- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.250
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn cnm insaAllah.. su 1 yilda cok yiprandim rabbim yüzümü bu sefer güldürür insaAllahYani hem kv uzaklascaksin, hem ailene yakin olcaksin, hem esinin ortami degiscek, umarim 2. Siniftan baslatirlar da senin icin kaymakli ekmek kadayifi olur.
Insallah. Allah yardimcin olsun.Aminnn cnm insaAllah.. su 1 yilda cok yiprandim rabbim yüzümü bu sefer güldürür insaAllah
Amin cnm rabbim hepimizin duasini kabul buyursun.. imtihan eden rabbim dermanini tez zamanda versin insaAllahİnsallah kabul olur duaniz, Allah kolaylik versin
Almanya doğumlu ve hala burda yaşayan bırı olarak net söylüyorum gormedım bırakanıSelamun aleyküm kizlar, kosadan bir özet geceyim: 1 yil 2 aylik evliyim. Esimle cok zorluklarla evlendik. Esim calismiyordi ailem beni vermek istemedi sebebi: 1. Ic anadolulu degil, 2. Calismiyor 3. Ben esimin kaldigi yere gitcem ve kaynanamlarla ayni bonada kalcam diye... suan düsünüyorumda askin gözü körmüs!!! Hoc bosey ostedim gibi olmadi... üstüne üstlük bide kayinbabama kira ödüyorum.... ama esim cok sükür evlendikden 2 ay sonra os buldu gelori süper ama bi seferde kumar yani otomatike para atmaya basladi (eminim öncedende oynuyordudur)
Gel gelelim konumuza... esom gene o kumar haltini yiyince.. geldi ve dediki benim düzelcegim yok. Ailenin tarafina tasinalim (almanyada yasoyoruz ailem 50 km uzakda) dedim sacmalama vs.. ben burda ikinci meslegimi yapiyorun daha 2 yil var mesöegimi bitirmeme (ben anaokul ögretmeniyim ama genclerle ve yurtdada calisabilmek icin pädagogik okuyorum), sen ne güzel is buldun seneye yaza kadar sözlesmesi var.. esim dedi sen bilirsin... sonra düsündüm en azindan aileme yakin olurum arladaslarima vr basima bisey gelse ailem yanimda. Burda kac defa hastalandim kiimse 2 kat yukaei cikio gelmedi yanima. Gece hastanelere düstüm kimse gelip almadi... üste bide esimin su kumar huyu cikti... kendimi eski okuluma aldirmaya calisiyorum suan. InsaAllah alirlarsa tasincaz. Esimide orda bi sekilde bi firmaya sokcaz enistelerim akrabalarim esimin is bulmasina yardim edecek... peki size sorum gercekden düzelirmi cevresinden uzaklasirsa? Orda enistelerimle kuzenimle takilir ancak.. ee onlarinda böyle huyu asla yok... esim gidersek düzelirim diyor. Evet 0dan baslicaz yine maddi skintilar icine gircez ama degermi arkadaslar ? Ya düsünpyorum hazir esim istio vazgecmeden okulu ayarlamaya calisiyorum. Ama okul ikinci siniftan itibaren almasi gerek beni yoksa burda 1 yil bosa okumus olcam. Okula 0dan baslamak istemiyorum... ama sizce napmaliyim arkadaslar ? Akil verin yuvam icin skintiya girip 0 dan baslamakmi yoksa burda kalip esimin burda düzelmesinimi beklemek?
