Kocami otomatiklerden (kumardan) kurtarmak istiyorum

Duamsin40

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2017
37
9
1
32
  1. Selamun aleyküm kizlar, kosadan bir özet geceyim: 1 yil 2 aylik evliyim. Esimle cok zorluklarla evlendik. Esim calismiyordi ailem beni vermek istemedi sebebi: 1. Ic anadolulu degil, 2. Calismiyor 3. Ben esimin kaldigi yere gitcem ve kaynanamlarla ayni bonada kalcam diye... suan düsünüyorumda askin gözü körmüs!!! Hoc bosey ostedim gibi olmadi... üstüne üstlük bide kayinbabama kira ödüyorum.... ama esim cok sükür evlendikden 2 ay sonra os buldu gelori süper ama bi seferde kumar yani otomatike para atmaya basladi (eminim öncedende oynuyordudur)
    Gel gelelim konumuza... esom gene o kumar haltini yiyince.. geldi ve dediki benim düzelcegim yok. Ailenin tarafina tasinalim (almanyada yasoyoruz ailem 50 km uzakda) dedim sacmalama vs.. ben burda ikinci meslegimi yapiyorun daha 2 yil var mesöegimi bitirmeme (ben anaokul ögretmeniyim ama genclerle ve yurtdada calisabilmek icin pädagogik okuyorum), sen ne güzel is buldun seneye yaza kadar sözlesmesi var.. esim dedi sen bilirsin... sonra düsündüm en azindan aileme yakin olurum arladaslarima vr basima bisey gelse ailem yanimda. Burda kac defa hastalandim kiimse 2 kat yukaei cikio gelmedi yanima. Gece hastanelere düstüm kimse gelip almadi... üste bide esimin su kumar huyu cikti... kendimi eski okuluma aldirmaya calisiyorum suan. InsaAllah alirlarsa tasincaz. Esimide orda bi sekilde bi firmaya sokcaz enistelerim akrabalarim esimin is bulmasina yardim edecek... peki size sorum gercekden düzelirmi cevresinden uzaklasirsa? Orda enistelerimle kuzenimle takilir ancak.. ee onlarinda böyle huyu asla yok... esim gidersek düzelirim diyor. Evet 0dan baslicaz yine maddi skintilar icine gircez ama degermi arkadaslar ? Ya düsünpyorum hazir esim istio vazgecmeden okulu ayarlamaya calisiyorum. Ama okul ikinci siniftan itibaren almasi gerek beni yoksa burda 1 yil bosa okumus olcam. Okula 0dan baslamak istemiyorum... ama sizce napmaliyim arkadaslar ? Akil verin yuvam icin skintiya girip 0 dan baslamakmi yoksa burda kalip esimin burda düzelmesinimi beklemek?

Ben olsam sıfırdan başlamayı tercih ederim. Farz et ki 1 sene sonra evlendin.

Back