Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İki isim koyun isterseniz biz öyle anlaşmıştık bir tane ben seçmiştim birtane o daha sonra onun sunduğu başka bir isim hoşuma gitti ve yine ikili asla aklıma gelmeyecek bir isim koydum doğuma daha varsa aceleci olmayı
Yeni doğmuş bebekler bir gün büyüyüp birer yetişkin hatta babaanne anneanne olacaklar ama bunu da düşünüp her yaşa uygun ağırlıkta bir isim bulmak lazım :) fazla minnoşa kaçmayın bence, eşinizin önerilerini de firuze hariç çokta kötü bulmadım ben şahsen
Bir Arkadasim dogum yapti, esi daha onlar hastanedeyken anasinin adi+su ismini ekleyip kimligi cikarip gelmis .Ne alakaysa onlar geldi aklima. Aynisini yasamaktan korkuyorum hep
Bir Arkadasim dogum yapti, esi daha onlar hastanedeyken anasinin adi+su ismini ekleyip kimligi cikarip gelmis .Ne alakaysa onlar geldi aklima. Aynisini yasamaktan korkuyorum hep