kocamdan utanıyorum

cekingen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2011
2
0
36
İstanbul
öncelikle ii günler 3 yıldır tanıştığım ve son 1 yıldır birlikte cinsel ilişki yaşadığım kocamla evlendim evlilikten önceki günlerde herşey çok iyiydi gerek duygusal anlamda gerek cinsel anlamda hiç bir sorun yoktu herşey mükemmeldi ama aramızda büyük bi kavga oldu onun bana benim ona ettiğimiz hakaretler oldu ve 3 ay sonra aramız düzeldi 2 ay sonrada evlendik evleneli 1 ay yarın dolacak kocam zaten işi dolayısıyla eve 3 günde 1 geliyor ben bu sürede annemlerle kalıyorum gelmesini ve onla beraber olmayı çok istiyorum onu arzuluyorum ama tam o anda ondan utanıyorum bunu yapmayı çok istiyorum ama utanıyorum onu kendimden soğutmaktan da çok korkuyorum lütfen bi yardım edin bu utanç duygusunu yenmem için ne yapmam gerek ona anlattım durumu farkettirmemeye çalışsada morali bozuldu ve sorunu kendinde aramaya başladı lütfen yardım edin ...

zaten yenı evlısınız ,o 3 gun sonra ısten geldıgınde sızı arzulamıyor mu ... sonucta sızın onu taleb edermıscesıne gorunmenıze ıhtıyac kalmadan (yanı utanmanıza)o sıze gelmelı,yaklasmalı ve sızınle beraber olmayı ıstemelı.. ayrıca utanılacak safhada beraberlık yasayıpta evlendıkten sonra utanıyor olmanızda cıdden acayıp..o zamanlar utanmamısmıydınız?

Utanmanıza sebep annenız de kaldıgınızı soylemıssınız eşiniz yokken eşiniz dondugunde kendı evınızde degılde annenızın evınde olmaktan dolayımı utanıyorsun normalde 3 senelık bır ılıskınız olmaz gorucu usulu evlenırsınız ve utanırsınız normaldır

evlenmeden önce sorun yoktu o beni isteyip arzuladığını belli ediyor zaten o geldinde kendimize ait evimizde kalıyoruz yani evde tamamen yapayalnız oluyoruz bende onu arzuluyorum ama tam birleşme esnasında istemsiz utanıyorum gözlerini kapatıyorum vs :S

utanman normal bence. tam o esnada ben de kocamla göz göze gelemem utanırım hemen gözlerimi kapatırım. rahat ol bunu sorun etme zamanla alışırsın belki.

evlenmeden önce ortada utangaçlık toksa şimdi de onu ynebilirsiniz.bunu fazla kafanıza takıpta psikolojinizi bozabilirsiniz bu daha kötü sonuçlar getirebilir

Utanılacak zaman utanmamışsınız, utanılmayacak zaman utanıyorsunuz...
İlginç doğrusu...

seni anlıyorum 1 yılı gecti evliyiz ama onunla olmak istediğimde yapamıyorum yaklaşamıyorum bir yılı gecti bi kez ben istedimde birlikte olduk onun dışında onu bekliyorum nedense eşime gece yatarken seksi şeylermi normalmi giysem hangisi hoşuna gider diye bile soramıyorum banada akıl verin arkadaşlar nasıl sorayım bunu ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…