• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla baş etmek?? Yol gösterin lütfen...

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
merhaba kk.. direkt konuya gireceğim. 3 yıllık evliyim ve 1,5 yaşında bi kızım var. Eşimle severek evlendik hala da bu sevgi sürüyor.. ikimizin arasında onur kontrol hastası olması şişmiş egosu herşeyi ben bilirimleri dışında bir sorun yok.. onun açısındansa benim sivri dilim öfke kontrolümün olmayışı ve bazen zarar vermem tabi :( (kolunu tırnaklamak eşyaları kırmak gibi)
Neyse asıl mesele aile yarıştırması.. nasıl davranacağımı şaşırdım. Onun ailesinin yanına gidince ben yokmuşum gibi davranıyor, bana da sen uzak duruyorsun diyor ama ailesi soğuk insanlar ve o beni ısındırması ğerekmez mi? Ben gene de konuşuyorum şakalaşıyorum çoğunlukla kimse benimle konuşmadığında bile muhabbete girmeye çalışıyorum..
Ğelgelelim benim ailemin yanında sürekli kusur buyucu ve talepkar oluyor..
hatasını anlaması için ne yapmalıyım?onun gibi ben de ona yokmuş gibi mi davranayım yoksa aksine daha mı üstüne düşeyim.. ? Bir de söylediği şey senin ailenin yanında kendimi değersiz hissediyorum sen onları çok seviyorsun ama ilginç ben olmadığızkadar ilgi gösteririm ona kendini yabancı hissetmesin diye aksine o bana onun ailesinin yanandayken hatta arkadaşlarının da değersiz hissettirir yokmuşum gibi.. beni duymaz benle konuşmaz ..
Bir yol ğösterin ne yapayım?

Sana ailesinin yanında nasıl davraniyorsa sende aynen öyle davran ...birşey dediğinde de böyle davranmayı senden öğrendim de.anlasin farkına varsın..

İçinizden nasıl geliyorsa öyle davranın.. bırakın karşınızdakine göre şekillenmeyi,kendiniz olun

Bayram geliyor ya bu aile olayları iyice patlak verir.Aslında aileler olmasa gençler gül gibi geçinecek.
Aynen öyle:(( tek sorun bizimkilere niye gitmiyoruz ki yılda 3 defa ğidiyoruz.. 8 saatlik yol küçücük ev bi sürü insan ve aşırı sıcak bi memleket

Sana ailesinin yanında nasıl davraniyorsa sende aynen öyle davran ...birşey dediğinde de böyle davranmayı senden öğrendim de.anlasin farkına varsın..
Kaç kere yaptım bunu,ne yapıyorsun intikam mı alıyorsun diyor. Kaldı ki ailesi de kendi eçinde çok iyi anlaşan tipler değil. Babası hep uyur yok gibidir ablası sürekli laf sokar annesi hep şikayet eder hiçbişe beğenmez azarlar gibi konuşun bi de temizlik hastası hiç rahat edemiyorum orda :/

Yok mu önerisi olan??

Ve yarın bizimkilere gidiyoruz ne yapacağıma hala karar vermedim

Eşinizi ikna edin çift terapistine gidin. Ben karşılıklı olarak inatlaşmalar sezdim sanki. Sürekli senin ailen benim ailem derseniz yürümez o iş. Biz demeyi öğrenmelisiniz.

