Kocamla tartıştık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar konu sahibinin eşi kendisinden boşanmak istiyor zaten. Sevmiyor ve bunu açıkça da söylüyor . Sadece konu sahibi ablamızın cesareti yok.

Hani bir konu açılmıştı burda.

Kadın , kekeme olan eski bir arkadaşına iş bulunduğu için arkadaşından cv istemişti de. Koca da bu sebeple boşanmaya kalkmıştı.

Okuyanlar hatırlar mutlaka.

Aynı adamdan bahsediyoruz işte.

Sevmediğini ve ayrılmak istediğini söylüyor zaten.

Sevgili konu sahibi. Siz benden çok büyüksünüz. Sizin konulariniza yazmaya da çekiniyorum. Ama yani orta yolu bulun. Boşanmak istemiyorum diyorsunuz. O halde tek yol kalmıyor mu geriye?

Yani sevmediğini söyleyen bir adamın üstüne de bu kadar düşmeyin yazdık önceki konularda.

Karı koca olmaya çalışmayın. Ev arkadaşı gibi olun.

Sevgi ilgi dilenmeyin.

Şu ana kadar dilendiniz de ne oldu? Hiç-bir şey. Demek ki doğru yol bu değil.

Kendi hayatiniza bakıp eşinizi böyle kabullenirseniz daha kolay olur sizin için.

Ya da boşanacaksınız. Ki sizin icin bu bir seçenek değil. Bunu biliyoriz.

Yani sev beni diye ayaklarına kapanmaniz sizi daha itici yapıyor. Sizden boşanmaya yer arıyor "bi falsosu olsa da zahmetsiz masrafsiz boşansam" diye gözünüzün içine bakıyor adam. Yapmayın bu kadarını da.

Normalde konular ve sahipleri aklimda kalmaz. Ama bir cv nedeniyle boşanmaya kalkan adama burda bazı kadınların hak veren yorumları bende travma yaratti. Türk kadınına olan 1 damlacık inancımı da sizin konunuzda yitirmiştim. O sebeple sizi unutmuyorum.
Aa hatırladım o konuyu

Bence bırakın artık eşinizin peşini. Kendinize bir hayat kurmaya çalışın. Yazık değil mi hem size hem eşinize?

sanki eşim boşanmak istiyor ama ben izin vermiyorum tarzı bir konunuz vardı. o değilseniz yorumumu es geçin
ama adamın düşüncesini zaten biliyorsunuz. sevgisi bitmiş, istemiyor
yapılacak tek şey, bencillik etmeyip hem kendiniz için hem eşiniz için en iyisini yapmak.
yaşınız 44, 70 80 yaşına kadar yaşanacağını varsaysak, bu değersizlikle ne kadar mutlu yaşayabilirsiniz hayatınızı?

Ben bu yaştan sonra ne yapacağım. Şu gücün formülünü verse biri bana. Ms hastasıyım herşeyde fiziksel olarak çok yoruluyorum. Ancak ev işi yapabiliyorum. Duygularım da hiç sağlıklı değil haklısınız. Tutundum birine yaşamaya çalışıyorum işte. Ne fena
Ms hastası oldugunuzu şimdi gördüm.Cok üzgünüm umarım hayat sizin için daha iyi olur.Cok zor bir hastalık.

Evet başlık bu. Aslında fındık kabuğunu doldurmayacak sebep. Aracımin kasko parası, eski araba olduğu için yenilemek istemem. Ama ısrar etmedim rabi. Konu bu. Bu değil asıl mevzu. Her tartışmamız buz gibi etki yapıyor ikimizede. Zaten bana hep uzak buradan hatırlayanlar olur. Ben bir sıcacık 'hallederiz beraber' kelimesi ariyorum. Biz olduğumuzu hissetmek istiyorum yillardir. Öyle hissiz öyle uzakki kızlar:KK43: bu gibi basit tartışmalarımızda çok hissediyorum. Diğer günlerde de bir sarılmak yok tabi. Bu sıcaklığı hissetmek benim için öyle lüks olduki. Boşan diyeceklere şunu soyleyeyim. 44 yaşındayım. Ergen bir çocuğum var kabına sığmıyor. Kiraciyiz. Ayrica ben öyle duygusalimki öyle hassasimki ayrılmak isyememiyorum. 20 yılımı verdim. Yaş aldım epey. Asıl şimdi lâzım bana bir aile.
Sorduğumda neden böylesin dediğimde ben böyleyim. Hayatla uğraşıyorum. Senin hislerinle uğraşamam vs..
Ne yapardınız kızlar siz olsanız? Böyle hissiz ama çok sevdiğiniz biriyle. Artık doğruyu eğriyi ayirt edemiyorum. Üstüne düşme diyen var, konuş diyen var.
İhanet olmadığı sürece iyi kötü devam et derim bence,sende haklısın biraz ilgi sevgi bekliyorsun ama napıcan adamın karakteri buysa.Daha öncede böylemiydi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X