Kocamın cinsel isteksizliği

Bu konuda yalniz degilsin benim esimdede var bu durum hatta suclamalari bile aynı bana suc atiyor uzulmene gerek yok yani hatayi kendinde arama keyfine bak
Nereye kadar peki. Sen ne yapıyorsun. Hafta değil ay değil ev arkadaşı gibi mi geçecek ömrümüz. Birgün sevilip istenmeyecek miyiz. Şükür bir problemimiz yok elimiz kolumuz boş. Ama hiçbisey yok. Yine hafta sonu yine evdeyiz yine iki yabancı gibi. Çok üzülüyorum. Çünkü bu sadece cinsellikle alakalı değil. Elimi bile tutmaz sarılmaz bile. Yatağa girince gözünü kapatır iki dakikada uyur . Tabi ben sinir olurum.

Bu benim ikinci evliligim hayattan aman aman cok bi beklentim kalmadi cocuk yok cinsellik olarak kendi isimi kendim goruyorum sevgi ilgi icinde de artik saldim kendimi ama siz cekmek zorunda degilsiniz

yetişkin bir erkek ortalama 1 hafta kadar ilişkiye girmezse açık rüyalar görür ve rüyasında boşalır yani o cinsel isteğini ne kadar baskılarsa baskılasın 1.haftanın sonunda yapamaz duruma gelir ama eşin nasıl olurda 4 ay hiç yakınlaşmaz, erkek mi değil anlamadım?

Birkac kez rüyada bosaldigini yakaladim zaten. O yüzden de kavga ettik. Ama bana gelince yok. Susuyorum söylemek istemiyorum ama biryere kadar dayanıyorum. Sevgisizlikten kuruttu beni. Söylersem de kavga ediyoruz bende küsüyorum oda isine geliyor.

Ya kendinizi suçlamayin sakın. Kendi sorunlarini bastirmak için bir eşlerine ahlaksiz damgasi vurmadiklari kaldi. Bir doktorun bu konu hakkinda vidyosu ve yazisini gonderin eşinize. Izlesin bakalim sorun kimdeymiş. Hadi bende isteksizlik var tedavi olayim, seni uzduyumun farkindayim dese insan eşidir herşeye katlanir ama onlarinki sınırı aşmak

Kabul etmiyor ki. Beni sapiklikla azginlikla suçluyor. Daha neler neler. Sanki yataktan cikmiyor da utanmadan kavga ediyor. Aylarca yok hicbisey yinede ben suçluyum. Yoruldum bıktım artik

Üzücü bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…