• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocama şaka bulmam lazim yardım :)

Korkutmak istersen,

Oyuncak bebeğin kafasını ters çevirip salon halisina oturt..

Kızımın bebeği o halde kalmış bi gece sabah eşimin ciglikli ziplamasi ile uyandık :)))
Ben küçükken mutfak havlusu yere düşmüş yılan gibi kıvrılmış resmen karanlıkta yılan gibi görünüyordu bütün evi çığlıklarımla uyandırmıştım yılan var diye megerse havluymuş.:deli:

Korkutmak istersen,

Oyuncak bebeğin kafasını ters çevirip salon halisina oturt..

Kızımın bebeği o halde kalmış bi gece sabah eşimin ciglikli ziplamasi ile uyandık :)))
Ben küçükken mutfak havlusu yere düşmüş yılan gibi kıvrılmış resmen karanlıkta yılan gibi görünüyordu bütün evi çığlıklarımla uyandırmıştım yılan var diye megerse havluymuş.:deli:

Sırtıma atkı düşmüştü dolaptan bişey ararken..
Ben de yılan vari bişey ustume atladi diye hiyh iyh diye diye yerde debelenmistim :))))

Bence şaka malzemeleri satılan bir yerden şaka bıçağı ve kan gibi bişey satılıyor ondan alsın. Isten gelmesine yakın arkadasiniz kendine bicaklanmis süsü versin. Tabi kapıyı eşinin açmasını saglasin.

Ay neyse adam bayılır falan da ;)

Şimdi aklıma bir şey gelmedi ama youtube da "kocakarı ansiklopedisi" diye bir kanal var baya değişik şakalar yapıyorlar birbirlerine oraya bakılabilir :)

kremalı bisküvinin kremasını sıyırıyoruz.içine diş macunu koyuyoruz.sonra güzelce tabağa diziyoruz.sonra afiyet olsun.
bunu önerecektim.yalnız benimkinden çok daha süper fikirler var.zaten arkadaşınıza yapılan şakalar bundan fazlasını hakediyor.

Aksam içtiği çaya musil ilacı ekle sabaha kadar wc ye taşınsın hatta birde wc kapı kolu bozuksa
Yastiginin ustune gözünün önüne oyuncak örümcek birakın

Caydanlik sakasi yapin :D bende yapmistim arkadasta cekti kameraya
Cayi bitince mutfaktan bos bir caydanlik alin doldurur gibi yapsrken üstüne düsürün caydanligi ve aaaay diye bagirin dahada ödü kopar ay biz ne kahkaha atmistik o zaman :D tekrar yapasim geldi hahaha

Back
X