merhabalar ben 25 yaşımdayım.evleneli 4 yıl bitti 2 çocuğum var biri 3 buçuk dieri 1.buçuk eşimle ilk görüşte aşık olarak evlendik ama evlendiğimizden günden beri tartışıyoruz ...aileside bi tuhaf , kendisidr yaşadıklarımı bir kaç örnek vericem ...ilk evlendiğim aylar elma yerdim uff yeme şunu derdi katur kutur ses çıkıyo ya saat 11 de diş fırçalatım bu saatte dişmi fırçalıosun evin içinde yürürüm yavaş yürü çok sesli yürüyomuşum..kaynanam deseniz eve net bağlattık sinir krizine girdi bu arada müstakil apartmanda yaşıyoryz eltim ve kaynanam alt dairelerimde oturuyor. kaynanam netin kablosunu kopartıp kopartıp durdu ..eltim deseniz beni resmen kocasını etkilemek için saçlarımı açtığımı , hatta karşı komşumun onun kankisi yani onun kpcasını ayartmak için çamaşır asmaya askılı çıkıyormuşum pda yrtmez gibi kızkardeşinin kocasınıda ayartmaya çalışıyormuşum...bunları nerden öğrendim biliomusunuz eltimin kendi öz ablasından...size yemin ederim kocamı çok srviyorum ve evden dışarı çıkan bi insanda değilim öle şeler yapmaya ne ruhum ne beyni ne aklıö ne fırsatım var evde iki küçük çocuğuma bakıyorum...eşimde çok anneci yani her teldrn çekiyorum ben eşimin kişilik bozukluğu olduğuna inanıyotum verdiği sözleri tutmuyor sürekli küfür hakaret herkes çocuklarıma uslu der o çocuklarıma canavar diyor rn ufak sese gelmiyor..gerçekten bıktım ailem ve arkadaşlatım bırak diyor ama ben hala seviyorum eşimde beni seviyormuş ben yüzlerce kez ondan boşanmak idtrdiğimi söledim istemedi hep düzrlir diye baktım ama düzelmiyorda sebiyorum ama artık katlanamıyorum saygı ve değer sıfır...çocuklatımada üzülüyorumm düzenim bozulcak onada üzülüyorum bana nir akıl verin.....