2 yüzlü ol dürüstlük bu aşamada işine yaramaz, görüş eşinin ailesi ile yüzüne tükürseler önemseme, çünkü eşin onların lafı ile sana kötü davranmıyorBen ve kocamın 2. Evliliği.
Benim bir oğlum var yanımızda kalıyor. Eşimin 2 çocuğu biri kız evli iki çocuğu var, oğlu evlenmiş ayrılmış babaannesinde kalıyor. Eşim le evlenmeden önce ilk eşinden ayrılalı 7 yıl olmuş. Kavga döğüş ayrılmışlar oğlu kızı hep düşmandı eşime. Eşimse annelerinin sadakatsizliği için ayrıldığını çocuklarım beleya girmesin diye çocuklarına söylememiş.Ama kendi ailesi anne si kardeşleri bilmesine rağmen bunları tekrar birleşmeleri için uğraşmışlar. Kadında arsız biz evleneli 3 yıl oldu.kaynanam beni istemiyo, sebebse oğlunu ikna edecekken benle evlendiğini düşünüyor. Şimdi ise ben eşimin ailesi ile görüşmüyorum eşimde ailesidir çocuklarısır tabiki görüşüyor. Durum böyle iken şimdi kaynanam görümcem ve diğerleri hala eşimin ilk eşiyle görüşüyor birlikte piknikler yapılıyor. Ama eşim bundan haberim yok ben görmüyorum diyor. Ben nerden biliyorum ohanım sosyal medyaya onlarla bir araya gelince foto yüklüyor.bana yönlendiriyor.Eşimede gösteriyorum. Beni ilgilendirmez görüşsünler diyor. Onların açıklamalarıda çocukların hatrına diyorlarmış. Durum bu iken Eşim benim ailesiyle görüşmemi istiyor. Şuan o birbirlerine düşman olan insanlar eşim benle evlenince kıymetli oldu. Kızı annesiyle babasını bir araya getirmeye uğraşıyomuş.eşimde imkansız asla diyor. Ve ben onlardan iğreniyrum. Ne yapmalıyım. Eşimin böyle durumda ne yapmalı sizce. Bana Akıl verin.
ortada iki cocuk varBen ve kocamın 2. Evliliği.
Benim bir oğlum var yanımızda kalıyor. Eşimin 2 çocuğu biri kız evli iki çocuğu var, oğlu evlenmiş ayrılmış babaannesinde kalıyor. Eşim le evlenmeden önce ilk eşinden ayrılalı 7 yıl olmuş. Kavga döğüş ayrılmışlar oğlu kızı hep düşmandı eşime. Eşimse annelerinin sadakatsizliği için ayrıldığını çocuklarım beleya girmesin diye çocuklarına söylememiş.Ama kendi ailesi anne si kardeşleri bilmesine rağmen bunları tekrar birleşmeleri için uğraşmışlar. Kadında arsız biz evleneli 3 yıl oldu.kaynanam beni istemiyo, sebebse oğlunu ikna edecekken benle evlendiğini düşünüyor. Şimdi ise ben eşimin ailesi ile görüşmüyorum eşimde ailesidir çocuklarısır tabiki görüşüyor. Durum böyle iken şimdi kaynanam görümcem ve diğerleri hala eşimin ilk eşiyle görüşüyor birlikte piknikler yapılıyor. Ama eşim bundan haberim yok ben görmüyorum diyor. Ben nerden biliyorum ohanım sosyal medyaya onlarla bir araya gelince foto yüklüyor.bana yönlendiriyor.Eşimede gösteriyorum. Beni ilgilendirmez görüşsünler diyor. Onların açıklamalarıda çocukların hatrına diyorlarmış. Durum bu iken Eşim benim ailesiyle görüşmemi istiyor. Şuan o birbirlerine düşman olan insanlar eşim benle evlenince kıymetli oldu. Kızı annesiyle babasını bir araya getirmeye uğraşıyomuş.eşimde imkansız asla diyor. Ve ben onlardan iğreniyrum. Ne yapmalıyım. Eşimin böyle durumda ne yapmalı sizce. Bana Akıl verin.