merhaba kk.. direkt konuya gireceğim. 3 yıllık evliyim ve 1,5 yaşında bi kızım var. Eşimle severek evlendik hala da bu sevgi sürüyor.. ikimizin arasında onur kontrol hastası olması şişmiş egosu herşeyi ben bilirimleri dışında bir sorun yok.. onun açısındansa benim sivri dilim öfke kontrolümün olmayışı ve bazen zarar vermem tabi :KK43: (kolunu tırnaklamak eşyaları kırmak gibi)
Neyse asıl mesele aile yarıştırması.. nasıl davranacağımı şaşırdım. Onun ailesinin yanına gidince ben yokmuşum gibi davranıyor, bana da sen uzak duruyorsun diyor ama ailesi soğuk insanlar ve o beni ısındırması ğerekmez mi? Ben gene de konuşuyorum şakalaşıyorum çoğunlukla kimse benimle konuşmadığında bile muhabbete girmeye çalışıyorum..
hatasını anlaması için ne yapmalıyım?onun gibi ben de ona yokmuş gibi mi davranayım yoksa aksine daha mı üstüne düşeyim.. ? Bir de söylediği şey senin ailenin yanında kendimi değersiz hissediyorum sen onları çok seviyorsun ama ilginç ben olmadığızkadar ilgi gösteririm ona kendini yabancı hissetmesin diye aksine o bana onun ailesinin yanandayken hatta arkadaşlarının da değersiz hissettirir yokmuşum gibi.. beni duymaz benle konuşmaz ..

Aile konusunda tipa tip ayniyiz. Onun ailesinin yaninda bana soguk davranir, ailesi beni begenmez ama lafa gelince ben begenmiyorum olur. Benim ailemin yaninda esim hep kusur bulur felan. Kisacasi sanki konuyu ben acmissim gibi yazmissin konuyu ve bende ayni derde fikir ariyorum, konunu takip ediyorum :) Ben bi cozum bulursam soylerim sana, sende bana soyle :p

Bende basta umursamiyodum onu ailemin yaninda olmadi, simdi el ustunde tutuyorum yine olmuyor yani cikmazdayimmm

merhaba kk.. direkt konuya gireceğim. 3 yıllık evliyim ve 1,5 yaşında bi kızım var. Eşimle severek evlendik hala da bu sevgi sürüyor.. ikimizin arasında onur kontrol hastası olması şişmiş egosu herşeyi ben bilirimleri dışında bir sorun yok.. onun açısındansa benim sivri dilim öfke kontrolümün olmayışı ve bazen zarar vermem tabi :KK43: (kolunu tırnaklamak eşyaları kırmak gibi)

Aile meseleleri çok büyük sorun evlilikte. Ama bir o kadar da gereksiz. Biz de çok yaşadık hep ailesi yüzünden tartıştık ama bu büyük hata. Artık ailesine gitmeyi ben teklif ediyorum keyif almasam da,ama sırf onlara gitmek istemediğimi düşünmesin diye. Çünkü öyle düşündüğü zaman aramızda sorun oluyor ve ailesinin yanında uzak davranıyor. Bir adım atıp ailesine karşı biraz yakın olmaya çalışın ve rahatsızlıklarınızı dile getirmeyin. Rahat olun gerçekten evlilik içinde aile tartışması kadar saçma gereksiz bişey yok. Kimse için eşinizle aranızı bozmayın.

Ben ilk zamanlarda eşime ailemin yanında hiç değer vermedim ve bu çok sorun oldu onlardan da soğudu. Şimdi ailemin yanında konuşmalarıma çok dikkat ediyorum o da fark etti ve ailemle sohbet,muhabbet etmek onun da hoşuna gidiyor.ayrıca ailesi hakkında eğer olumsuz konuşuyorsanız bunu da kabullenemiyor olabilir ısınamadıysanız bile belli etmeyin derim.

Kendi yaptığını gayet iyi bildiği için seni bu yönde suçluyor da eşya kırıp adamın üstüne saldırıyorsan ne yapsan boş. Ben böyle kontrolsüz insanlardan uzak duruyorum

Herkes kendi ailesinin yanina gitsin.Gerizekali insanlar yüzünden bayramlardan akrabalardan memleketimden tiksindim.Bende esimle ayni memlekettenim.Uzak ilde oturuyoruz her bayram tatil ayni sorun.Ailesinin yaninda sicak davranmama sebebi evlendi kadin agzina bakiyor denmemek icin.Ben sogudum buzz gibi oldum kocsmdan dahi.Mümkün oldugunca gidip gelmemeye görüşme meye çalışıyorum.Allah yardim etsin cok zor cok

Back