kocamı sevmek istemiyorum

Kaba tabirle, kenden kasiniyorsun. Tav olup o insanlarin evine gidersen, her turlu muameleyi de gorursun. Hic mi gurur yok ortada ne kadar ezilmissin.

BİRAZ DA SİZİN AİLENİZ TACİZ ETSİN SİZLERİ, SÜREKLİ ARAYIP SORSUNLAR, YATIYA SİZE GELSİNLER, BİR BAHANE BULUP SİZİ ÇAĞIRSINLAR MEYDANI ONLARA BIRAKMAYIN, EN SONUNDA EŞİN DE BIKAR BİR O YANA BİR BU YANA GİTMEKTEN İKİ AİLEYE DE MESAFENİZİ KOYARSINIZ İŞTE

Bu ne böyle bayılan bayılana ah kardesss sen böyle devam ettikçe hayatın hep zehir olacak ...

türk filmi gibi ya bayılmak ne demek herkes aşk-ı memnu nihal olmuş zoru görülen bayılmış ah bu görümcekler yok mu ....kocanı sev mutlaka sev ve bu durumu kızarak kızgınlıkla değil sevgiyle düzeltmeye çalış çok acındır kendini halini bir görsün bakalım öbür türlü bir de eşini sevmek istemezsen iyice çekilmez bu durum boşanır gidersiniz ayrıca eşiniz size vurmuş bu konuda çok hassasım bu konuda nasıl bir tavır takındınız?

Arkadaşım şehir değiştirme işi bana mantıklı gelmedi..
Çünkü eşinde bu huy varsa kv ni görümceni evine çağırır aylarca bir arada yaşarsınız.
Ayrıca sana tokat atmasına neden izin verdin..?

neyini seviyorsunuz da vazgeçemiyorsunuz onu göremedim ben konuda..
tek tokatla bayıltması mı ??? vay bee ne güçlü adam...her kadının aşık olası gelir inan..

Ben baştan okudum ama dewamını getiremedim karışık belli ki gözlerim yorulacakk

en başta duyduklarınıza susup olay çıkartmasaydınız. sen bunu neden dedin diye hesap sormayıp, boşverip kendi evinize bebeğinize baksaydınız bunlar olmazdı. ne gerek var insanlar gereksiz gereksiz konuşur duyma , değer verme. eşinde sana vurduğu için insan değil o ayrı. bide seviyorsun bu adamı ilginç...

valla bişey olmamış gib ben sizi suçlu buldum
dedikodu edenin ayıbıda siz ne gidiyorsunuz cocuk gibi peşine üstelik görümce kaynanan bu insanlar
bak sen kötü oldun gördün mü?

neyini seviyorsunuz da vazgeçemiyorsunuz onu göremedim ben konuda..
tek tokatla bayıltması mı ??? vay bee ne güçlü adam...her kadının aşık olası gelir inan..
aa öylesi zor bulunur ama güç desen ondan, aile zaten namlı eve kök salmışlar... e arkadaşta az değil bence onların seviyesine iniyor... ne gerek var sil hayatından hepsini... insan hak ettiğini yaşarmış.. sen bunları hak ediyor musun düşün? bebeğin hak ediyor mu mutsuz bir ailede büyümeyi?

Nedense hep bu kadinlarin zaafi var kocalarina karşı.neden kocanizin size karsı zaafı yok düşündünüz mu hic?
Neden baskalari yüzünden gözünüzden dökülen yaşa kalbi hoplayan bir Eşiniz yok?
Her türlü eziyeti, sizi ezmeyi hak görüyor kendinde ama sizin zaafiniz var...

E böyle kullanırlar senin zaafini yapacak bir şey yok

Son düzenleme:
Cok uzuldum. Enteresan bir aile yapisi. Esiniz arada kalmis sizi eziyor adeta.
O kalabalik tayfadan uzaklasin bir an once. Sehir hatta bolge degistirin. Bebegine gunah.

Bir de şu birçok kişinin bayıldığı olay......

Konu sahibi kusura bakmasin ama bu lafa cok guldum

Ne baygin bi aileymis yaw, 2 lafa aile boyu diziliyolarsa isiniz zor

Bu aşkla sevgiyle değil kişilikle alakalı

biri deli gibi sever aşık olur kişiliğinden gururundan ödün vermez kendini ezdirmez diğeri

yani örneğin siz bu yaptıklarının aşkı yüzünden olduğunu iddia eder

ama aslında onun güçsüzlüğünden kaynaklıdır

biraz mücadeleci olmak gerek.
aman tatsızlık olmasın tartışma olmasın diye her istediklerini yaparsanız bunun sonu gelmez.
bi süre tadınız kaçacak belki ama lütfen dik durun ve istemediğiniz hiç bir şeyi yapmayın.
zamanla herkes alışır bu duruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…