Mrhb arkadaslar 1 senedir evliyim kocamla severek evlendik cocuk yok sadece kocamla 1 konuda anlsamiyoruz hersey soz veriyor yapmiyor yemin ediyor yapmiyor beni ikinci plana atiyor 2 gun once kavga ettik ben agir konustum erkek degilsin dedim oda bana tokat atti 2 gundur yataklari bile ayirdik ondan özur dilemesini bekliyorum oda benden bekliyor sizce ne yapmaliyim bana akil verin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aile Planlaması Kocamla kavga ettik ne yapmalıyım?
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mart 2020
- 4.061
- 16.629
- 158
- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
Gerekli olgunluğa erismeden,evlenicez diye tutturuyorsunuz ,sırf evlenmiş olmak için evleniyorsunuz.Sonuç böyle oluyor işte.Mrhb arkadaslar 1 senedir evliyim kocamla severek evlendik cocuk yok sadece kocamla 1 konuda anlsamiyoruz hersey soz veriyor yapmiyor yemin ediyor yapmiyor beni ikinci plana atiyor 2 gun once kavga ettik ben agir konustum erkek degilsin dedim oda bana tokat atti 2 gundur yataklari bile ayirdik ondan özur dilemesini bekliyorum oda benden bekliyor sizce ne yapmaliyim bana akil verin
Bir erkeğe erkek değilsin demek ne demek?
O da tokatla susturmus aklınca.
Sizden olmaz.
Beni herseyde ikinci planda tutuyor birsey diyotum soz verip yapmiyorNe konuda anlaşamıyorsunuz ?
Gerekli olgunluğa erismeden,evlenicez diye tutturuyorsunuz ,sırf evlenmiş olmak için evleniyorsunuz.Sonuç böyle oluyor işte.
Bir erkeğe erkek değilsin demek ne demek?
O da tokatla susturmus aklınca.
Sizden olmaz.
Dogrudur suc bende ama sinirlerime hakim olamadim agir konustum
- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.169
- 798
Konuyu yanlış yere açmışsınız. Çok fazla gören olmaz bu bölümde.Beni herseyde ikinci planda tutuyor birsey diyotum soz verip yapmiyor
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.473
- 548
- 33
Tokat attı diyor. Ne önemi var ki.Ne konuda anlaşamıyorsunuz ?
- 28 Mart 2020
- 4.061
- 16.629
- 158
Beni herseyde ikinci planda tutuyor birsey diyotum soz verip yapmiyor
Peki sende onun sana davrandığı gibi davransan eşim beni dinlemezdi bi muhabbet ederdik havaya konuşurdum sanki sonra anladım o bana bişey anlattığında hep yarıda kestim veya heh dedim dinlenmediğini anladı ve ne kadar aptal bir durum olduğunu farketti şimdi hiç yapmaz. bu en basiti. bazen kısasa kısas iyi bişey işe yarıyor. Ayrıca tokat atması çok terbiyesizce olmuş. Evin içinde sibel can gibi dolaş ama ona yaklaşma mağduru oyna özür dilesin.
- 28 Mart 2020
- 4.061
- 16.629
- 158
Tokat attı diyor. Ne önemi var ki.
ya belki gururunu zedeyelecek bişey mi oldu da böyle bişeye başvurdu diye merak ettim bi bahanesi olamaz şiddetin zaten.
- 29 Haziran 2019
- 126
- 155
- 23
Söylediğiniz söz bir erkek için ağır olmuş, o anda kendini kaybedip tokat atması normal. Ama sonradan şimşek hızı ile aklının başına gelmesi ve gelip sizden özür dilemesi,gönlünüzü alması lazım. Ve oturup konuşmanız lazım güzelce. Hangi konularda sizi ikinci plana atıyor ne istiyorsunuz mesela?
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.473
- 548
- 33
Gururu zedelenen çeksin gitsin.ya belki gururunu zedeyelecek bişey mi oldu da böyle bişeye başvurdu diye merak ettim bi bahanesi olamaz şiddetin zaten.
- 28 Mart 2020
- 4.061
- 16.629
- 158
Gururu zedelenen çeksin gitsin.
Ya insan sevdiğinin gözlerinin içine bakmaz mı üzgün mü mutlu mu diye sevinip sarılıp öpmez mi saçlarından tutup içine çekerek koklamaz mı bilmiyorum nasıl böyle bir şeye başvuruyorlar bu kadar mı dönüyor insanoğlunun gözü şaşırıyorum
Ya hu adam sana kadin degilsin dese ne yaparsin? Ozur dilese ne olacak bu bir siddet farkindasindir umarim. Tartismanin da bir adabi vardir. Biriniz dilini tutamiyor, digeri siddete meyilli ne bekliyordunuz? Her seye yemin eden adam zaten sozunde durmayan adamdir bunu anlamak icin evlenmeye gerek yoktu ama..
Bir hata diğer hatayı doğurmuş. Evlilik bu hepimiz yaşıyoruz. Astığım aştık kestiğim kestikle bitti bu iş aman gitsinle yürümez orta yol aranmalı. Arkadaş en güzelini söylemiş kısasa kısas sende onun gibi davranacaksın ki anlasın. Obur turlu acı laflarla bir yere varamazsınız. Tokat atması çok yanlış ama bunu düzeltilmesi gerek. Evliliğinden vazgeçme sevmişsin evlenmişsin. Hadi boşandın yeni vardığın adam çok mu iyi olacak. Böyle düşün bu benim fikrim. Sen bilirsin tabiki