• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın aptal futbol tutkusu

Erkeklerin futbolu bu kadar gözlerinde büyütmelerini anlamıyorum.
Sevgiliyken, hani şirinlik olsun diye onunla maça gittim.
Evlendikten sonra dışarda dolanmasın diye maçı beraber izlemeye başladık
Ne güzel karım var ne şanslıyım falan derken
artık oldum bir muammer abi.
En sevdiğimiz aktivite maç falan zannediyor.
Bugün artık, 'ben sevmiyorum futbol, anlamıyorum zaten formaları nasıl kirlenmiyor diye düşünüyorum sadece' diyince, küstü bana.
Sanki, noel baba yok demişim gibi nasıl kırıldı.
Şimdi de içerde, 'gördün mü Fatih hoca, kandırdı bu kız ikimizi de, oyna Olcay oyna, bu riyakar kadın için oyna' diye kendi kendine konuşuyor.
dert değil de işte anlatasım geldi.

dert değil de anlatım şahane.. yalnız bu muammer abi gerçekten var galiba, arada ben de "ben senin muammer abin miyim" derim :27: her kimse kulakları çınlasın :70:

o kadarını idare et bence pastel, yani benimle oturup conjuring izleyecekse bende onunla maç izleyebilirim.. ufak şeyler bunlar hiç ciddiye almana değmez, sende otur yanında candy crush oyna :27: 300. bölüme geçtim, iyi ki varsın candy :27:

ben sizi hatalı görmedim fedakarca davranmışsınız ve artık bi noktada patlak vermiş,erkekler evlenmeden önce gerçek yüzlerini zaaflarını çok güzel kamufle ederler,sizinki çok masum kalır bunun yanında

Basindan beri oldugun gibi davranmak lazim ;)

Benim esim de oyun bagimlisiydi. Basindan beri tepkimi koydum asiri oynamasini istemedim. Suan ne desem ses cikaramaz mesela.

'Hayır, maçı izliyorsun eyvallah.
sonra bi daha özeti çıkıyor onu da izliyorsun
sonra bir de adamların oturup maçı yorumlamasını izliyorsun.
Düğün kasedimizi böyle şevkle izlesen keşke' diye ben de dert yandım.

Şimdi düğün cd imizi arıyor. Kim sonuna kadar izlemeye dayanacak diye.
İnşallah bulamaz. O cd yi en fazla izleme rekorum 7 dakika.
Kuaförde makyajsız çekmişler beni, resmen travmam o cd.
Battıkça batıyorum :/

Bugün artık, 'ben sevmiyorum futbol, anlamıyorum zaten formaları nasıl kirlenmiyor diye düşünüyorum sadece' diyince, küstü bana.
Şimdi de içerde, 'gördün mü Fatih hoca, kandırdı bu kız ikimizi de, oyna Olcay oyna, bu riyakar kadın için oyna' diye kendi kendine konuşuyor.
Çok güldüm :) bizdede tersi durum var,benim acayip bi maç tutkum vardır eşimde yok,lig tv alalım diye kavga etmişliğim var :) bu konuda onu çok eleştirmeyin derim,onunla izlemek zorundada değilsiniz,tabi yanına yoldaş olmanız onun maç keyfini daha eğlenceli hale getitir ama sevmiyosanız mecbur değilsiniz,eleştirmeyin yeter,maç hergün olan bir şeyde değil ki yani lig başlayınca haftada bir izlenilen bir şey,bu kadınlar niye bunu bu kadar sorun yapar anlamam :KK70:

Beterin beteri var canım.eşim futbolcu.evden maça gider gelir maç izler salonda,hatta oturma odasında başka maç açıktır (bana gol olunca söyle demişliği var).evden maça gider gelir yine maç.3maç üst üste izlemişliğim var.çnkü benide yanından ayırmaz.kendim ettim kendim buldum futbolcuyla evlendim.he bütün bunların arasında halısahaya gider gece 1-2 :)

Hayatım boyunca bir maçın 10 dakikasını dahi izlemedim. Eşim de izlememiş. Aslında kendimi şanslı azınlıkta hissediyorum.
Futbol=küfür demek benim için. Yan komşumuz sağ olsun.
Ama çok tatlısınız, eşiniz de tribe girmiş ahahah
Allah bozmasın.

Milli maçları severim. Dünya kupasını ve Avrupa kupasını Türkiye olmasa da izlerim.
Bu turnuvalardan birinin olmadığı yazlar çok yavan geçiyor benim için:duduk:
Bence sevmiyorsan izleme, o maç izlerken sen de sevdiğin başka bi aktivite yap.

Evlenmeden önce kendiniz gibi davranmadığınız icin evlendikten sonraki aktivitelere sızlanmayacaksınız.

Aklıma sosyal medyada gezinen video geldi.

Adam fanatik, mac izliyor, sevgilisi/karısı da onu videoya cekiyor.

Takım gol yiyor, kadın noldu askım sampiyon mu olduk diyor.

Adam da he askım he gol yedik sampiyon olduk diyor :)

iyi de siz de milli takımın önemli bir maçının olduğu gün itiraf etmeseydiniz keşke.
futbolla ilgilenmeyen bir çok kişi bile ekran başındaydı dün akşam.
keşke bir gün daha rol yapsaydınız,
gerçi iş keşkeye geldi ise keşke hiç rol yapmasaydınız,
neyse artık biraz trip çekeceksiniz, yapacak bir şey yok :KK48:

Biz de nişanlıyken giderdik maçlara, yeni evliyken de giderdik cafede olunca hem ben de eğlenmiş oluyordum hem birlikte yapılan bir meşgale etkinlik hem de maç izleyemeyi sevmiştim.. Ama son kaç yıldır maç izlemek benim için ekranın sadece açıkta durup başka bir kanalda durması, eskisi gibi bir sporu ifade etmiyor sadece o dakikaların ve uzatmaların bitmesi gerek o sürede yapıcak işim yoksa başka odada internete giriyorum yani bu zevk meselesi, şu an ben de hiç hoşlanmıyorum bekarken veya yeni evliyken eğlenceli idi.. Belki ilerde gene severim, eşinizin de futbol tutkusu normal, en azından kahveye gitmiyor veya kızlı erkekli cafeye gitmiyorlar siz sevmiyorken.. Çünkü başka kızlar varken sizin de orda olmamanız eksiklik olabilirdi ama evde izliyor o açıdan bakın.. HEm gerçekten noel baba yok demişsiniz ama ev işleriyle uğraşınca insanın aklı formanın temizliğinde sahadaki çamurda oluyor haklısınız.

Futbol demeyin çok kötü anılarım var,haberlere çıkıp rezil olmuşluğum bile var. Fb-Gs çatışması bazen hoş bazen sıkıntı oluyor biz de. Arkadaşların dediği gibi,keşke baştan söyleseydiniz sevmediğinizi.

noel baba yok deseniz kırılacak mı:işsiz:

Back