KOCAMIN GİZLİ DOSYASI

Boyle kabak gibi belli olan konularda , ahlak sucu olan konularda napalim diye soruyorlar ya insanlar bana sinir geliyor… onurlu bi kadinsan git diger kadina durumu anlat ve kendin de bosan cunku kocan sapik hadi o kadar onurlu degilsin diyelim cesaretin yok yarin bir gun kendi basina gelmemesi bi sapigi baba yapmamak icin bosan eger hepten onursuzsan da evlilige kaldigin yerden devam et

Konuyu fikir danışmak belki de sizin düşünemediklerinizi karşı tarafın söylemesi için açıp olumsuz yorumlar alınca koşa koşa konuyu silip hesabı kapatıyorsunuz.
Sizin durumunda olan birine eşine bir şans ver, erkektir elinin kiridir falan mı diyecekler. Ne tepki alacağınızı az çok bilmeniz lazım. Gerçeklerin yüzünüze vurulmasını istemediğiniz için konu açar açmaz kaçıyorsunuz galiba. Hayal dünyanızda eşinizle mutlu yaşamaya devam edin yani ne diyim.

Kizlar birinizde konuyu alıntılamamışsınız ya ben bu yüzden hep alintilayip cevap yaziyorum bari özet geçin
Eşiyle aynı iş yerinde çalışıyorlarmış orada sapık kocasından kıskandığı bi kadın varmış. Kocasının bilgisayarında da bu kadının fotoğraflarının videolarının olduğu bi dosya bulmuş. Kocasına soruyo o da niye çektiğini bilmediğini söylüyor şakaya vuruyo falan. Adam iğrenç bir sapık bu da hala ne yapayım diye soruyor

Ay yok artik oha yani
Konu sahibi sildigi icin yorumlarda okudum kocasi is yerindeki bir kadinin foto ve videolarini gizli dosya yapmis oyle mi
Daha neler gorecegiz iğrenç
Bide bu adamdan bosanmaz ustune cocuk yapar eminim

Konu sahibinin çok üstüne gitmişsiniz hanimlar. Hayat arkadasinizin sapik oldugunu ogrenmek cok agir bir sey. Hemen kabullenememesi çok normal
Kimse ustune gitmemis ki aninda silmis konuyu zaten yeni uye
Dogrulari sindiremiyorsa kimseyle paylasmasin o zaman
Foto ve videolari cekilen tarafta olmak ister miydiniz
Empati yapin
Ben boyle bi konumda olmak asla istemezdim ve bana soylenmesini isterdim o adami surundururdum

Konu sahibinin çok üstüne gitmişsiniz hanimlar. Hayat arkadasinizin sapik oldugunu ogrenmek cok agir bir sey. Hemen kabullenememesi çok normal
Valla kimse kusura bakmasın ama böyle kadını da allah bildiği gibi yapsın yani. Kendi başına gelse dağları yıkacağı bir sapıklık kendi kocası tarafından başka bir kadına uygulanıyor ve ne yapayım diye soruyor ? Polise gidip şikayet et o kadının her türlü bilgisini verisini de sil pislik karı ne yapacaksın başka ? Keşke böyle konularda şehir bilgisi de verseler de bari kalan 80 ilde olanlardan olursak rahatlasak. Bu tarz okuduklarımda ben bile olabilirim bu kişi diyip stres oluyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…