Kocamda erken boşalma

Eliftire

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2024
21
10
Eşimle ilişkiye girdiğimizde ilk postada çok hızlı boşalıyo içime girer girmez hatta bazen. Ön sevişmede gözü dönüyo adamın dayanamıyom böyle şeyler yapma diye hırlıyo sonra hop boşalıyo ikinci seferde genelde normal oluyo ama bazen çok geç boşalıyo o zaman da benim canım acıyo. 1 saat hiç durmadan yaptığı bilr oluyo orta yolu bulamadık bir türlü

Cok etkıleyicisin demek ki

Kız ortalığı hırlattın onu diyoruz.
Kaç yıllık kadınım hırıltı ne ya.
Ağzına bişey mi aldı boğazına takıldı da hırladı

Biz bişey demiyoruz sen diyorsun…
Boğulur gibi hırlamıyo tabi ki ya durun bi sakin olun ben yorumlara şaşırıyorum insanlar sessiz sakin sevişiyomuş valla çok şaşkınım şu an

Boğulur gibi hırlamıyo tabi ki ya durun bi sakin olun ben yorumlara şaşırıyorum insanlar sessiz sakin sevişiyomuş valla çok şaşkınım şu an
Fısıltı dıye bırsey var yırtınnmaktan daha etkileyici oluyor hemde dunya da tek yasamıyoruz gormemıs gıbı hırlıycamıza fısıltı yada esın duycagı kadar gereklı sesı çıkarıyoruz. Bebekge var uyanmıyor mu hırlamanıza

Evde coluk cocuk altta ustte yanda komsu can hurac gormemıs gıbı bagırsak hatta hırlasak adam kestık sanarlar
Ya ses varıyor mu ya. Bizde eşimin ailesi ile musatkilde oturuyoruz. Yakinda tasinicaz buyuk ihtimal apartman tarzı olucak. Bende esime diyorum simdi rahat rahat bağıramiyorum tasininca rahat ederim diye. Duyuluyor desene

Benim koca ağzımı kapatıyo o derece
Ya iyi de canım benim, hırlamıyorsa hırlıyor ne yazıyorsun.
Hırlıyor yazarsan goy goy bitmez burda

Sınıf whatsapp gurubu 1 burası 2

2 gündür 8 numara da şenlik var hesabı evde gülüyorum.

Ya ses varıyor mu ya. Bizde eşimin ailesi ile musatkilde oturuyoruz. Yakinda tasinicaz buyuk ihtimal apartman tarzı olucak. Bende esime diyorum simdi rahat rahat bağıramiyorum tasininca rahat ederim diye. Duyuluyor desene
Afedersın yellensen duyulcak duvarlar ınce ee bıde gece ortam sesız

Demi bu fisilti çok daha etkili
Ayyyy oyle deyince içim bir iyi oldu zaten dün bu gun evde yok. Yapmayin gariii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…