50 km ne ki ben her gün 120 km gidip geliyorum iş için..Selamun aleyküm kizlar, kosadan bir özet geceyim: 1 yil 2 aylik evliyim. Esimle cok zorluklarla evlendik. Esim calismiyordi ailem beni vermek istemedi sebebi: 1. Ic anadolulu degil, 2. Calismiyor 3. Ben esimin kaldigi yere gitcem ve kaynanamlarla ayni bonada kalcam diye... suan düsünüyorumda askin gözü körmüs!!! Hoc bosey ostedim gibi olmadi... üstüne üstlük bide kayinbabama kira ödüyorum.... ama esim cok sükür evlendikden 2 ay sonra os buldu gelori süper ama bi seferde kumar yani otomatike para atmaya basladi (eminim öncedende oynuyordudur)
Gel gelelim konumuza... esom gene o kumar haltini yiyince.. geldi ve dediki benim düzelcegim yok. Ailenin tarafina tasinalim (almanyada yasoyoruz ailem 50 km uzakda) dedim sacmalama vs.. ben burda ikinci meslegimi yapiyorun daha 2 yil var mesöegimi bitirmeme (ben anaokul ögretmeniyim ama genclerle ve yurtdada calisabilmek icin pädagogik okuyorum), sen ne güzel is buldun seneye yaza kadar sözlesmesi var.. esim dedi sen bilirsin... sonra düsündüm en azindan aileme yakin olurum arladaslarima vr basima bisey gelse ailem yanimda. Burda kac defa hastalandim kiimse 2 kat yukaei cikio gelmedi yanima. Gece hastanelere düstüm kimse gelip almadi... üste bide esimin su kumar huyu cikti... kendimi eski okuluma aldirmaya calisiyorum suan. InsaAllah alirlarsa tasincaz. Esimide orda bi sekilde bi firmaya sokcaz enistelerim akrabalarim esimin is bulmasina yardim edecek... peki size sorum gercekden düzelirmi cevresinden uzaklasirsa? Orda enistelerimle kuzenimle takilir ancak.. ee onlarinda böyle huyu asla yok... esim gidersek düzelirim diyor. Evet 0dan baslicaz yine maddi skintilar icine gircez ama degermi arkadaslar ? Ya düsünpyorum hazir esim istio vazgecmeden okulu ayarlamaya calisiyorum. Ama okul ikinci siniftan itibaren almasi gerek beni yoksa burda 1 yil bosa okumus olcam. Okula 0dan baslamak istemiyorum... ama sizce napmaliyim arkadaslar ? Akil verin yuvam icin skintiya girip 0 dan baslamakmi yoksa burda kalip esimin burda düzelmesinimi beklemek?
50 km ne ki ben her gün 120 km gidip geliyorum iş için..
İlk önce gidemem demişsiniz eşinize, eğer onu bu bataktan kurtarmak istiyorsan gideceksin mecbur.
Evet şehir içinde iki dolmuş değiştirip otogara gidiyorum ordan da otobüsle 120 km özel arabada yok ve 8 aylik bebeğim var gitmeden önce bebeğimi anneme birakmasi da cabasi...hakkinizda hayirlisi olsun işin orda olmasa dahi gidip gelebilirsin yeter ki eşin kurtulsun...Gercekdenmi ? Helal olsun ciddem !! Ya benim arabam vardi ama bozuldu... yeni araba ne zaman aliriz bilmiyorum... Ya dün esim dedi okula alinsamda alinmasanda gidelim dedi... bakalim yarin okula ugricam ve alcagum karnenin fotokopisini vercem. Normalde karne cuma alinio ama konustum suanki okulumla fotokopisini erken vereniliriz dedi..
Canim moralini bozmak istemem ama bu illete bulasan insanlar degil 50 km dunyanin oteki ucuna da gitse yine oynar.
Evet şehir içinde iki dolmuş değiştirip otogara gidiyorum ordan da otobüsle 120 km özel arabada yok ve 8 aylik bebeğim var gitmeden önce bebeğimi anneme birakmasi da cabasi...hakkinizda hayirlisi olsun işin orda olmasa dahi gidip gelebilirsin yeter ki eşin kurtulsun...
Tabi ki canim.keske yanilsak.inan cok isterim yanilmayi ben.yuva kurmak cok zor ama yikmasi o kadar kolay ki.ama etrafimda cok ornekleri var.birtanesi de bizzat yakin bi arkadasimin esi.defalarca soz verdi ama yine ayni.Ya öyle ama denemeye degmezmi cnm... 1 yillik evliyim hemen silip atmak istemiyorum. Evet cok tehlikeli cok zor bu illeten kurtulmak ama yuvami lurtarmak istiyorum cok zor olcaginida biliyorum ama en azindan denemeye deger diyorum