beni yanlış anlamayın ama eşiniz eski eşine dönebilir , benim rahmetli amcam (dedemin abisi ) ilk hanımından ayrılı 40 sene olmuş 35 senedir başkasıyla evli iken ölümüne yakın kendi çocukları annesiyle bir araya getirmeye çalıştılar düşünün ki çocukları 50 yaşında amca bey 80 yaşında yenge ile ikisini hep bir araya getirmişler ,ya tam tepkinizi koyun eşinizi korkutun ki sanmam ilk falsonuzda çekip gidebilir ya da şimdiden çocuk yokken basın gidin gerçekten nasibini olanı bekleyin.Benim anlamadım ifetsizlik yaptığı için ayrılmışlar. Neymiş efendim onların torunları olmuş o çocuklar annenne dedeleriyle beraber bir arada olmak haklarıymış.Ben ve eşimin çolumuz çocumuz yokmuş ayrılsak ne olacakmış ,ne kaybedermiş eşim benden ayrılınca ama diğer hanımefendiden oğlu kızı torunu varmış. Hanım efendide ayrılalı 7 yıl olmuş 3 yılda benle evliyiz aradan 10 yıl geçmiş. Hanım efendide pişmanlık duyuyomuş. Birşans verse çocuklarımız için diyomuş.
Benim suçum ne daha ailesiyle ufak bir sorunum olmadı. Gitmiyorum gelmiyorum hanım efendiyle karşılaşıp gerginlik olcak diye eşimin akraba düğünlerine bile o gidiyor ben onu görmeyim diye gitmiyorum. Akraba evliliği olsa anlarım ama akrabası da değil. Birde oğlu var bana abla diyordu. Şimdi annemle babamın yuvasını yıktı onun yüzünden ayrıldı diyolarmış. Eşimde buna rağmen demiyoki onun ne ilgisi var ayrılık sebebimiz bu demiyo.
Daha hangisini deyim evime annesi kızkardeşi domuz yağları bile sürmüş ayrılsınlar diye. Eşimse bunları görüyor biliyor demiyorki benim ailemden ne istiyonuz ben ayrılmam da onunlada birleşmem imkansız demiyo. Ben konu açıncada arada kaldım diyor ve küsüp benimle konuşmuyor.
Bazen ayrılmak bende istiyorum bu olanlar yüzünden ama hem 2. Evlilik hem eşimi seviyorum hemde onlara meydan vermek istemiyorum. Yani ne yapacamı bilmiyorum.Araftayım
beni yanlış anlamayın ama eşiniz eski eşine dönebilir , benim rahmetli amcam (dedemin abisi ) ilk hanımından ayrılı 40 sene olmuş 35 senedir başkasıyla evli iken ölümüne yakın kendi çocukları annesiyle bir araya getirmeye çalıştılar düşünün ki çocukları 50 yaşında amca bey 80 yaşında yenge ile ikisini hep bir araya getirmişler ,ya tam tepkinizi koyun eşinizi korkutun ki sanmam ilk falsonuzda çekip gidebilir ya da şimdiden çocuk yokken basın gidin gerçekten nasibini olanı bekleyin.[/
[/QUOTE]Ne yazıkki ayrıldık
hemde hiç sebeb kavga tartışma dahi yokken.
günlerden 14 şubat sevgililer günü ben işteyim eşim sabah erkenden oğluyla buluşmuş gün boyu birlikte dışarda baba oğul alkol almışlar.(oğlundan bahsetmiştim. 30 yaşında evlenmiş ayrılmış. annesinde kalmıyor ama babaannesinde kalıyor. iri yapılı bir kişi.) gün içinde bana sevgililer günü için işyerime gül göndermiş.ben nasıl mutlu oldum gülleri görünce aradım sevincimden teşekkür için oğlu yanında ya beni azarlıyarak konuştu. şaşkın ve üzgün bir şekilde ben o günü zor bitirdim.Akşam eve gittim eşimde eve geldi ama nasıl alkollü ne konuştuğunu bilmiyor.
