kocamin gorumceci tavirlari evliligi bitirme noktosuna getirdi!!!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kederbenimgobekadim58

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
9
60
3
25
arkadaslar ben 7 haftlalik hamile cavidan görümceme hamile kalma kürü attigim icin görümce esimi doldurmustu biliyorsunuz ve ben herzmanaki egitimli sakin sakil usul tavrimla herseyi hamile olmama ragmen sineye cektim ve sustum kocama kineolu çay demledim evlilimizi kurmak icin kocamla baristik hersey yolunda gidiyordu esim bir anda cavidan bazen ablamlai sevmedigini düşünüyorum falan dedi,o nedemek okan dedim bilmiyorum hep kavga dövüş halindesiniz bugün olanlara da anlam veremedim falan dedi radyosyondan bebegi korumak icin bana telefonla konusturmuyosun ama ablama istemedigini bile bile bebek videoları göndermişsin anlamadım dedi beni köşeye sıkıştırdı biraz tam cevap verecektim bebegimin tekme attigini hissettim ve lütfen konuyu suan kapatabilir miyiz sancılarım başladı dedim tamam hayatım dedi ve konuyu kapattı ama asla benimle ilgilenmedi ne sancılarımla ne tekmeyle bende döndüm dedim ki işte tam olarak bu dedim ablanlarla ilgilendigin kadar benimle ilgilenmiyorsun dedim cocuk tekme atiyor dogum sancilari yasiyorum ama sen tek kelime sormuyorsun varsa yoksa ablanlar annenler dedim ve tekrardan herzaman yaptigim gibi karnimi tutarak odama gectim...
cevaplarinizi okuyacagim kizlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…