• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamdan Çok Sıkıldım Jigoloya Gidiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biraz detay ver bacım.
Mesela jigolo seçerken tipini belirtsek o tipte gelir mi, mesela benim tarzim kafadan kurşun yemiş İbrahim Tatlıses.

Bi kurşun ona bi kurşun bana dimi😂😂😂

Biraz detay ver bacım.
Mesela jigolo seçerken tipini belirtsek o tipte gelir mi, mesela benim tarzim kafadan kurşun yemiş İbrahim Tatlıses.
bu numara benim görüştüğüm kişinin 25 yaşında genç 1.85-1.90 kumral yakışıklı birisi ve beni tatmin ediyo her türlü isteğe ve pozisyona açık yazarsan detaylı bilgi alırsın canım

bu numara benim görüştüğüm kişinin 25 yaşında genç 1.85-1.90 kumral yakışıklı birisi ve beni tatmin ediyo her türlü isteğe ve pozisyona açık yazarsan detaylı bilgi alırsın canım
Yazışıyoruz işte burdan detay ver.
Ben kafadan kurşun yemiş İbrahim Tatlıses tipli isterim.
Ay tatmin dedin bak bi tuhaf oldum. İki çocuk doğurdum ama ben bakireyim.

Son düzenleme:
Yazışıyoruz işte burdab detay ver.
Ben kafadan kurşun yemiş İbrahim Tatlıses tipli isterim.
Ay tatmin dedin bak bi tuhaf oldum. İki çocuk doğurdum ama ben bakireyim.
Canım valla o kadar iyi ki titreterek boşalttı beni nasıl anlatsam nasıl detay versem bilmiyorum sana vücudumu sıcak sıcak tatlı tatlı öpüp yalamasını mı anlatsam yoksa beni titretere titrete rahatlatmasını mı

Canım valla o kadar iyi ki titreterek boşalttı beni nasıl anlatsam nasıl detay versem bilmiyorum sana vücudumu sıcak sıcak tatlı tatlı öpüp yalamasını mı anlatsam yoksa beni titretere titrete rahatlatmasını mı
Kırk yıllik Romalıyım böyle sütun görmedim.
Papazın eriği ikramımız diyorsun yani😂😂😂

Oh iyi yapıyorsun canım; Kocan olay git tadını çikar felsefesini jigolonla yaşat.
Yakışır…

Kızlar ben kocamın benimle ilgisiz davranmasından aramızda artık cinsel çekim olmamasından çok sıkıldım ve şuan da düzenli olarak jigoloya gidiyorum yada o bana gelşyo sizce yanlış mı yapıyorum evliliğimin bitmesini istemiyorum ama çok karışık bi evliliğim var yardımcı olur musunuz istanbul içi jigolo arıyan da varsa numarasını buraya bırakıyorum sadece whatsappdan ulaşabilirsiniz
Kumral beyaz tenli uzun boylu yüzü güzel, ayakkabı numarası büyük mü, nasıl birisi anlatır mısın biraz :KK70: :KK70:(ha bu arada reklam yaptığın , numara yazdığın için ban yiyeceksin )

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar ben kocamın benimle ilgisiz davranmasından aramızda artık cinsel çekim olmamasından çok sıkıldım ve şuan da düzenli olarak jigoloya gidiyorum yada o bana gelşyo sizce yanlış mı yapıyorum evliliğimin bitmesini istemiyorum ama çok karışık bi evliliğim var yardımcı olur musunuz istanbul içi jigolo arıyan da varsa numarasını buraya bırakıyorum sadece whatsappdan ulaşabilirsiniz
Jigolonun reklamını yapanı da ilk defa görüyorum 😂😂

Veya müşteri arıyorsun 😂😂

Son düzenleyen: Moderatör:
Kumral beyaz tenli uzun boylu yüzü güzel, ayakkabı numarası büyük mü, nasıl birisi anlatır mısın biraz :KK70: :KK70:(ha bu arada reklam yaptığın , numara yazdığın için ban yiyeceksin )
Ayakkabı numarası 44 yada 45ti herhalde ayak demişken ayak fantezim var ve yapıyor ne istersem de yaptı uzun boylu cildi pürüssüz yüzü ve fiziği güzel çok centilmen birisi aleti de kalın ve damarlı reklamın yasak olduğunu bilmiyordum

Ayakkabı numarası 44 yada 45ti herhalde ayak demişken ayak fantezim var ve yapıyor ne istersem de yaptı uzun boylu cildi pürüssüz yüzü ve fiziği güzel çok centilmen birisi aleti de kalın ve damarlı reklamın yasak olduğunu bilmiyordum
O 25 yaşında sen kaç yaşındasın? Bu saatte yeni üyelik ve açtığın konu içeriğini düşününce fake ve erkek olduğunu düşünüyorum dayı

Kalın ve damarlı dedin bak burda kalbime inme inecek şimdi

Ben 36 yaşındayım inanmıyorsan özel mesajdan fotoğrafımı bırakabilirim canım benim
Yok atma karşımda penis fotosu görmek istemiyorum şuan. Eğer konu gerçekse ve eşini aldatıyor jigolo ile birlikte oluyorsan( ki gerçek olduğuna inanmadım nedense) eşinden boşanmalısın. Kocana haksızlık ediyorsun bu yaptığının aynısını o yapsa, aldatsa kendini küçük düşürülmüş, beğenilmemiş , aşağılanmış hissederdin öfkelenirdin ağlardın muhtemelen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back