Oğlunu anlatıyor oda bizde kalmalıymış ,gülleri oğlunun yanında sipariş verdiğinde oğlu bozulmuş, keşke onun yanında yapmasaymış. oğlunun cep tlf kötüymüş ona 5 bin tl telefon almış. daha neler neler çıldırmamak elde değildi .ama allahım bana bir sabır verdi sarhoş dedim kendine gelince konuşuruz dedim.
ertesi gün sabah arabaile beni işe bırakırken konuştuklarını sordum yine sakin bir dille. bana oğlumla geçirdiğim zamanın hesabını sanamı verecem diye bir cevap.
Aslında eşimle uzun zaman oldu tartışmayalı yeni ev aldık, eşyalerı yeniledik okadar huzurlu bir yuvamız olmuştuki tarifi yok.tabi bu arada ailesiyle ben hala görüşmedim aynı sorunlar fazlasıyla devam ettiğinden sadece kendi görüşüyordu. mutlu ve huzurluyduk. o beni ben onu kırmaya üzmeye kıyamıyorduk ki oğlu tekrar babasıyla alkol arkadaşı olana kadar.
Yine bir akşam işten eve geldik güle eylene yemek hazırladık. sofraya oturduk yemek yerken televizyonda haberlere yorum yapıyor yüksek sesle konuşuyor bağrıyor. bende yemekte ya haberleri değiştirelim yada sakin ol dedim ve bir öfkeyle kalktı. nasıl davranacağımı sana mı danışacağım dedi ve evi terketti. ertesi gün senin oğlun bu eve gelmeyecek o gelirse benim oğlumda gelecek kabul edersen etmessen bu iş burda bitti dedi. o sevgi dolu adam sanki bir canavar olmuştu. anlam veremiyordum
ben şaşkın bir şekilde iki gün aramadım sakinleşsin diye. ama o ne yapmış. annesinin dairesinin yanından kapıcı dairesi tutmuşlar içini döşemişler. benden evdeki özel eşyalarını alması için komşumuzu aramış.ben de duyunca neyi varsa gönderdim. bir avukat tuttum.
arabada evde benim üzerime idi. arabayı ona kredi borcu devam eden evi bende kalmak üzere anlaşmalı protokol hazırladık ve davayı açtık. 1 ay sonraya gün verdi mahkeme. bu süre içinde mahkeme günü yaklaştıkça içti içti eve geldi ,oğluyla beraber tehtitler etti. boyun eğmedim.
nihayet mahkeme günü geldi ve hakim karşısında imzaladık ve boşandık
boşanalı 15 gün oldu .şimdide hergün bir bahane bulup telefon ediyor.ağlıyor o değerli oğlu yanında kalmıyormuş kapıcı dairesinde yalnız başına kafayı yiyecem diyor.
daha ilginç olanı ben senden boşanmadım. sen hala benim karımsın diye ağlıyor
ama maalesef. ben daha ona evliliğimiz boyunca sevmekten saymaktan başka hiç bir şey yamadım. aramızda yaş farkı biraz fazlaydı onun saçıda beyaz olduğu için baba kızmışınız diye sorarlardı.ama hiç umrumda olmazdı . çünkü onu çok seviyorum halada, çok güvenmiştim.
oysa o beni yarı yolda bıraktı. sırtımdan vurdu. canım çok acıyor . hep ağlıyorum günlerdir hastayım üzüntümden. birde ben onu terketmişim gibi beni arayıp hala sitem yapabiliyor.
ben nasıl atlatacam bu acıyı nasıl unutucam onu ve yaptıklarını. aklıl verin yardım edin.
