- 4 Mart 2016
- 87
- 30
- 38
- 32
- Konu Sahibi burcuyilmzz
-
Bırakmıyorsun dediğin konu 3 seneye yayılan Bi konu ben serbest bırakma üstüne gitmeme kısmını yapalı çok oldu zaten böyle bişey işe yaramış olsa burda anlatmaya gerek kalmazdı bazen bilinçsizce konuşuyorsunuz sormadan etmeden. Serbest bırakmayı macun kullanmayı doktora gitmeyi hepsini denedik sonuç olmadığı için bu şekildeyiz ve kocamı kaybetmekten iyi olmayan şey için karısını kaybetmeyi göze almadan bişeyler yapan erkekler ol ası gerekiyor düşüncesinde olduğum halde çabalıyorum 2 senedir denemeye çalışıyoruz çocuk Bi kaç ayda geç olmasın mümkünse artık sağlıkla olsun istiyorum anlatabildim umarımTamam tamamen akışına bırak. Bikaç ay geç çocuğunuz olsun. Kocanı kaybetmekten iyidir. Bikere soğukluk girdi mi düzelmez. Sen onunla sadece seviş bi zamn sonra kendi başlatacak görürsün..
Orda girişi gereksiz bi cümleyle yaptım yanlş ifade ettiğimi farkedince silip değiştirdm kusura bakma canım. Ben sana kocanın gözüyle olayın nasıl gözüktüğünü hissettirmeye çalıştım. Bence kocan içten içe çocuk istemiyor ve sorumluluktan korkuyor olabilir. İktidarsızlık da bunun sonucu olabilirBırakmıyorsun dediğin konu 3 seneye yayılan Bi konu ben serbest bırakma üstüne gitmeme kısmını yapalı çok oldu zaten böyle bişey işe yaramış olsa burda anlatmaya gerek kalmazdı bazen bilinçsizce konuşuyorsunuz sormadan etmeden. Serbest bırakmayı macun kullanmayı doktora gitmeyi hepsini denedik sonuç olmadığı için bu şekildeyiz ve kocamı kaybetmekten iyi olmayan şey için karısını kaybetmeyi göze almadan bişeyler yapan erkekler ol ası gerekiyor düşüncesinde olduğum halde çabalıyorum 2 senedir denemeye çalışıyoruz çocuk Bi kaç ayda geç olmasın mümkünse artık sağlıkla olsun istiyorum anlatabildim umarım
Bende açıklamaya çalıştım da açıklamayamıyorum ki hissettiklerimi gerçekten olabilir ya benimde aklıma gelmedi değil ama çikolata kistim vrdı ameliyat oldum doktor Bi an önce hamile kal dedi bende panik oldum. Ama inan ki hissettiğim üzüntü sanki beni istemiyor tiksiniyorum gibi hemen bitsin istiyor gibi geliyo o yüzden üzüldüm sizlere anlatmak biraz da olsa rahatlamak istedim açıkçasıOrda girişi gereksiz bi cümleyle yaptım yanlş ifade ettiğimi farkedince silip değiştirdm kusura bakma canım. Ben sana kocanın gözüyle olayın nasıl gözüktüğünü hissettirmeye çalıştım. Bence kocan içten içe çocuk istemiyor ve sorumluluktan korkuyor olabilir. İktidarsızlık da bunun sonucu olabilir
İstediğine karar verirsen ovulasyon testiyle takip et ayda sadece bikere ilişkiye girseniz bile hayırlısıyla olur. Onu da zorlamamış olursun. Ama arada bi boşalması lazım. Herhalde masturbasyon yapıyodur? Çünkü uzun süre bekleyen sperm içerde ölüyor..Bende açıklamaya çalıştım da açıklamayamıyorum ki hissettiklerimi gerçekten olabilir ya benimde aklıma gelmedi değil ama çikolata kistim vrdı ameliyat oldum doktor Bi an önce hamile kal dedi bende panik oldum. Ama inan ki hissettiğim üzüntü sanki beni istemiyor tiksiniyorum gibi hemen bitsin istiyor gibi geliyo o yüzden üzüldüm sizlere anlatmak biraz da olsa rahatlamak istedim açıkçası
3 ay ilişkiye girmedik ameliyat falan derken 1 kere yaptım dedi inansam mı bilemedim tabi. Ama dediğin çocuk için mantıklı ayda 1 defa yapılır 3 gün önce mastürbasyon yapsın.. Keşke beni çok istese kendimi daha güzel daha kadın daha sevgili hissederdimİstediğine karar verirsen ovulasyon testiyle takip et ayda sadece bikere ilişkiye girseniz bile hayırlısıyla olur. Onu da zorlamamış olursun. Ama arada bi boşalması lazım. Herhalde masturbasyon yapıyodur? Çünkü uzun süre bekleyen sperm içerde ölüyor..
Evet ya bende hep rastladım bugünEsiniz.destek.alsin .bugun belki 5.konuyla.denk gelirem
NE OLIYYY HERIFLERINIZE YAAA.
Millet hep.ayni dertte.
Yok öyle bişey diyo ben seni seviyorum falan diyo standart cevaplarSana çekici gelmiyor muyum sorun ne diye sorduğunda ne diyor?
