Toplanın çaya gelin anlatcam size de sjsushwHirlamiyoruz canım. Hatta inlemiyoruz bile. Bence bizim senden öğrenecek çok fantezilerimiz var
Cok etkıleyicisin demek kiEşimle ilişkiye girdiğimizde ilk postada çok hızlı boşalıyo içime girer girmez hatta bazen. Ön sevişmede gözü dönüyo adamın dayanamıyom böyle şeyler yapma diye hırlıyo sonra hop boşalıyoikinci seferde genelde normal oluyo ama bazen çok geç boşalıyo o zaman da benim canım acıyo. 1 saat hiç durmadan yaptığı bilr oluyo orta yolu bulamadık bir türlü
Evde coluk cocuk altta ustte yanda komsu can hurac gormemıs gıbı bagırsak hatta hırlasak adam kestık sanarlarHirlamiyoruz canım. Hatta inlemiyoruz bile. Bence bizim senden öğrenecek çok fantezilerimiz var
Burdan anlat kız sevaba girersin. En azından sex hayatimiz canlanir.Toplanın çaya gelin anlatcam size de sjsushw
Boğulur gibi hırlamıyo tabi ki ya durun bi sakin olunKız ortalığı hırlattın onu diyoruz.
Kaç yıllık kadınımhırıltı ne ya.
Ağzına bişey mi aldı boğazına takıldı da hırladı
Biz bişey demiyoruz sen diyorsun…
Beledıye kapıya dayanır kuduz varmıs dıye neme lazımBurdan anlat kız sevaba girersin. En azından sex hayatimiz canlanir.
ahahahaha bilmiyorum biz isteyerek yapmıyoruz ki sevişirken ortam çok ısınınca kendiliğinden öyle oluyoBurdan anlat kız sevaba girersin. En azından sex hayatimiz canlanir.
Fısıltı dıye bırsey var yırtınnmaktan daha etkileyici oluyor hemde dunya da tek yasamıyoruz gormemıs gıbı hırlıycamıza fısıltı yada esın duycagı kadar gereklı sesı çıkarıyoruz. Bebekge var uyanmıyor mu hırlamanızaBoğulur gibi hırlamıyo tabi ki ya durun bi sakin olunben yorumlara şaşırıyorum insanlar sessiz sakin sevişiyomuş valla çok şaşkınım şu an
Ya ses varıyor mu ya. Bizde eşimin ailesi ile musatkilde oturuyoruz. Yakinda tasinicaz buyuk ihtimal apartman tarzı olucak. Bende esime diyorum simdi rahat rahat bağıramiyorum tasininca rahat ederim diye.Evde coluk cocuk altta ustte yanda komsu can hurac gormemıs gıbı bagırsak hatta hırlasak adam kestık sanarlar
Benim koca ağzımı kapatıyo o dereceBoğulur gibi hırlamıyo tabi ki ya durun bi sakin olunben yorumlara şaşırıyorum insanlar sessiz sakin sevişiyomuş valla çok şaşkınım şu an
Afedersın yellensen duyulcakYa ses varıyor mu ya. Bizde eşimin ailesi ile musatkilde oturuyoruz. Yakinda tasinicaz buyuk ihtimal apartman tarzı olucak. Bende esime diyorum simdi rahat rahat bağıramiyorum tasininca rahat ederim diye.Duyuluyor desene
Demi bu fisilti çok daha etkiliFısıltı dıye bırsey var yırtınnmaktan daha etkileyici oluyor hemde dunya da tek yasamıyoruz gormemıs gıbı hırlıycamıza fısıltı yada esın duycagı kadar gereklı sesı çıkarıyoruz. Bebekge var uyanmıyor mu hırlamanıza
Afedersın yellensen duyulcakduvarlar ınce ee bıde gece ortam sesız
duşun altinda da suyu açmak işe yarayabilir
Yakalayınca bır hırkatırsın garii bacımDemi bu fisilti çok daha etkili
Ayyyy oyle deyince içim bir iyi olduzaten dün bu gun evde yok. Yapmayin gariii
Hahahha benimki bu ablaninki gibide hirlamaz ki. Bi soruyum hirrrrrlasana diyeYakalayınca bır hırkatırsın garii bacım
Oda bizim becereksizligimiz olsun bi adamı hırtlatamadık 13 yıldırSürtüşme bıttı hırlasma geldı. Püüü bize kocaları bı hırlatamadık
Hırlasa adama bısey kacmıs tobe estagfurllah der kacarım fantazıı dunyam o kadar renklıHahahha benimki bu ablaninki gibide hirlamaz ki. Bi soruyum hirrrrrlasana diyene cevap verecek acaba