• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocamı seviyorum ama ayrılmam gerek

Baskalarinin yorumlarina bagimli kalma herkes uzaktan asip kesiyor. Bnm en yakin arkadasim evlendi ben bekarken.dayak yiyordu bosansin diye kafasinin etini yedim. En sonunda kocasi onu bosadi. 4 sene gecti hala kendini toplayamadi. Onunuzde guzel bi kapi acilmis iste terapi gorsun. Ben buyuye inanirim bi hocaya da git icin rahat etcekse
evet bende inanıyorum aslında eşimde büyü yapıldığına inanıyor bir türlü gidemedik zaten biildiğim büyüden anlayan biride yok sizin varsa yardımcı olursanız sevinirim

kaç defa söyledim ama eşim kendine güvenemiyor aileside zatrn ebi kiraya versek parayı almamızanizin vermez..zatrn kaynanam mrmlekete gitti ara sıra gelio eltimlede görüşmüyoruz..
Biz de çocukluğumda babaannem ve halamdan inanılmaz acılar işkenceler çektik, babam çok ezilerek büyütülmüştü ve bir türlü cesaret edemiyordu ayrılmaya o evden. En sonunda öyle bi noktaya geldi ki olaylar, gitmek zorunda kaldık. Evden çıkarken babam "işsizdi". Çok düşündü ne yaparız nasıl doyar çocuklar diye. (ben 12 kardeşim 11 yaşında idi) Sonuç olarak evden yayları çıkmış iki çekyat, 4tabak 4 kaşık tşaındık. O zorluklar içinde geçen günlere rağmen bir gün bile pişman olmadık, dahası kıymetli olduk onların gözünde. Kavuştuğumuz huzur ise anlatılamaz...Biraz cesarete ihtiyacı var eşinizin, eğer ki yuvanızın dağılmasını istemiyorsa...

Biz de çocukluğumda babaannem ve halamdan inanılmaz acılar işkenceler çektik, babam çok ezilerek büyütülmüştü ve bir türlü cesaret edemiyordu ayrılmaya o evden. En sonunda öyle bi noktaya geldi ki olaylar, gitmek zorunda kaldık. Evden çıkarken babam "işsizdi". Çok düşündü ne yaparız nasıl doyar çocuklar diye. (ben 12 kardeşim 11 yaşında idi) Sonuç olarak evden yayları çıkmış iki çekyat, 4tabak 4 kaşık tşaındık. O zorluklar içinde geçen günlere rağmen bir gün bile pişman olmadık, dahası kıymetli olduk onların gözünde. Kavuştuğumuz huzur ise anlatılamaz...Biraz cesarete ihtiyacı var eşinizin, eğer ki yuvanızın dağılmasını istemiyorsa...
keşke çok isterim ayrılmayı burdan ama aynen benim eşimde ezilerek büyümüş ve hiç birşeye cesareti yok nalesef:(

Canim benim cok büyük gecmis olsun Allah hepimizi oncelikle iyi insanlarla karsilastirsin yapman gereken esini ve ailesini karsina alip insan gibi dusuncelerini anlat gerekirse bi psikiyatriste git yardim al. Büyük ihtimalle seni cekemeyip hala kabullenemediklerini düşünüyorum. Inşallah atlatirsin ayril kurtul diyenlerede fazla kulak asma çünkü kimse senin içini bilemez. Insanlar eslerini aldatiyoda affediyolar. Sen de cozebilirsen sorunlarını affedersin elbet. Allah yardimcin olsun

merhabalar ben 25 yaşımdayım.evleneli 4 yıl bitti 2 çocuğum var biri 3 buçuk dieri 1.buçuk eşimle ilk görüşte aşık olarak evlendik ama evlendiğimizden günden beri tartışıyoruz ...aileside bi tuhaf , kendisidr yaşadıklarımı bir kaç örnek vericem ...ilk evlendiğim aylar elma yerdim uff yeme şunu derdi katur kutur ses çıkıyo ya saat 11 de diş fırçalatım bu saatte dişmi fırçalıosun evin içinde yürürüm yavaş yürü çok sesli yürüyomuşum..kaynanam deseniz eve net bağlattık sinir krizine girdi bu arada müstakil apartmanda yaşıyoryz eltim ve kaynanam alt dairelerimde oturuyor. kaynanam netin kablosunu kopartıp kopartıp durdu ..eltim deseniz beni resmen kocasını etkilemek için saçlarımı açtığımı , hatta karşı komşumun onun kankisi yani onun kpcasını ayartmak için çamaşır asmaya askılı çıkıyormuşum pda yrtmez gibi kızkardeşinin kocasınıda ayartmaya çalışıyormuşum...bunları nerden öğrendim biliomusunuz eltimin kendi öz ablasından...size yemin ederim kocamı çok srviyorum ve evden dışarı çıkan bi insanda değilim öle şeler yapmaya ne ruhum ne beyni ne aklıö ne fırsatım var evde iki küçük çocuğuma bakıyorum...eşimde çok anneci yani her teldrn çekiyorum ben eşimin kişilik bozukluğu olduğuna inanıyotum verdiği sözleri tutmuyor sürekli küfür hakaret herkes çocuklarıma uslu der o çocuklarıma canavar diyor rn ufak sese gelmiyor..gerçekten bıktım ailem ve arkadaşlatım bırak diyor ama ben hala seviyorum eşimde beni seviyormuş ben yüzlerce kez ondan boşanmak idtrdiğimi söledim istemedi hep düzrlir diye baktım ama düzelmiyorda sebiyorum ama artık katlanamıyorum saygı ve değer sıfır...çocuklatımada üzülüyorumm düzenim bozulcak onada üzülüyorum bana nir akıl verin.....
ailen arkandaysa hemen ayrıl düzelir diye beklemek ömründen gidecek boşa geçen yıllara sebep olucak ilerde de seni öldürrüm tehditlerine başlar aynı durumu yaşayan bir akrabam var git yeni bir hayat kur çocuğunu bile sevmeyen adam kimi sever ki annesine aşık adamdan uzak duracaksın bunu bilir bunu söylerim öyleleri kimseyi sevmez aşk da karın doyurmuyor sert mi oldu bilmiyorum ama bunlar bence gerçekler kimse için kendi hayatını da çocuklarınınkini de mahvetme yalnız olursam nolur diye de korkma ayaklarının üstünde dimdik dur bence bu arada eğer boşanırsan o eltini de iyice döv lütfen şöyle saçını başını iyice yol çok sinirlendim kaynanan da dahil ne biçim aile bunlar !!

Al benden de o kadar . Ama ben yurt disindayim evim ayri yolum ayri ama kaynanamlar cahil otesi cahillere bile saygim vaar bunlar bir baska 24 yasindayim allahtan cocugum yok. Ama yanimda ailem de yok uzaktayim onlardan. Yalnizim su an cok kou durumdayim. Insan yuzu gordugum yok tek basimayim yillardir. Sen evinde cocuklarina bak kimseyi takma gormezden gel cunku onlar ne senden degerli ne de senden daha kaliteliler. Kocanla iyi ol mutlu ol. Ama olmuyorsa da bir omur de gecmez gercekten. Daha cok gencsin. Onunde cok uzun yillar var ne yap et evliligini kurtar.

Bu durumlar kadar sıkıntılı da olmasa bende aynı sorunları yaşıyorum diyebilirim, ama sabretmekten farklı bir şey yok Allah gören ve bilendir, sabret derim. Yavrularının hatırı için sabretmeni tavsiye ederim.

kocan da seni seviyor ve kaybetmek, ayrilmak istemiyorsa ne yapar eder o apartmandan tasinir.

Back