kocamin kalbini kirdim

Esinize söyleyin benim rahatsız olabileceğim seyleri benden gizleme, gizlediginde huzursuz oluyorum deyin.

Cok da süpheliyseniz esinizin telefonunu kurcalayın, whatsapp kullanıyorsa whatsapp web kurun vs vs..

Ama adam da siz sürekli şüpheleniyorsunuz diye telaş da yapmış olabilir.

birazdaha kıskan totsunu kaldır adamın yapmıyacagı varsada yapmaya kalkar çunku kendini bir halt zannetmeye baslar ,

aklını basına topla gönlünü al ve birdah bu konuyu aç ,

Bir kac seferdir esimden gereksizce süpheleniyorum baska kizlar konusuyor görüsüyor manasinda... süphelerimi esime herzaman yansittim ve herdefasinda mantikli aciklamalarda bulundu ve ben yine kendi kuruntularimla aptal gibi basbasa kaldim.. bir seneden fazla evliyiz ve minik bebegimiz oldu anliyacaginiz ben biraz özgüven düsüklügü yasiyorum (dogumda alinan kilolar selülit vs) ve bu sefer esimi gercekten cok kirdim sizce neyapmaliyim :KK43:
Hayatın boyunca o seni milyonlarca kez kırıcak emin ol şimdi yeni evlisiniz on sene sonra iyiki bende onu kırmışım diceksin boş ver su akar yolunu bulur boşver sıkma canını düzelir yıpratma kendini hiç özür mözür modunada girme küçültme kendini nasılsa gelicek yanına öyle yada böyle

Işte telefonda konustugunu duydum ve biraz merakimdan dinledim cunki saat epey gec olmustu, konusmasi bitince yanina gittim oturma odasina, ve biranda telefonu hizlica elinden birakti.. bende dedim bisey almaya gelmistim burda, sen napiyosun yatmiyacakmisin vs, izledigi program bitsin uyuyacagini söyledi ama hic telefonda konustugundan bahsetmedi bende birsey sormadim sonra kendi üstelemeye basladi niye soruyorsun biseymi oldu askim durgun gibisin fln yani panik oldu gibime geldi.. bende dayanamadim sordum kiminle konusuyordun söyledi arkadasinin ismini tabi benimde inanasim gelmedi.. biraz konustuk iste sonunda dedi sizin icin calisiyorum cabaliyorum ve karsiliginda aldigim cevap bu'mu....!! Gibisine kirildigini ifade etti fln filan..
Tipik erkek hiç birine güvenmiyorum kadın herzaman inanmak ister kocasına inanmaya hazırdır açıklama bekler çünkü ikna olmak ister kocası onu ikna edincede suçladığı için pişman olur vah ben ne yaptım kocamı kırdım boşverin yaa gerçekten her .oku yiyip bişey yok diyolar seviyorum diyolar erkek yatağa girmediği sürece diğer eylemleri masum bişey yok diye adlandırır herr zaman hemde bizde inanırız aptal gibi flört ederler kur yaparlar kaçamak telefonda konuşurlar ama yakalanınca saçmalama ben seni seviyorum falan filan valla benim karnım tok evet gerçekten fiziksel bir ihanet yaşamadım ama böyle bişey yok ihanetlerini çok yaşadım benim kocam tam bir flörtöz ve hala önemsiz bişey saçmalama diyo evet ben saçmalıyorum artık çünkü görmezden geliyorum sonu yok artık bende fiziksel bişey yok nasılsa diyorum saçmalayarak sende saçmala benim gibi kahretme onu kırdın diye çünkü hiç bitmiyo bu flortler ;(

Buna kalp kirmak mi diyorsunuz.?biz kadinlar gercekten cok iyiniyetli olabiliyoruz sanirim.bosanmayacaksaniz kurcalamayin.yuzgoz olmayin en azindan

X