Evet başlık bu. Aslında fındık kabuğunu doldurmayacak sebep. Aracımin kasko parası, eski araba olduğu için yenilemek istemem. Ama ısrar etmedim rabi. Konu bu. Bu değil asıl mevzu. Her tartışmamız buz gibi etki yapıyor ikimizede. Zaten bana hep uzak buradan hatırlayanlar olur. Ben bir sıcacık 'hallederiz beraber' kelimesi ariyorum. Biz olduğumuzu hissetmek istiyorum yillardir. Öyle hissiz öyle uzakki kızlar bu gibi basit tartışmalarımızda çok hissediyorum. Diğer günlerde de bir sarılmak yok tabi. Bu sıcaklığı hissetmek benim için öyle lüks olduki. Boşan diyeceklere şunu soyleyeyim. 44 yaşındayım. Ergen bir çocuğum var kabına sığmıyor. Kiraciyiz. Ayrica ben öyle duygusalimki öyle hassasimki ayrılmak isyememiyorum. 20 yılımı verdim. Yaş aldım epey. Asıl şimdi lâzım bana bir aile.
Sorduğumda neden böylesin dediğimde ben böyleyim. Hayatla uğraşıyorum. Senin hislerinle uğraşamam vs..
Ne yapardınız kızlar siz olsanız? Böyle hissiz ama çok sevdiğiniz biriyle. Artık doğruyu eğriyi ayirt edemiyorum. Üstüne düşme diyen var, konuş diyen var.
Sorduğumda neden böylesin dediğimde ben böyleyim. Hayatla uğraşıyorum. Senin hislerinle uğraşamam vs..
Ne yapardınız kızlar siz olsanız? Böyle hissiz ama çok sevdiğiniz biriyle. Artık doğruyu eğriyi ayirt edemiyorum. Üstüne düşme diyen var, konuş diyen var.