[/QUOTE]Ne yazıkki ayrıldık
hemde hiç sebeb kavga tartışma dahi yokken.
günlerden 14 şubat sevgililer günü ben işteyim eşim sabah erkenden oğluyla buluşmuş gün boyu birlikte dışarda baba oğul alkol almışlar.(oğlundan bahsetmiştim. 30 yaşında evlenmiş ayrılmış. annesinde kalmıyor ama babaannesinde kalıyor. iri yapılı bir kişi.) gün içinde bana sevgililer günü için işyerime gül göndermiş.ben nasıl mutlu oldum gülleri görünce aradım sevincimden teşekkür için oğlu yanında ya beni azarlıyarak konuştu. şaşkın ve üzgün bir şekilde ben o günü zor bitirdim.Akşam eve gittim eşimde eve geldi ama nasıl alkollü ne konuştuğunu bilmiyor.
Oğlunu anlatıyor oda bizde kalmalıymış ,gülleri oğlunun yanında sipariş verdiğinde oğlu bozulmuş, keşke onun yanında yapmasaymış. oğlunun cep tlf kötüymüş ona 5 bin tl telefon almış. daha neler neler çıldırmamak elde değildi .ama allahım bana bir sabır verdi sarhoş dedim kendine gelince konuşuruz dedim.
ertesi gün sabah arabaile beni işe bırakırken konuştuklarını sordum yine sakin bir dille. bana oğlumla geçirdiğim zamanın hesabını sanamı verecem diye bir cevap.
Aslında eşimle uzun zaman oldu tartışmayalı yeni ev aldık, eşyalerı yeniledik okadar huzurlu bir yuvamız olmuştuki tarifi yok.tabi bu arada ailesiyle ben hala görüşmedim aynı sorunlar fazlasıyla devam ettiğinden sadece kendi görüşüyordu. mutlu ve huzurluyduk. o beni ben onu kırmaya üzmeye kıyamıyorduk ki oğlu tekrar babasıyla alkol arkadaşı olana kadar.
Yine bir akşam işten eve geldik güle eylene yemek hazırladık. sofraya oturduk yemek yerken televizyonda haberlere yorum yapıyor yüksek sesle konuşuyor bağrıyor. bende yemekte ya haberleri değiştirelim yada sakin ol dedim ve bir öfkeyle kalktı. nasıl davranacağımı sana mı danışacağım dedi ve evi terketti. ertesi gün senin oğlun bu eve gelmeyecek o gelirse benim oğlumda gelecek kabul edersen etmessen bu iş burda bitti dedi. o sevgi dolu adam sanki bir canavar olmuştu. anlam veremiyordum
ben şaşkın bir şekilde iki gün aramadım sakinleşsin diye. ama o ne yapmış. annesinin dairesinin yanından kapıcı dairesi tutmuşlar içini döşemişler. benden evdeki özel eşyalarını alması için komşumuzu aramış.ben de duyunca neyi varsa gönderdim. bir avukat tuttum.
arabada evde benim üzerime idi. arabayı ona kredi borcu devam eden evi bende kalmak üzere anlaşmalı protokol hazırladık ve davayı açtık. 1 ay sonraya gün verdi mahkeme. bu süre içinde mahkeme günü yaklaştıkça içti içti eve geldi ,oğluyla beraber tehtitler etti. boyun eğmedim.
nihayet mahkeme günü geldi ve hakim karşısında imzaladık ve boşandık
boşanalı 15 gün oldu .şimdide hergün bir bahane bulup telefon ediyor.ağlıyor o değerli oğlu yanında kalmıyormuş kapıcı dairesinde yalnız başına kafayı yiyecem diyor.
daha ilginç olanı ben senden boşanmadım. sen hala benim karımsın diye ağlıyor
ama maalesef. ben daha ona evliliğimiz boyunca sevmekten saymaktan başka hiç bir şey yamadım. aramızda yaş farkı biraz fazlaydı onun saçıda beyaz olduğu için baba kızmışınız diye sorarlardı.ama hiç umrumda olmazdı . çünkü onu çok seviyorum halada, çok güvenmiştim.
oysa o beni yarı yolda bıraktı. sırtımdan vurdu. canım çok acıyor . hep ağlıyorum günlerdir hastayım üzüntümden. birde ben onu terketmişim gibi beni arayıp hala sitem yapabiliyor.
ben nasıl atlatacam bu acıyı nasıl unutucam onu ve yaptıklarını. aklıl verin yardım edin.
