• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın aptal futbol tutkusu

pastellim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2016
1.254
3.305
63
38
Erkeklerin futbolu bu kadar gözlerinde büyütmelerini anlamıyorum.
Sevgiliyken, hani şirinlik olsun diye onunla maça gittim.
Evlendikten sonra dışarda dolanmasın diye maçı beraber izlemeye başladık
Ne güzel karım var ne şanslıyım falan derken
artık oldum bir muammer abi.
En sevdiğimiz aktivite maç falan zannediyor.
Bugün artık, 'ben sevmiyorum futbol, anlamıyorum zaten formaları nasıl kirlenmiyor diye düşünüyorum sadece' diyince, küstü bana.
Sanki, noel baba yok demişim gibi nasıl kırıldı.
Şimdi de içerde, 'gördün mü Fatih hoca, kandırdı bu kız ikimizi de, oyna Olcay oyna, bu riyakar kadın için oyna' diye kendi kendine konuşuyor.
dert değil de işte anlatasım geldi.

Hoşlanmadığınız birşeyi hoşlanıyormuş gibi yapmışsınız. Adam bu anlarda mutluymuş siz tersini söyleyince üzülmüş bence.
Erkeklerin futbolu abartı değilse bence abuk subuk başka işlerle meşgul olacaklarına 22 tane adam, bir top, hakemler ve geri kalanların yaptıklarıyla ilgilenmesi daha iyidir.
Bu aralar erkeklerin tek konuştuğu maç. Bence hoş görün sevdiği bir şeyle uğraşmasına engel olmayın derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşte ömür boyu sabır gösteremeyeceğimiz şeyleri seviyormuşuz gibi yapmamamız gerek.
O siz seviyorsunuz diye kadın programlarına tahammül ediyor mu mesela seviyormuş gibi yapıyor mu?
En güzeli doğal davranmak.

Erkeklerin futbolu bu kadar gözlerinde büyütmelerini anlamıyorum.
Sevgiliyken, hani şirinlik olsun diye onunla maça gittim.
Evlendikten sonra dışarda dolanmasın diye maçı beraber izlemeye başladık
Ne güzel karım var ne şanslıyım falan derken
artık oldum bir muammer abi.
En sevdiğimiz aktivite maç falan zannediyor.
Bugün artık, 'ben sevmiyorum futbol, anlamıyorum zaten formaları nasıl kirlenmiyor diye düşünüyorum sadece' diyince, küstü bana.
Sanki, noel baba yok demişim gibi nasıl kırıldı.
Şimdi de içerde, 'gördün mü Fatih hoca, kandırdı bu kız ikimizi de, oyna Olcay oyna, bu riyakar kadın için oyna' diye kendi kendine konuşuyor.
dert değil de işte anlatasım geldi.

Adamı yıllarca kandırmışsınız yahu. Keşke hoşlanmadığınızı başta söyleseymişsiniz.

Futbolu sevmeyen erkek çok az ve hala buna anlam veremeyen bir dünya kadın var :sus: erkeklerde şu saçma sapan kadın programlarını izlenmesini anlamıyor mesela veya kadınlar kadar çok dizi izlemiyorlar napsın herifler hiç bir zevkleri olmasın mı ayrıca sen zaten kocanı yıllarca kandırmışsın :KK51:

Siz iyisini ben şu anda iki erkekle seyrediyorum maçı. Oğlum ve eşim psikopat bağladılar ve benim gitmemede musade etmiyorlar . Totem yapıyorlar olan bana oluyor.

Çok komik ama ya :))) Bence ayak uydurmaya devam edilebilir ya keyifli oluyo cidden. Tabi bakış açısına bağlı insanın, keşke kandırmasaydınız adamı yıkılmış resmen

Bu geceki maç içinde biraz önce goooll diye bi bağırdılar karşımızda oturanlar, bende buradan yuh diye bağırdım. Kulaklık takılıydı, korktum yemin ederim, bi şey oldu sandım...

O da sizin makyaj muhabbetinizi,kuaforde kullu sariya mi boyatsam,katli kesimmi yapsam muhabbettiniz vb. hakkinda boyle dusundugune eminim..2 yilda bir olan bir turnuva ya da sezon boyu haftada sadece tas catlasa 3 mac..Birbirinize bu 90 dk icinde yasam alani biraksaniz sorun olmayacak hatta kendisine sempatik bile gorunenilirsiniz sadece mac esnasinda ortadan kaybolarak :)

Hahaha ben baştan belirttim bacım, hiç anlamam zerre de umrumda değil diye :D

Benimki de acayip hasta. Ama kısıtlamam gider izler, evde olursa evde izler. Napalım bunlar da bu model :D

benim eşim hiç maç izlemez hiç hemde ,nefret eder futboldan ben bile daha çok takip ederim arada millli maçlara bakarım sadece,o milli maçlara bile bakmaz aptalca bulur ve sporun cılkını çıkaran insaları gördükçe bende soğudum haksız da değil hani ya tersi olsaydı,dünyanın en gereksiz spor dalı olması 22 kişini bir top için savaş vermesi vs vss.neyse demem o ki herşey dozunda güzel ..

Derdimden açmadım ya.. Tartışmadık bile bu mevzudan da konumuz bu diye.
Şimdi de 'Meğer sorun senmişsin. Ben nasıl anlamadım. Beraber ne zaman maç izlesek kaybediyorduk' diyor.
Eurovizyon'u da izlemiştin di mi sen falan diyor.
Arda Turan'la dertleşmeye başladı. Ondan özür diliyor şimdi..

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ben de Muammer Abi'yim .Yeni çıkan penaltı kuralı olsun,hangi futbolcu hangi takıma kaça gitti olsun biliyorum.
Maç izlemeyi seviyorum ama cılkını çıkartana kadar teferruatı bilmeme gerek yoktu tabi, olsun genel kültür olarak hafızama girdi.
Bizimki, ölçüsünü biliyor Allah'tan,yeter deyince cidden yetmiştir ve kanal değişir.
Sevmediğim noktaları seviyor gibi görünmedim,nefret etmemek adına.Dışarıda arkadaşlarıyla küfür ede böğüre izlemesini de tercih ediyorum ayrıca.Gitsin rahatlasın adam.
Yollayın,siz de rahatlayın adam da.Aranız da bozulmaz hem.
Ama çok tatlı anlatmışsın. :-)

Back