- Konu Sahibi yaseminalan
-
Hayır neden hızlı düşünüp yavaş yazdım birbirine girdi galiba pardonAnteplimisiniz ? Yada doğulu ?
Hayır neden hızlı düşünüp yavaş yazdım birbirine girdi galiba pardon
Eski konunuzu biliyorum, o zamandan şimdiye hiç bir şey değişmemiş, kocamı seviyorum diyordunuz o zaman da
şimdi de sevmek istemiyorum diyorsunuz ama harekete geçmediğiniz takdirde yine bir şey değişmeyecek. Sabır ve kolaylık dilemiyorum, nasıl olsa alışacaksınız bunlara da biraz daha zaman geçtikçe. Zaafınızı kullandırmaya devam edin, belki tahammülünüz kalmaz bir yerde ancak o zaman dersiniz ben bana yapılanları haketmiyorum diye.
nasıl destek olabilirler ki ya çık gel diyecekler ya oturup benimle üzülecekler .bende hiç bahsetmiyorum bu konulardan.eşimin diğer akrabaları beni çok sever onları sevmezler ama insan güvenip konusamiyoDüzeltmeleri yapmışsınız şimdi okudum konuyu. Önceki konuları bilmiyorum fakat esinizle konusmalisiniz bu konuları. Yeni bebeği olmuş birine bu kadar anlayissizlik olmaz. Gelenler de mi düşünemiyor bunu. Ama iş este bitiyor. Böyle anneci babacı ablacı olunca ne oluyor gerçekten anlamıyorum. Peki size destek olabilecek kimse yok mu yanınızda, anneniz veya kardesiniz?
nasıl destek olabilirler ki ya çık gel diyecekler ya oturup benimle üzülecekler .bende hiç bahsetmiyorum bu konulardan.eşimin diğer akrabaları beni çok sever onları sevmezler ama insan güvenip konusamiyo
nasıl destek olabilirler ki ya çık gel diyecekler ya oturup benimle üzülecekler .bende hiç bahsetmiyorum bu konulardan.eşimin diğer akrabaları beni çok sever onları sevmezler ama insan güvenip konusamiyo
Sizinle huzursuzluk olunca bizde iyi olamıyoruz demek istedimDüzeltmeleri yapmışsınız şimdi okudum konuyu. Önceki konuları bilmiyorum fakat esinizle konusmalisiniz bu konuları. Yeni bebeği olmuş birine bu kadar anlayissizlik olmaz. Gelenler de mi düşünemiyor bunu. Ama iş este bitiyor. Böyle anneci babacı ablacı olunca ne oluyor gerçekten anlamıyorum. Peki size destek olabilecek kimse yok mu yanınızda, anneniz veya kardesiniz?
Bir de şu birçok kişinin bayıldığı olay, sizin sadece "böyle şeyler olunca iyi olunmuyo" demenizle mi oldu. Orayı biraz açıklasanız?
Yani anlatmalimiyim sizce benim bi annem var bide babam onlarda görme engelli oldukları için pek ciddiye almazlar gibime geliyo en azından şimdiye kadarki tavırları bana böyle düşündürüyorHayır bu konuları annenize anlatın anlamında söylemedim. Siz gitmeyin zaten, anneniz yada kardesiniz gelsin arada, kendilerini bi gostersinler. Aileniz yaninizda görünsün ,esinizin ailesi sizi ezmeye kalkmasınlar diye söyledim. En iyisini siz bilirsiniz. Umarım sorunlarınızı çözersiniz.
Yani anlatmalimiyim sizce benim bi annem var bide babam onlarda görme engelli oldukları için pek ciddiye almazlar gibime geliyo en azından şimdiye kadarki tavırları bana böyle düşündürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?