"Kocamı paylaşmam" dedi, dehşet saçtı... Döverek öldürdü

Bu nedir ya! Hayir onlar insansa biz neyiz, biz insansak onlar ne.

Allah kimseye böyle şeyler yasatmasin.

ben bu konuyu şimdi alıp aşk herşeyi affeder mi isimli konuya taşısam... ibret teşkil eder mi konu sahibi için?

hortladı bile canım, bizim vatandaşlar resmi nikahlı karısının yanına bi de suriyeli alıyor aslında şikayet sonucu resmi yaptırımlar getirilse keşke buna, iki kadında mağdur oluyor
Yaptırım getirilemez malesef. Kadınların resmi olarak tek hakkı ilkinin zinaya dayalı boşanma davası açabiliyor olması. Parası varsa tazminat da alır ama sanmıyorum olacağını. Ikinci bilerek geliyor zaten ne yapılabilir ki?

bilmiyorum ki canım ama keşke bunu önlicek bi yöntem bulunsa

Kadın karaktersizmiş. Sana değer vermeyip üstüne evlenen bir de ondan çocuk yapan bir adam için değmeyecek bir şey.
Buna da cahil sevdası diyorum ben.

Tamam zor durumdalar yardıma muhtaçlar
Resmen ülkemizi isgal ettiler bizde üzülüp elimizden gelen yardımı yaptık yapıyoruz ama Nasıl bir mantıkla hala doğurmaya devam ediyorlar
Biz borç harç bırakmayalım öyle doğsun bebeğimiz derken bu insanlarda Nasıl bir cesaret var
Konu tamamen içler acısı ben sadece hamile kısmini ele aldım
Allah ıslah etsin

hangisi birbirini öldürüyor anlamadım, neyse.. şimdide hapse girdi demek isterdim ama sanırım sınırdışı edilecek, muhtemelen yaptığı yanına kar kalacak
Aladigim kadariyla kuma gelen yani olen suriyeli

Kabuslarım gibi:/ ama bu gerçek.
(her kadın bazen böyle kabuslar görür mü acaba?)

Kadin hamile kalmis 5 ay olmus o surecte nerdeydin be akilsiz

Karşı taraf hiç mi karşılık vermedı anlamıyorum ki .s
Bazı ınsanlar böyle dayk yerken pusuyorlar bır köşeye
Kocam dahı olsa karşılık verırım bana vurmaya kalksa .
Cani kadın Allah'ından bul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…