- 19 Şubat 2025
- 6
- 2
- 1
- 22
- Konu Sahibi Meryemca3434
-
bu numara benim görüştüğüm kişinin 25 yaşında genç 1.85-1.90 kumral yakışıklı birisi ve beni tatmin ediyo her türlü isteğe ve pozisyona açık yazarsan detaylı bilgi alırsın canımBiraz detay ver bacım.
Mesela jigolo seçerken tipini belirtsek o tipte gelir mi, mesela benim tarzim kafadan kurşun yemiş İbrahim Tatlıses.
Gül gül kafayı yedim Allah da sizi güldürsün hahahahahahaBiraz detay ver bacım.
Mesela jigolo seçerken tipini belirtsek o tipte gelir mi, mesela benim tarzim kafadan kurşun yemiş İbrahim Tatlıses.
Bi kurşun ona bi kurşun bana dimi
Yazışıyoruz işte burdan detay ver.bu numara benim görüştüğüm kişinin 25 yaşında genç 1.85-1.90 kumral yakışıklı birisi ve beni tatmin ediyo her türlü isteğe ve pozisyona açık yazarsan detaylı bilgi alırsın canım
Ara diyor banaGül gül kafayı yedim Allah da sizi güldürsün hahahahahaha
Canım valla o kadar iyi ki titreterek boşalttı beni nasıl anlatsam nasıl detay versem bilmiyorum sana vücudumu sıcak sıcak tatlı tatlı öpüp yalamasını mı anlatsam yoksa beni titretere titrete rahatlatmasını mıYazışıyoruz işte burdab detay ver.
Ben kafadan kurşun yemiş İbrahim Tatlıses tipli isterim.
Ay tatmin dedin bak bi tuhaf oldum. İki çocuk doğurdum ama ben bakireyim.
Kırk yıllik Romalıyım böyle sütun görmedim.Canım valla o kadar iyi ki titreterek boşalttı beni nasıl anlatsam nasıl detay versem bilmiyorum sana vücudumu sıcak sıcak tatlı tatlı öpüp yalamasını mı anlatsam yoksa beni titretere titrete rahatlatmasını mı
Kumral beyaz tenli uzun boylu yüzü güzel, ayakkabı numarası büyük mü, nasıl birisi anlatır mısın birazKızlar ben kocamın benimle ilgisiz davranmasından aramızda artık cinsel çekim olmamasından çok sıkıldım ve şuan da düzenli olarak jigoloya gidiyorum yada o bana gelşyo sizce yanlış mı yapıyorum evliliğimin bitmesini istemiyorum ama çok karışık bi evliliğim var yardımcı olur musunuz istanbul içi jigolo arıyan da varsa numarasını buraya bırakıyorum sadece whatsappdan ulaşabilirsiniz
Jigolonun reklamını yapanı da ilk defa görüyorumKızlar ben kocamın benimle ilgisiz davranmasından aramızda artık cinsel çekim olmamasından çok sıkıldım ve şuan da düzenli olarak jigoloya gidiyorum yada o bana gelşyo sizce yanlış mı yapıyorum evliliğimin bitmesini istemiyorum ama çok karışık bi evliliğim var yardımcı olur musunuz istanbul içi jigolo arıyan da varsa numarasını buraya bırakıyorum sadece whatsappdan ulaşabilirsiniz
Ayakkabı numarası 44 yada 45ti herhalde ayak demişken ayak fantezim var ve yapıyor ne istersem de yaptı uzun boylu cildi pürüssüz yüzü ve fiziği güzel çok centilmen birisi aleti de kalın ve damarlı reklamın yasak olduğunu bilmiyordumKumral beyaz tenli uzun boylu yüzü güzel, ayakkabı numarası büyük mü, nasıl birisi anlatır mısın biraz(ha bu arada reklam yaptığın , numara yazdığın için ban yiyeceksin )
O 25 yaşında sen kaç yaşındasın? Bu saatte yeni üyelik ve açtığın konu içeriğini düşününce fake ve erkek olduğunu düşünüyorum dayıAyakkabı numarası 44 yada 45ti herhalde ayak demişken ayak fantezim var ve yapıyor ne istersem de yaptı uzun boylu cildi pürüssüz yüzü ve fiziği güzel çok centilmen birisi aleti de kalın ve damarlı reklamın yasak olduğunu bilmiyordum
Ben jigolonun direkt kendisi olduğunu düşünüyorumO 25 yaşında sen kaç yaşındasın? Bu saatte yeni üyelik ve açtığın konu içeriğini düşününce fake ve erkek olduğunu düşünüyorum dayı
Ben 36 yaşındayım inanmıyorsan özel mesajdan fotoğrafımı bırakabilirim canım benimO 25 yaşında sen kaç yaşındasın? Bu saatte yeni üyelik ve açtığın konu içeriğini düşününce fake ve erkek olduğunu düşünüyorum dayı
Kalın ve damarlı dedin bak burda kalbime inme inecek şimdiAyakkabı numarası 44 yada 45ti herhalde ayak demişken ayak fantezim var ve yapıyor ne istersem de yaptı uzun boylu cildi pürüssüz yüzü ve fiziği güzel çok centilmen birisi aleti de kalın ve damarlı reklamın yasak olduğunu bilmiyordum
Herkes herkesin fotoğrafını özel mesajdan bırakabilir ama bu gerçeği değiştirir mi ??Ben 36 yaşındayım inanmıyorsan özel mesajdan fotoğrafımı bırakabilirim canım benim
Şuanda daha farklı şekilde nasıl kanıtlayabilirim?Herkes herkesin fotoğrafını özel mesajdan bırakabilir ama bu gerçeği değiştirir mi ??
1- Kanıtlamak zorunda değilsiniz.Şuanda daha farklı şekilde nasıl kanıtlayabilirim?
Yok atma karşımda penis fotosu görmek istemiyorum şuan. Eğer konu gerçekse ve eşini aldatıyor jigolo ile birlikte oluyorsan( ki gerçek olduğuna inanmadım nedense) eşinden boşanmalısın. Kocana haksızlık ediyorsun bu yaptığının aynısını o yapsa, aldatsa kendini küçük düşürülmüş, beğenilmemiş , aşağılanmış hissederdin öfkelenirdin ağlardın muhtemelen.Ben 36 yaşındayım inanmıyorsan özel mesajdan fotoğrafımı bırakabilirim canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?