- 31 Mayıs 2013
- 106
- 102
- 303
- Konu Sahibi burcuyilmzz
-
Çok kırıcı ya gerçekten insan kendini çok kötü hissediyor bebek için ilişkiye gitcez ya inerse diye düşünmekten duramıyorum inincede ağlamaktan Bi hal oluyorum
Çok kırıcı ya gerçekten insan kendini çok kötü hissediyor bebek için ilişkiye gitcez ya inerse diye düşünmekten duramıyorum inincede ağlamaktan Bi hal oluyorum
Tabi ki don vermekle olmaz yani don verince adamın libidosu yükselicek değil :) şaka bi yana da ben de kadına çok yüklenilmesine karşıyım. Senin eşinde cinsel isteksizlik var belli ki ve evlilikten bekledikleriniz farklı. Belki de onun için bu kadar cinsellik yetiyor.Okumuyorsunuz heralde mesajları baştan evet eleştirilmeden çözümlü mesaj istedim sadece. Erkeğe donunu vererek iş çözülmez sence de öyle değil mi. Çocuk mevzusuna bu kadar takılma ı anlamadım detaylandırayım belki anlaşılır olur. Bn 3 yıldır evliyim cinsellik sorunu 2 yıldır var çocuk için 5 aydır deniyoruz ömrü hayatım çocuk için cinsellik le geçmedi yani çocuktan öncede vardı sorun
Devir değişti heralde artık erkeklerin başı ağrıyorTabi ki don vermekle olmaz yani don verince adamın libidosu yükselicek değil :) şaka bi yana da ben de kadına çok yüklenilmesine karşıyım. Senin eşinde cinsel isteksizlik var belli ki ve evlilikten bekledikleriniz farklı. Belki de onun için bu kadar cinsellik yetiyor.
aynen valla nerde o istekli erkekler köşe bucak kacan kadınlar masallarda kaldı galıbaDevir değişti heralde artık erkeklerin başı ağrıyor
Konu sahibi evliliğinden memnun değil,eşinden de memnun değil.Bu durumlarda eşini boşa boşver.sertlesme erken boşalma sorununu çözmeden sakin cocuk yapmayin diyen kadinlari anlamiyorum. Bu mu yani hayatin anlami. Cinsellik olmadan evlilik olmazmis. Peki bunu diyen kadin diyelim ki kanser oldugunu öğrendi. O zaman erkek de kadini biraksin, nasilsa ölecek işe yaramaz diye.
Bütün kızlara örnek olsun denemeden almayın sonra defoluları alıyorsunuzKızlar kimseye anlatamıyorum lütfen eleştirmeden yardımcı olun bana 2 yıldır bebek tedavisi görüyorduk sonunda hamile kaldım fakat kalbi durdu ama kalana kadar tedavi değil eşimin cinsel sorunları da çok yordu beni. Şöyle ki ben ön sevişmeyi önem veriyorum eşim hiç yapmıyor zorlamayla biraz yapıyor bazen öpüşmeden sevişiyoruz, ben ilişkide sevdiğim şeyleri söylesemde yapmıyor çok çabuk Bi şekilde yapıp bitiriyoruz, önceden daha iyiydi şimdi macun kullanmadan ereksiyon olmuyor olsada ilişkide iniyor. Ben demeden 2 haftada 1 yaklaşıyor daha 3 yıllık evliyiz cinsellik dışında çok iyi sarılıyor öpüyor ama çocuk yapmamız içinde birlikte olmamız gerekiyor ben çok yoruldum ya ilişki için yaklaşmaya bebek yaparken acaba bugün sevişmek miyiz diye düşünmeye birde hiç bir sorunu yokken inmesi beni çok üzüyor napmalıyım kızlar bebek stresi mi cinsellik mi düşüncem şaşırdım inanın
