunda katili bulmak da keyif verici :KK66: sen de meşgale edin. Güzel zaman geçirebilirsin.
Aaaaa o ne?ismi ne programın bende isterim bahane banane?:-))

Benm esimde bazen gec geliyor ya mac bakar ya arkadaslariyla kagit oynar. Ben bekliyorum gelmesini. Ac tok olduğunu soruyorum. Neler yaptığını soruyorum ama hesap sorarcasina değil. Eve geldiginde surati asık kadinla karşılaştığında iyice evden uzaklasir diye düşünüyorum.

Back