canim sagol ,cok iyisin
Aynen yazdigin gibi ben onlarin gozunde zavalli bir kadindim ,birde hamilyedim agir bir hamilelik gecirdim.
Benim ex Trdeki tum mallarida satti o donem,bir sey demedim ,meger bosanma oncesi hazirlikmis,o paralar uctu
Sesimi cikarmadim,altinlarimi istemisti verdim ,tadilat yapicam diye yine verdim ,hani az degildi 3 kg
Ne kadar aptalmisim oysaki,sonra kardesim bana dedi abla gozlerini ac ,bu adam bir isler ceviriyor diye
Yok dedim ya o benim esim napicakki ,her yaptigi benim ve cocuklarimiz icin dedim;aptalliga bakarmisin
Malesef hakli cikti,ben aralarindaki ilskiyi meydana cikarinca bu kez saldiriya gectiler...
Ben pasif kaldikca azdilar,dozunu artirdilar
Ve ben dilim de cok iyi degildi ,ama dogumdan sonra hemen kurslara agirlik verdim.
Dil egitimimi tamamladim ,suan 2 yildir guzellik uzmani olmak icin formasyondayim,bir kac ay sonra diplomami alicam
Ve Onumuzdeki donem icinde fransiz edebiyati ,dil bilgisi icin 3 yillik bir universiteye yazildim ,sonasinda dil ogretmenligi olabilir,yada tercumanlik
Tabi bu gucu bana onlar verdi aslinda,ben dersimi aldim,pasiflik,guvenmek bu kelimeleri lugatimdan cikardim.
Tabiki benim ex,ve sevgilisi,sonra benim avukat saskina ugradilar ,bendeki degisime
Ailemde bana cok destek oldu,hukukcu bir ailem var benim Trde onlar yol gosterdi
Beni bitirmek icin ugrastilar ama cok sukur dahada guclendim
6aydirda hayatimda dunya iyisi bir bey var,oda hukuk adami diyebilirim ,bir komiser
Evlenme teklifi bilem aldim
40yasindada gelinlik giyermisim
ayy sagolun hepinizde yazdiklarinizla desteklerinizle cok mutlu ettiniz beni
Yazarken hem agliyorum,hem guluyorum