kocamı sevmek istemiyorum

yaseminalan

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2009
23
7
613
Konya
Kocamin ailesiyle bir çok sorun yaşadım gorumcelerimle tartıştık kaç kez .en sonuncusunda kv üzerime yürüdü .sebebi şu eşimin Dayıoğlu evlendi ve bizde Sağdıç olduk.düğün günü küçücük bebekle Sağdıç olmamıza ilgili arkamdan konuştuklarıni duydum ve konuştukları insana da böyle böyle diyorlardı demi diye teyit ettim .beni doğruladı dert yandiğım biri gidip hesap sormuş niye böyle konuşuyorsunuz diye .gelip bağırdı çağırdı büyük gorumcem.bende sen değil ortanca ablam dedi duydum dedim .oda geldi biz sadece kardeşim le iyi olmanızı istiyoruz dedi.bende böyle şeyler olunca iyi olunmuyo dedim.biz mi kötü ediyoruz dedi gitti en küçük görüncem geldi ağlaya ağlaya kardeşim sana ne yapıyo iyi bi koca olmaktan başka diye hickiriklara boguluyor .agzimi acamadım şaşkınlıkla sonra gitmiş mutfağa bayılmis.annesi görüp kızıma ne yaptın diye üstüme yürüdü babası hesap sordu çocuklar bagris çağrıs korktu ağlıyor kV bayıldı. hepsi hastaneye gitti.bende ne bağıra bildim ne bayila bildim bi kocama beni anneme götür dedim.götürmedi o gece orda kaldık zorla.evime bari götür dedim hala annesinin gönlünü etme derdinde .sabah kahvaltı hazırladım kimseye tek laf etmedim.cıkarken ellerini öptüm eve gelince boşanalim dedim.tokat attı bayıldım.sonra bırakmam seni bi daha istemezsen gitme dedi .şehir değiştirmeyi teklif etti inandim bende.aradan zaman geçti bayramda ablalarinjn evine gitmek için ısrar etti gitmezse dirdir edecekler çünkü.gittim ama suratima bakmadılar çocuğu sevdiler kocamla konustular bana niye geldin muamelesi yaptılar her seferinde.kaç kez daha götürdü .beni ikna etti ona karşı zaafimi kullandı fazla israra gerek bile kalmadı hemen Tav oldum .eşim beni akraba dışında hiç bi yere götürmez kendi akrabaları tabi.onun en uzak arabasına benim annemden daha sık gideriz.sürekli misafir geliyorlar evime
beş aylık bebeğim le sürekli pasta Börek yapmaya çalışıyorum sabah kahvaltıya gelip gece giderler yetisemiyorum.eşimin düğünde dolayi borcu var hala ama evime her istedigimi alsa bile artık masrafa yetisemiyoruz musait olmadığım zaman oluyo bugün değil sonra gelin demiyo bide sürekli laf sokmaya çalışmalar insanların içinde küçük düşürücü tavır larını görmuuo kadın erkek Ayrı otururuz çok kalabalık olduğumuz için bi odaya sigamiyoruz acaba uyduruyorum mu saniyo hiç beni dusunmuyo sürekli evden çıkarken temizlik yap akşam gelince temizlik yaptınmi şeklinde hesaba çekiyor yanlızken Seviyo gibi ama hiç düşünceli değil bana karşı doğumdan yirmi gün sonra bodruma masa indirmeye çalıştik biraz zorlandım ah uh dedim yakinmadim bile kızdı surat yaptı bunun gibi birsürü şey için bu adamı sevmek istemiyorum ama elimde değil önce kızıyorum sonra gidip sarılıyor um sanki hatami anlayıp gelmiş gibi oluyorum bana bir çare yokmu hayat çekilmez oldu

Son düzenleme:
noktasız okumak anlamak cidden zor.2 kez okudum anladım zorla.senin yüzüne bakmayan insanların evine defalarca neden gidiyorsunki?eşime dayanamadım gittin deme canım.yüzüme bakmıyorlar ben gitmem diyebilirsin.herkesin bi gururu var sonuçta.eşine kesin tavrını koyarak bişeyleri düzeltmeye çalışmaya başlamalısın.yoksa bu böyle gider.

