• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocanızın whatsapp'ını web'de görüntüleme

pastellim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2016
1.254
3.305
63
38
Bir konu vardı, eşinin aldattığından şüphelenen birine, whatsapp'ı webe yükle diye akıl vermişlerdi. Adamın aldattığı kabak gibi ortaya çıktı.
Ayy ben de bir kurtlandım. Aslında sürekli telefonlarımız ortada, şifrelerimiz bile aynı. Hiç şüphelenmedim ama şeytan bir dürttü.
Hemen dün gece yaptım. Ve şu an onu yastıkla boğmak istiyorum.

Millet bizi yemeğe çağırıyor. Bana sormamış bile. 'Pastel, gelmek istemiyor ya, çok dil döktüm ama başı ağrıyormuş.'
Annesi, 'yazlığa gelsenize' yazıyor. Bu, 'Pastel'in çok işi varmış. Kız sabahlara kadar çalışıyor bazen. gelmemiz zor'
İş yerinden bi arkadaşının düğünü varmış. 'Pastel çok hastalandı gelemedik'

Ve bunun gibi bir sürü. nereye gitmek istemediyse habire benim üstüme atmış.

Allaha şükür aldatma falan yok ama uyuz oldum.

Bir konu vardı, eşinin aldattığından şüphelenen birine, whatsapp'ı webe yükle diye akıl vermişlerdi. Adamın aldattığı kabak gibi ortaya çıktı.
Ayy ben de bir kurtlandım. Aslında sürekli telefonlarımız ortada, şifrelerimiz bile aynı. Hiç şüphelenmedim ama şeytan bir dürttü.
Hemen dün gece yaptım. Ve şu an onu yastıkla boğmak istiyorum.

Millet bizi yemeğe çağırıyor. Bana sormamış bile. 'Pastel, gelmek istemiyor ya, çok dil döktüm ama başı ağrıyormuş.'
Annesi, 'yazlığa gelsenize' yazıyor. Bu, 'Pastel'in çok işi varmış. Kız sabahlara kadar çalışıyor bazen. gelmemiz zor'
İş yerinden bi arkadaşının düğünü varmış. 'Pastel çok hastalandı gelemedik'

Ve bunun gibi bir sürü. nereye gitmek istemediyse habire benim üstüme atmış.

Allaha şükür aldatma falan yok ama uyuz oldum.
:KK70: :KK70: :KK70:
Çokkkk tatlı yaa.
İnşallah başka bir şey gormezsin...

:KK57:
esın bıle olsa ızınsız kurcalamak ne kadar dogru
suphenız varsa gozlemleyın veya acık acık konusun

bence bu bosanma sebebı
es hem guvenmıyor hem iş cevırıp kurcalıyor sonra hıc bırsey olmamıs gıbı yuzune bakıyor

sızın ıyılıgınız ıcın soyluyorum yanlıs anlamayın evlılık temelı boyle sarsılmaya baslar saka nıyetıyle bıle yaptıysanız devam ettırmeyın bence

Allah seni bi de yastıkla boğmak istiyorum demiş aman aman en büyük derdin bu olsun

:KK70:
Amaan boşver erkekler bahane bulmakta iyi değildir zaten.
Bundan sonra sen de gitmek istemediğin yere onun duyacağı şekilde 'x istemiyor' de anlasın.
Bulabildiğin bu olsun boşver şükret. Ben de bazen istemediğimde 'dur x'e sorayım dönerim' diyorum. Sonra bir plan uyduruyorum :ukala:

Amaan en büyük derdin bu olsun canım boşver.
Gitmek istememiş seni bahane etmiş. Hangimiz yapmıyoruz ki bunları.

ay ama bu takip etme olayı çok hastalıklı.
Bilgisyarın başından kalkmıyorum resmen bişi bulayım diye
Bulamadın mutlu ol, kalk değil mi
Kalbim güp güp atıyor, hadi hadi hadi
Ayyy tövbe tövbe...

Bu bana yapılsaydı asla eşimi affetmedim. Ciddi söylüyorum boşanma sebebim olur.

Eğer ciddi şüpheler varsa , yapılır ama yoksa özele tacizdir bu.

Ayrıca ne varsa erkekler buradan öğreniyor. Bir sonraki hamleyi kadınlardan önce yapıyorlar Kk sayesinde

Ben de hep bişeyleri eşimin üstüne atarım :KK45: ama sonradan ona söylerim de tabi. O da alisti bişey olunca benim üstüme at diyor :-)

Bu Ada'mla aynı evde yaşanmaz :KK57:
İlahi pastel çok güldüm :KK70:

Ayrıca biri banada öğretsin şu watshap olayını ya ben tam çözemedim , şimdi eşinin cebini alıyorsun leptop ta ne yapacağım , hoş ben şifresinide bilmem onun gıcık şey :KK67:

Arada Can'ımız sıkıldıkça inceler kavgaya yapardık :KK48:

Benim de canım istemiyorsa, eşimin üzerine atarım olayı.
İşi var, yorgun, hasta vs gibi.
Çok tanıdık geldi konunuz ondan.:halay:

Back
X