Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben küçükken mutfak havlusu yere düşmüş yılan gibi kıvrılmış resmen karanlıkta yılan gibi görünüyordu bütün evi çığlıklarımla uyandırmıştım yılan var diye megerse havluymuş.
Ben küçükken mutfak havlusu yere düşmüş yılan gibi kıvrılmış resmen karanlıkta yılan gibi görünüyordu bütün evi çığlıklarımla uyandırmıştım yılan var diye megerse havluymuş.
Bence şaka malzemeleri satılan bir yerden şaka bıçağı ve kan gibi bişey satılıyor ondan alsın. Isten gelmesine yakın arkadasiniz kendine bicaklanmis süsü versin. Tabi kapıyı eşinin açmasını saglasin.
Şimdi aklıma bir şey gelmedi ama youtube da "kocakarı ansiklopedisi" diye bir kanal var baya değişik şakalar yapıyorlar birbirlerine oraya bakılabilir :)
kremalı bisküvinin kremasını sıyırıyoruz.içine diş macunu koyuyoruz.sonra güzelce tabağa diziyoruz.sonra afiyet olsun.
bunu önerecektim.yalnız benimkinden çok daha süper fikirler var.zaten arkadaşınıza yapılan şakalar bundan fazlasını hakediyor.
Aksam içtiği çaya musil ilacı ekle sabaha kadar wc ye taşınsın hatta birde wc kapı kolu bozuksa
Yastiginin ustune gözünün önüne oyuncak örümcek birakın
Caydanlik sakasi yapin bende yapmistim arkadasta cekti kameraya
Cayi bitince mutfaktan bos bir caydanlik alin doldurur gibi yapsrken üstüne düsürün caydanligi ve aaaay diye bagirin dahada ödü kopar ay biz ne kahkaha atmistik o zaman tekrar yapasim geldi hahaha