Gerekli olgunluğa erismeden,evlenicez diye tutturuyorsunuz ,sırf evlenmiş olmak için evleniyorsunuz.Sonuç böyle oluyor işte.Mrhb arkadaslar 1 senedir evliyim kocamla severek evlendik cocuk yok sadece kocamla 1 konuda anlsamiyoruz hersey soz veriyor yapmiyor yemin ediyor yapmiyor beni ikinci plana atiyor 2 gun once kavga ettik ben agir konustum erkek degilsin dedim oda bana tokat atti 2 gundur yataklari bile ayirdik ondan özur dilemesini bekliyorum oda benden bekliyor sizce ne yapmaliyim bana akil verin
Beni herseyde ikinci planda tutuyor birsey diyotum soz verip yapmiyorNe konuda anlaşamıyorsunuz ?
Gerekli olgunluğa erismeden,evlenicez diye tutturuyorsunuz ,sırf evlenmiş olmak için evleniyorsunuz.Sonuç böyle oluyor işte.
Bir erkeğe erkek değilsin demek ne demek?
O da tokatla susturmus aklınca.
Sizden olmaz.
Konuyu yanlış yere açmışsınız. Çok fazla gören olmaz bu bölümde.Beni herseyde ikinci planda tutuyor birsey diyotum soz verip yapmiyor
Tokat attı diyor. Ne önemi var ki.Ne konuda anlaşamıyorsunuz ?
Beni herseyde ikinci planda tutuyor birsey diyotum soz verip yapmiyor
Tokat attı diyor. Ne önemi var ki.
Gururu zedelenen çeksin gitsin.ya belki gururunu zedeyelecek bişey mi oldu da böyle bişeye başvurdu diye merak ettim bi bahanesi olamaz şiddetin zaten.
Gururu zedelenen çeksin gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?