Böyle bir insan için bir damla göz yaşı akıtmaya değmez, canı cehenneme. Gidip terapi alın bir an önce toparlanın hiç değilse bunu evladınız için yapınyılların sevdası aşkı bitti deyince bitmiyor ki.
boşandığımız günden beri yalvar yakar aradı .tekrar birleşelim ben hata yaptım affet diye günlerdir ağladı telefon etti mesajlar yazdı. ortak tanıdıklarımızla ayarlayıp buluşmamızı sağladı ve ben yine inanmak istedim. çünkü: onun yokluğunda nefes alamıyorum sürekli ağlama krizlerim çoğaldı. aklımdan hiç çıkmadı. ben onu çok sevdim çok inandım çok güvendim. tekrar birleşmek olabilir mi diye umutlandım. onun yaptıkları beni ne kadar kırsa da ne kadar öfkelendirse de olur belki dedim. inanın sözleri o kadar pişmandı ki artık her şey daha güzel olması için uğraşıp bu günleri unutturacağım diyor. beni tekrar inandırmaya başlamıştı .artık yine birleşmek için ailelere söyleyelim diye karar almıştık ki.son anda niyetini belli etti.
boşanırken kredi borcu olan evi ben arabayı o almıştı. bana notere gidelim ev ortak yapalım ölene kadar bizim öldükten sonra çocuklar bölüşsün deyince beynimden vuruldum. meğersem evin bende kalmasına oğlu hırs yapmış. oğluyla anlaşmış evi benden almak için bu kadar rol yapmış. bu yakışır mı insanlık mı bu ben günlerdir onun yokluğuna ağlarken o badem gözlerini özlerken. onun aklı evde kalmış. oysa biz evlendiğimizde borcu başından aşkındı evi yoktu arabası yoktu.
ben onun sadece sevgisine inanarak evlenmiştim. ben onu canını ver dese verecek kadar sevmiştim. ben onun bana bunları yapmasını hak etmedim. kendisini de beni de oğlunun elinde oyuncak etti. biliyorum ki evi istemesinin tek nedeni oğlu .O bunu yapacak biri değildi. ben kabul etmedim bu teklifini. nasıl öfkendi nasıl evi bana tercih edersin diye kendini haklıymış gibi. ben zaten evde malda gözüm olsa borcu olan evi alıp kredisini ben ödeyim anılarımız hatıralarımız bu evde diye belki bir umut diye razı oldum. kendisinden ne nafaka ne tazminat ne başka bir şey istememiştim.
beni terkedip giderken günlerdir aylardır göz yaşlarım devam ederken tekrar girip hayatıma benim canımı yine yaktı.
ama ben onu çok sevdim seviyorum ben onun bu darbesinden sonra ne yapacağım bilmiyorum. ağlamaktan yoruldum. şimdi herşeyi dahada imkansız yaptı. artık biz diye bir şey kalmadı. ben onun yokluğunda yıkılmıştım. Şimdi ise ölü gibiyim yaptıklarınamı ağlayım sözlerine ağlayım. onu çok özlüorum onamı ağlayım . biliyorum oda beni hep sevecek
Şimdi oğlu onu eski karısıyla bir araya getirmek için uğraşıyor. ve onuda başaracaklar ve ben onu hep seveceğim.
oğlundan bu kadarmı korkar insan. benimle tehtit ediyo bana bir şey yapacaklar diye korkudan ne isteseler yapıyo. ama bilse ben onunla olacak ölüme razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?