- 12 Aralık 2024
- 1
- -3
- 27
-
- Konu Sahibi heartgirl70
Jet hızıyla uye olunup yet hızıyla konu acip yine ayni şekilde nasil üyeliğinizi iptal ediyorsunuz valla bravo
Konuyu fikir danışmak belki de sizin düşünemediklerinizi karşı tarafın söylemesi için açıp olumsuz yorumlar alınca koşa koşa konuyu silip hesabı kapatıyorsunuz.
Ben de hızlıca ilerledim belki alintilanmiştır diye ama yok kimse alintilamamış.Konu geri gelirse o zaman okuruz napalim.Kız normalde her şeyi alıntılarsınız bunu niye alıntılanmadınız
Pis sapıkÖzeti şu konu sahibinin kocası iş yerinden bir kadının gizlice fotoğraflarını çekiyomuş ve karısı yakalayınca da şakaya vurmuş hiçbi şey olmamış gibi devam ediyolarmış şimdi kadın napayım diye soruyor
Eşiyle aynı iş yerinde çalışıyorlarmış orada sapık kocasından kıskandığı bi kadın varmış. Kocasının bilgisayarında da bu kadının fotoğraflarının videolarının olduğu bi dosya bulmuş. Kocasına soruyo o da niye çektiğini bilmediğini söylüyor şakaya vuruyo falan. Adam iğrenç bir sapık bu da hala ne yapayım diye soruyorKizlar birinizde konuyu alıntılamamışsınız yaben bu yüzden hep alintilayip cevap yaziyorum bari özet geçin
Kimse ustune gitmemis ki aninda silmis konuyu zaten yeni uyeKonu sahibinin çok üstüne gitmişsiniz hanimlar. Hayat arkadasinizin sapik oldugunu ogrenmek cok agir bir sey. Hemen kabullenememesi çok normal
Valla kimse kusura bakmasın ama böyle kadını da allah bildiği gibi yapsın yani. Kendi başına gelse dağları yıkacağı bir sapıklık kendi kocası tarafından başka bir kadına uygulanıyor ve ne yapayım diye soruyor ? Polise gidip şikayet et o kadının her türlü bilgisini verisini de sil pislik karı ne yapacaksın başka ? Keşke böyle konularda şehir bilgisi de verseler de bari kalan 80 ilde olanlardan olursak rahatlasak. Bu tarz okuduklarımda ben bile olabilirim bu kişi diyip stres oluyorum ben.Konu sahibinin çok üstüne gitmişsiniz hanimlar. Hayat arkadasinizin sapik oldugunu ogrenmek cok agir bir sey. Hemen kabullenememesi çok normal