Yumurtlama dönemine yakın 3 4günde bi masturbasyon yapsın. Tam gününü biliyo musun adetin düzenli mi bilmiyorum her ay aynı gün yumurtluyosan işin kolay. Ayda bikereyle de olur. Bi sperm yetrli3 ay ilişkiye girmedik ameliyat falan derken 1 kere yaptım dedi inansam mı bilemedim tabi. Ama dediğin çocuk için mantıklı ayda 1 defa yapılır 3 gün önce mastürbasyon yapsın.. Keşke beni çok istese kendimi daha güzel daha kadın daha sevgili hissederdim
Aynen yaEvet ya bende hep rastladım bugün
Haklisin sende ya zor is yaBitkisel zaten kuzum o şekilde ilişkiye giriyoruz da ömür boyu macun mu alcaz işte
Canım teşekkür ederim ilgilendiğin için beynim çalışıyordu artık çok iyi geldinYumurtlama dönemine yakın 3 4günde bi masturbasyon yapsın. Tam gününü biliyo musun adetin düzenli mi bilmiyorum her ay aynı gün yumurtluyosan işin kolay. Ayda bikereyle de olur. Bi sperm yetrli
Kardeşim;
Sebep ne olursa olsun, eşinizi damızlık muamelesi yapmayın. Onun sizin için değerli olduğunu, Allahın Seni başımızdan eksik etmesin gibi telkin edici sözlerde bulunun. Onu değerli hissettirin.
Cinsel noktalarda başarılı olabilmek için Onun ilgi gösterdiği şeyleri araştırın, onunla o konularda sohbetler yapın. O kendisi ile aynı paydada bulunduğunu görünce, Bu paydayı arttıracak ve size ilgisi artacaktır.
En önemli kısım, her şeyini ona yardımcı olun, fikirlerinizi almak noktasında en önemli danışman olarak görmesini sağlayın, Kıyafet giyerken bilene siz seçen taraf olun, çamaşır dahi olsa sizin elinizden alsın.
İşin özü ne kadar değer görmek istiyorsanız, Ona O kadar ilgi gösterin. İnanıyorum ki, Cinsel hayatınız umduğunuz gibi olacaktır.
Canımm elbette ki desteğim ama damızlık nasıl bir tabir öyle hiç anlam veremedim eşimle cinsel hayatımda sorunlar var olmuyor dedim diye damızlık mı oluyor veya erkekler istediğinde biz mi damızlık oluyoruz çok yanlış düşünce.. Ve böyle durumda karşısındakine destek ol ol sonra suçu kendinde aramaya başlıyorsun bende mi sorun diye düşünüyorsun çıkmazda olduğum bir konu oldu benim için çok konuştum değer verdim çoğu zaman önemli bir konu değilmiş gibi davrandım sonra tartıştık yanında oldum Bi çok şey denedim olmadı.. Ben eğer kıyafetine çamaşırını kadar eline verirsem ne alaka cinsel hayatımız düzelsin çamaşırını eline vererek düzelcekse ne ala.. Biz zaten evlenerek herşeyi paylaşmaya başladık fakat herşey benim elimden olursa hyt ortağı olmaktan çıkar iş tamamen yük bende olur diye düşünüyorum ki zaten bu denli araştırıp çözüm odaklı olmaya çalışarak damızlık yerine koymayıp eş yerine koyup değer veriyorum demek oluyor, bazı konular kadın erkeği eylesin hizmet etsin gecelik giysin yemek yapsın vs düzelmiyor bu kadar basit değil maalesef keşke ben seni anlıyorum demekle geçse istenmemek hele ki eş tarafından çok kırıcı birşey. Yargılamayın eğer yargılayacaksanız yazmayın lütfen
Bakın Seniha hanım damızlık gibi görme tabiri yargılamak olarak algılanıyor benim fikrime göre her türlü yorum yapabilirsiniz evet ama başta yazdım yargılamayın diye çünkü bu tarz şeyler kırıcı oluyor
Benim yazdıklarımı tamamından çıkardığınız sizi tenkit ettiğimi (yargıladığımı) düşünüyorsanız. Hiç dikkate bilene almayın.
Okumuyorsunuz heralde mesajları baştan evet eleştirilmeden çözümlü mesaj istedim sadece. Erkeğe donunu vererek iş çözülmez sence de öyle değil mi. Çocuk mevzusuna bu kadar takılma ı anlamadım detaylandırayım belki anlaşılır olur. Bn 3 yıldır evliyim cinsellik sorunu 2 yıldır var çocuk için 5 aydır deniyoruz ömrü hayatım çocuk için cinsellik le geçmedi yani çocuktan öncede vardı sorunCanım insanlar sana yardımcı olmak istiyor sen eleştiri olarak algılıyosun. O kadar vakit ayırmış sana uzun uzun düşüncelerini yazmış,kimsenin derdi seni yermek değil bu herkesin başına geliyor ama çözümü de eşinde ve sende. Yolunda gitmeyen evliliğinde ısrarla çocuk istemektense önce bunları yoluna sokmak gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?