Kocamda erken boşalma

Eliftire

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2024
21
9
Eşimle ilişkiye girdiğimizde ilk postada çok hızlı boşalıyo içime girer girmez hatta bazen. Ön sevişmede gözü dönüyo adamın dayanamıyom böyle şeyler yapma diye hırlıyo sonra hop boşalıyo ikinci seferde genelde normal oluyo ama bazen çok geç boşalıyo o zaman da benim canım acıyo. 1 saat hiç durmadan yaptığı bilr oluyo orta yolu bulamadık bir türlü

Kuduz değil de kuduruk ne biçim karısın mahvediyon beni deyip duruyo bir buçuk metre boyumla ne biçim bi karı olabilirim en fazla

Teknik bilmediği içindir o.ben 3 saat olmadan kurumuyorum. Hafif hafif dokunuşlarla seni olayda tutması gerekiyor.nereye dokunacağını bilecek, sakin olacak.

Teknik bilmediği içindir o.ben 3 saat olmadan kurumuyorum. Hafif hafif dokunuşlarla seni olayda tutması gerekiyor.nereye dokunacağını bilecek, sakin olacak.
Kız ben kurumuyorum zaten hatta biraz da bu yüzden mi erken boşalıyp acaba diye düşünüyorum olabilir mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…