Töbe bismillah bide adimiz çıkar deseneYankı yapar. Bıde dısarı ya bakıyorsa pencere mahallede senlik var
15 yıldan bıldırıyorum harrrlatamadık bıleOda bizim becereksizligimiz olsun bi adamı hırtlatamadık 13 yıldır
Bı elde cugara bı elde baska sey dınlerler gencler artıkTöbe bismillah bide adimiz çıkar desene
Yazık bize15 yıldan bıldırıyorum harrrlatamadık bılealemde ne hatunlar var
Püüüü bize bı karıs boyla mıllet adamı kalpten goturup hırlatıyo bız napıyoz depın durYazık bize
Gitmeyin bacılar sizide .... Ayyy ahhahaToplanın çaya gelin anlatcam size de sjsushw
Buradaki neredeyse bütün kadınların boyu bir karış.koca forum 1.50 kocalar 1.90.Bak bak bı karıs boyla dayıyı yerden yere calıyor mahvediyorbızde karıyız dıye gezek.. Elde ne cevherler var
Gene hangi 1.50 nin kapısında köpek olucaz muhabbetleri varya ordan geliyorBuradaki neredeyse bütün kadınların boyu bir karış.koca forum 1.50 kocalar 1.90.1.60 in üstünü okumadım valla.
Eee öyle valla.eskiden sinir oluyordum şimdi de sinir oluyorum gerçiGene hangi 1.50 nin kapısında köpek olucaz muhabbetleri varya ordan geliyor
Bu konuda yorum yapmak istemiyorum ben çünkü sonunda baya bi linç yerim ufak tefek kadınlar çok kadın kadın olmuyor erkeklerde bu çocuksu tarzı seviyor ve bu benim nedense hiç hoşuma gitmiyorEee öyle valla.eskiden sinir oluyordum şimdi de sinir oluyorum gerçi.adamları dürtesim geliyor kolun kadar kadın ne alaka diye.ama işte doğa bu şekilde kendini dengeliyor demek ki.
Bizim hoşumuza gitmiyor ama kapı gibi adamların gidiyor valla.bize de ne yemek düşer belliBu konuda yorum yapmak istemiyorum ben çünkü sonunda baya bi linç yerim ufak tefek kadınlar çok kadın kadın olmuyor erkeklerde bu çocuksu tarzı seviyor ve bu benim nedense hiç hoşuma gitmiyor
Rahatsız ediyor beni koca adam küçücük kadın hiç hoş seyler gelmiyor banaBizim hoşumuza gitmiyor ama kapı gibi adamların gidiyor valla.bize de ne yemek düşer belli
Sen de benim gibi gıcık oluyorsun anlaşılanRahatsız ediyor beni koca adam küçücük kadın hiç hoş seyler gelmiyor bana
Işte görmüş geçirmiş kadının hali bir başka oluyor.Sen de benim gibi gıcık oluyorsun anlaşılan.kadınlar tabi filinta gibi adama atlar da adamları anlamıyorum ben asıl.hiç mi insan yakışıyor muyuz yakışmıyor muyuz düşünmez.bir kere seks yaparken bile çok zor oluyor.hatta bazı pozisyonlar olmuyor.doggy yapmaya çalışsalar adam çok yukarıda kalıyor eğilip bükülmek zorunda kalıyor.penis hedefi ıskalıyor çıkıyor ediyor.69 zaten hayal.misyoner bile sıkıntı.adamın bedeni çok yukarıda kadının kafası adamın göbeğinde kalıyor.dudak dudağa öpüşemezsin de.sokakta yürürken keza.adamın bir adımı kadının 3,4 adımı.kol kola giremezsin.el ele tutuşamazsin.sonra biz de gelip buralarda ufacık kadınların sana bana caka satmasını dinliyoruz. Kendileri kısa boylu bir de kısa boylu erkekleri ezikliyor ondan sonra haspalar.eee bu imkanı verende kabahat.
Bı elde cugara bı elde baska sey dınlerler gencler artıkacaba hangı ev dıye cam pencere gozlerler sevapp