Eski konunuzu biliyorum, o zamandan şimdiye hiç bir şey değişmemiş, kocamı seviyorum diyordunuz o zaman da
şimdi de sevmek istemiyorum diyorsunuz ama harekete geçmediğiniz takdirde yine bir şey değişmeyecek. Sabır ve kolaylık dilemiyorum, nasıl olsa alışacaksınız bunlara da biraz daha zaman geçtikçe. Zaafınızı kullandırmaya devam edin, belki tahammülünüz kalmaz bir yerde ancak o zaman dersiniz ben bana yapılanları haketmiyorum diye.

Hayır neden hızlı düşünüp yavaş yazdım birbirine girdi galiba pardon

Düzeltmeleri yapmışsınız şimdi okudum konuyu. Önceki konuları bilmiyorum fakat esinizle konusmalisiniz bu konuları. Yeni bebeği olmuş birine bu kadar anlayissizlik olmaz. Gelenler de mi düşünemiyor bunu. Ama iş este bitiyor. Böyle anneci babacı ablacı olunca ne oluyor gerçekten anlamıyorum. Peki size destek olabilecek kimse yok mu yanınızda, anneniz veya kardesiniz?

Bir de şu birçok kişinin bayıldığı olay, sizin sadece "böyle şeyler olunca iyi olunmuyo" demenizle mi oldu. Orayı biraz açıklasanız?

Eski konunuzu biliyorum, o zamandan şimdiye hiç bir şey değişmemiş, kocamı seviyorum diyordunuz o zaman da
şimdi de sevmek istemiyorum diyorsunuz ama harekete geçmediğiniz takdirde yine bir şey değişmeyecek. Sabır ve kolaylık dilemiyorum, nasıl olsa alışacaksınız bunlara da biraz daha zaman geçtikçe. Zaafınızı kullandırmaya devam edin, belki tahammülünüz kalmaz bir yerde ancak o zaman dersiniz ben bana yapılanları haketmiyorum diye.
Düzeltmeleri yapmışsınız şimdi okudum konuyu. Önceki konuları bilmiyorum fakat esinizle konusmalisiniz bu konuları. Yeni bebeği olmuş birine bu kadar anlayissizlik olmaz. Gelenler de mi düşünemiyor bunu. Ama iş este bitiyor. Böyle anneci babacı ablacı olunca ne oluyor gerçekten anlamıyorum. Peki size destek olabilecek kimse yok mu yanınızda, anneniz veya kardesiniz?
nasıl destek olabilirler ki ya çık gel diyecekler ya oturup benimle üzülecekler .bende hiç bahsetmiyorum bu konulardan.eşimin diğer akrabaları beni çok sever onları sevmezler ama insan güvenip konusamiyo

nasıl destek olabilirler ki ya çık gel diyecekler ya oturup benimle üzülecekler .bende hiç bahsetmiyorum bu konulardan.eşimin diğer akrabaları beni çok sever onları sevmezler ama insan güvenip konusamiyo

Hayır bu konuları annenize anlatın anlamında söylemedim. Siz gitmeyin zaten, anneniz yada kardesiniz gelsin arada, kendilerini bi gostersinler. Aileniz yaninizda görünsün ,esinizin ailesi sizi ezmeye kalkmasınlar diye söyledim. En iyisini siz bilirsiniz. Umarım sorunlarınızı çözersiniz.

Konuşsanız bile ona da laf ediyorlar ki, konunun başındaki sağdıç olayı da böyle bir sebepten değil miydi, ne yaparsanız yapın ama en azından ayrı şehir isteğinizi kabul ettirin, gerekirse siz de duygu sömürüsü yapın bir şekilde.

