- 16 Haziran 2012
- 71
- 48
- 48
kocamın evlendiğimizden beri kontrol edemediği bir öfke sorunu vardı zaman zaman beni hırpaladığı da olmuştu. genellikle sözlü aşağılamalarda bulunur.2 küçük çocuğum var ev işlerine yetişemiyorum oğlum çok yaramaz kızım çok huysuz yetemiyorum yetişemiyorum onlara. hayat benim için zten yeterince zorken birde kocamın imaları aşağılamaları hakaretleri ile daha da zorlaşıyor. bugun oğlanı doktora götürmek için hazırlanıyorduk. kızı eline verdim oğlanı giydirmek için. baktım kız ağlıyor kocam susturmak için en küçük bir hamlede bulunmuyor bende sesimi yükselttim biraz çocuğu neden ağlatıyosun teselli etmiyosun diye bana bağıramazsın komşular duyuyor dedi ve beni darp etti az kalsın dişlerimi dökecekti dudağım patladı.bende can havliyle buna bi tokat attım. oğlum olanlara şahit oldu kızım daha da çok ağladı. sonra beni zorla doktora ve pazara götürdü hiç bişey olmamış gibi davranıyor pazarda bana hayatım şu da lazım mı diyor şimdi de oğlanı parka çıkardı ne yapıcağımı nasıl üstesinden geleceğimi bilmiyorum. kendimi kapana kısılmış hissediyorum