Eşin üstüne çıkıyor mu ilişkide yoksa sen mi çık diyor hep? Merak ettim kendi eşime gre yorum yapacağım.Kızlar kimseye anlatamıyorum lütfen eleştirmeden yardımcı olun bana 2 yıldır bebek tedavisi görüyorduk sonunda hamile kaldım fakat kalbi durdu ama kalana kadar tedavi değil eşimin cinsel sorunları da çok yordu beni. Şöyle ki ben ön sevişmeyi önem veriyorum eşim hiç yapmıyor zorlamayla biraz yapıyor bazen öpüşmeden sevişiyoruz, ben ilişkide sevdiğim şeyleri söylesemde yapmıyor çok çabuk Bi şekilde yapıp bitiriyoruz, önceden daha iyiydi şimdi macun kullanmadan ereksiyon olmuyor olsada ilişkide iniyor. Ben demeden 2 haftada 1 yaklaşıyor daha 3 yıllık evliyiz cinsellik dışında çok iyi sarılıyor öpüyor ama çocuk yapmamız içinde birlikte olmamız gerekiyor ben çok yoruldum ya ilişki için yaklaşmaya bebek yaparken acaba bugün sevişmek miyiz diye düşünmeye birde hiç bir sorunu yokken inmesi beni çok üzüyor napmalıyım kızlar bebek stresi mi cinsellik mi düşüncem şaşırdım inanın
Bizimde oyqle. On sevisme benim icin onemlo ama esim olsun bitsinden ziyade sadece ben onunla ilgileneyim. Bu durumda beni uzkalastiruyo. Ne zaman yaklasmaya caaliassa boyle davrandi aklima geliyo hic istek kalmiyo.Kızlar kimseye anlatamıyorum lütfen eleştirmeden yardımcı olun bana 2 yıldır bebek tedavisi görüyorduk sonunda hamile kaldım fakat kalbi durdu ama kalana kadar tedavi değil eşimin cinsel sorunları da çok yordu beni. Şöyle ki ben ön sevişmeyi önem veriyorum eşim hiç yapmıyor zorlamayla biraz yapıyor bazen öpüşmeden sevişiyoruz, ben ilişkide sevdiğim şeyleri söylesemde yapmıyor çok çabuk Bi şekilde yapıp bitiriyoruz, önceden daha iyiydi şimdi macun kullanmadan ereksiyon olmuyor olsada ilişkide iniyor. Ben demeden 2 haftada 1 yaklaşıyor daha 3 yıllık evliyiz cinsellik dışında çok iyi sarılıyor öpüyor ama çocuk yapmamız içinde birlikte olmamız gerekiyor ben çok yoruldum ya ilişki için yaklaşmaya bebek yaparken acaba bugün sevişmek miyiz diye düşünmeye birde hiç bir sorunu yokken inmesi beni çok üzüyor napmalıyım kızlar bebek stresi mi cinsellik mi düşüncem şaşırdım inanın
Ben fikrimi bence sevişmek zaten düzenli olarak ilişkiye girersen Bebek de olur eşin yapmasının nedeni sertleşmemi? Yoksa isteksizlik mi? Onu anlamadımKızlar kimseye anlatamıyorum lütfen eleştirmeden yardımcı olun bana 2 yıldır bebek tedavisi görüyorduk sonunda hamile kaldım fakat kalbi durdu ama kalana kadar tedavi değil eşimin cinsel sorunları da çok yordu beni. Şöyle ki ben ön sevişmeyi önem veriyorum eşim hiç yapmıyor zorlamayla biraz yapıyor bazen öpüşmeden sevişiyoruz, ben ilişkide sevdiğim şeyleri söylesemde yapmıyor çok çabuk Bi şekilde yapıp bitiriyoruz, önceden daha iyiydi şimdi macun kullanmadan ereksiyon olmuyor olsada ilişkide iniyor. Ben demeden 2 haftada 1 yaklaşıyor daha 3 yıllık evliyiz cinsellik dışında çok iyi sarılıyor öpüyor ama çocuk yapmamız içinde birlikte olmamız gerekiyor ben çok yoruldum ya ilişki için yaklaşmaya bebek yaparken acaba bugün sevişmek miyiz diye düşünmeye birde hiç bir sorunu yokken inmesi beni çok üzüyor napmalıyım kızlar bebek stresi mi cinsellik mi düşüncem şaşırdım inanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?