Bir de şu birçok kişinin bayıldığı olay, sizin sadece "böyle şeyler olunca iyi olunmuyo" demenizle mi oldu. Orayı biraz açıklasanız?
Sizinle huzursuzluk olunca bizde iyi olamıyoruz demek istedim

Hayır bu konuları annenize anlatın anlamında söylemedim. Siz gitmeyin zaten, anneniz yada kardesiniz gelsin arada, kendilerini bi gostersinler. Aileniz yaninizda görünsün ,esinizin ailesi sizi ezmeye kalkmasınlar diye söyledim. En iyisini siz bilirsiniz. Umarım sorunlarınızı çözersiniz.
Yani anlatmalimiyim sizce benim bi annem var bide babam onlarda görme engelli oldukları için pek ciddiye almazlar gibime geliyo en azından şimdiye kadarki tavırları bana böyle düşündürüyor

Yani anlatmalimiyim sizce benim bi annem var bide babam onlarda görme engelli oldukları için pek ciddiye almazlar gibime geliyo en azından şimdiye kadarki tavırları bana böyle düşündürüyor

En basta da soyledim, bu konulari anne babanizla paylasmayin ve esinizin akrabalari ile de. Bu esinizle çözmeniz gereken bi konu. Cozemezseniz ve bosanma noktasina gelirseniz o zaman anlatirsiniz. Simdi onlari da huzursuz etmeyin bence. Bu yapılanlara esiniz sesini cikarmiyorsa işiniz zor.

Ya allahaşkına kendiniz etmiş kendiniz bulmuşsunuz. Hiç kibar ve iyi niyetli konuşamayacağım. Ne diye bu kadar taviz verirsiniz kendinizden, ne diye kocam kocam diye yanıp tutuşursunuz. Herşeyin farkındasınız ne diye hala tahammül ediyorsunuz. Anlayamıyorum ben nasıl dayanıyorsunuz bir de hemen tav oluyorum diye anlatmışsınız. Ne diye hala gidiyosunuz o insanların evine, sizin uzerinize yuruyen size bunları yapan insanlara hangi mantıkla kahvaltı hazırlayıp ellerini opuyorsunuz? Sizi bu hale getiren insanların evini defalarca neden ziyarete gidiyorsunuz? Çare gayet basit değil mi, yapacağınız şey çok basit ama bu zamana kadar yapmamışsınız bundan sonra da yapamazsınız..

Hayatta hersey koca degildir. Koca olmazsa hayat durmaz devam eder. Bunu anlamaniz lazim. Neden gururunuzu ayaklar altina atiyorsunuz. Neden istemediklerini bile bile hemde defalarca gidiyorsunuz. Gitmeyin kardesim. Biraz esinize cikisin sizde. Siz sessiz olursaniz tepenize binen cok olur
Daha cok cekersiniz.

kısaca kurtul yoksa psikolojinin pes ettiği yerde kendin bırakacaksın ne demek istediğimi anladın ve özürlü anne babam var diye bunların derdi ailece ezmek. şimdi anası görümcelerin şişiriyor ama bi boşansın kendi borcuyla baş başa kalır.herkes elini çeker anlamıyor tabi.bi konu vardı orda boşanan bir erkek mektup gibi yazmış boşandıktan sonra ailesinin ona ne yaptığını o boşan diyenlerin boşandıktan sonra halini o konuyu bulabilirsen.oku ve okut o mektubu.

Ya gercekten ben bu kadınları anlamakta güçlük cekıyorum ne kadar seversen sev altı üstü bir erkek be. Adamları ilah yapıyorsunuz sonra gelip burda ben ne yapacam diyorsunuz. Bana tokat atacak adamın suratına tükürmem be.. değil hemen beni tav etti dayanamadım aman Allahım bu ne ya.. o nasıl annesinin
Degerlisise ben de öyleyim. Kendini bu denli ezdirip herkese boyun egersen daha burda çok konunu okuruz

Anladığım kadarıyla eşinin sana değer vemeyesi ,seni kırmış.Bence bunu onunla paylaş burda yazdıkların gibi el etekğini çek ve izle...

Back