kocama mektubum!

öncelikle ilgilenen herkese teşekkürler
ancak girebildim foruma
bu mektubu kocama okuttuktan sonra burada paylaştım.
mektubu okumus üzerine telefon etti giyin geliyorum seni almaya dışarı çıkıcaz diye.alıp karsısına bu defa konusacak sandım.
ama o her zamanki gibi alışverişe götürdü bişeyler aldı,sarıldı öptü şirinlikler yaptı.böyle herseyin üstünü kapatıp hediyeler alınca iki sarılmayla mutlu olucaz sanıyor hala.sorunlar gün gibi ortadayken.
bu mektubu yazmamın sebebide şuydu.bi abisiyle olan sorunları zaten burada paylaşmıştım.diğer abisi ve eşide evlendiğimizden beri kaç kez davte ettiğimiz halde kapımzıı açmadılar.türlü bahanelerle.ki bu bahanelerin bahane olduğuda hep ortaya çıktı sonradan.bilinçli gelmiyolar yani.
sözde eşimle oturup bir karar almıştık aylar önce bizim kapımızı açana kadar bizde açmıycak kapılarını.ama ne oldu?yeğeninin d.günü varmış.çağırdılar tıpış tıpış gittik.
hani eşimin bana verdiği sözlerhani aldığımzı kararlar.kopuk bir ailesi var kimse birbrini aramaz sormaz gitmez yada en azından bize öyleler.ama biz eşim yüzünden kimseye tepkimizi gösteremiyoruz bi aile olarak kendi kendimize kararlar alamıyoruz arkasında durmuyor çünkü.söz konusu ailesiyse benim ne hissettiğim umrunda değil..
işin kötü yani göya ayrı ev açtık ama anne babası gideceğimiz yerlere bile müdahale halinde hemen aradılar d.gnü varmıs gelrken ne alcanız yeğeninize diye.ki onlarda biliyolar oraya gitmk istemiycemizi abisinin bilinçli olarak bize gelmediğini.ama böyle yaparak biz gitmek zorundaymısız gbi psikolojik baskı yapıyolar
dün gece ben agladım esim agladı.sen benm için çok değerlisin çok seviyorum seni diye.ama artık inanmıyorum onun hiçbirşeyine.mutsuz ettiğini bile bile hc bi sözünün arkasında duramıyor.biz bi aile kurdukmu kurmadıkmı belli değil varsa yoksa kendi ailes.gvenmiyorum artık
madem ki eşinize artık güveniniz yok ve ondan bi bebek bile dünyaya getirmeyi düşünmüyosunuz yazık değilmi sizin geçen hayatınıza gençliğinize.....
bu evlilikte hiç bi amacınız yoksa ve eşinizide düzeltemeyeceğinizden eminseniz boşuna daha fazla sürdürmenize hiç gerek yok bence

ancak girebildim foruma
mektubu okumus üzerine telefon etti giyin geliyorum seni almaya dışarı çıkıcaz diye.alıp karsısına bu defa konusacak sandım.
ama o her zamanki gibi alışverişe götürdü bişeyler aldı,sarıldı öptü şirinlikler yaptı.böyle herseyin üstünü kapatıp hediyeler alınca iki sarılmayla mutlu olucaz sanıyor hala.sorunlar gün gibi ortadayken.
bu mektubu yazmamın sebebide şuydu.bi abisiyle olan sorunları zaten burada paylaşmıştım.diğer abisi ve eşide evlendiğimizden beri kaç kez davte ettiğimiz halde kapımzıı açmadılar.türlü bahanelerle.ki bu bahanelerin bahane olduğuda hep ortaya çıktı sonradan.bilinçli gelmiyolar yani.
sözde eşimle oturup bir karar almıştık aylar önce bizim kapımızı açana kadar bizde açmıycak kapılarını.ama ne oldu?yeğeninin d.günü varmış.çağırdılar tıpış tıpış gittik.
hani eşimin bana verdiği sözlerhani aldığımzı kararlar.kopuk bir ailesi var kimse birbrini aramaz sormaz gitmez yada en azından bize öyleler.ama biz eşim yüzünden kimseye tepkimizi gösteremiyoruz bi aile olarak kendi kendimize kararlar alamıyoruz arkasında durmuyor çünkü.söz konusu ailesiyse benim ne hissettiğim umrunda değil..
işin kötü yani göya ayrı ev açtık ama anne babası gideceğimiz yerlere bile müdahale halinde hemen aradılar d.gnü varmıs gelrken ne alcanız yeğeninize diye.ki onlarda biliyolar oraya gitmk istemiycemizi abisinin bilinçli olarak bize gelmediğini.ama böyle yaparak biz gitmek zorundaymısız gbi psikolojik baskı yapıyolar
dün gece ben agladım esim agladı.sen benm için çok değerlisin çok seviyorum seni diye.ama artık inanmıyorum onun hiçbirşeyine.mutsuz ettiğini bile bile hc bi sözünün arkasında duramıyor.biz bi aile kurdukmu kurmadıkmı belli değil varsa yoksa kendi ailes.gvenmiyorum artık

Eee yani bütün bu trajedi eşin Sema ve abisiyle mutfakta sigara içti diye mi?Çocuk musun hasta mısın bilemedim de kendini mutsuz etmeyi seviyorsun. Eşin abisi ve yengesiyle mutfakta sigara içti, sen (doğumgününde yalnız da kalmış olamazsın) salonda kaldın diye olay mı çıkardın.gitmek istemezdim falan bişeyler yazmışsın.Naptın kapıyı çekip çıktın mı eşin mutfakta diye.Bence adamın sırtına yapış.Bi korku filmi vardı kişi aynada baktığında sırtında sarılmış vaziyette birini taşıdığını görüyordu.Öyle yaşayın.Altıüstü çocuklarının doğumgününe gittin insanların, onu da burunlarından getirip tat kaçırdın di mi amanede.KKDa "Amanede Eşi ve Eşinin Ailesi" adlı ayrı bir başlık açılmalı.Çünkü sürekli sadece konu açıyorsun.

ancak girebildim foruma

Canım evlilik böyle bir şey işte.bi erkek çok oyuncu değilse yalandan ağlamaz diye düşünüyorum.biraz sabret eşini ilgi ve sevginle kendine çek .kv gile gelince, he de geç,hepimiz kv delerimizi kafamıza taksaydık şimdi çoktan delirirdik.bazı şeyleri boşvermek lazım .Sen eşine sımsıkı sarıl ,dertlerini içine atma kocacım gücendim mesela de şu şöyle böyle diye anlatmaya çalış.Canım Allah yardımcın olsun.Eşin senin için ağladıysa seni seviyor demektir.Sımsıkı bağlan eşine sımsıkı kenetlenin .Aşkım bundan sonra sen ben ,bende sen olmuşuz gibi davranalım birbirimizi anlamaya çalışalım de.

Eşin senden sadece ailesini sevmeye çalışmanı istiyor. Ailesini haksızda olsalar koruyup seni yok saydığını düşün, tekbaşına ailesini ziyarete gittiğini, sen bunun için sitem ettiğinde sanane dediğini. Olmaz deme var bunları yaşayan insanlar.

Eşini çok yoruyorsun amanede böyle yapmaya devam edersen birgün sana olan sevgisi bıkkınlık ve nefrete dönüşebilir. Sen "Eşim benim için ailesini silsin" diyorsun bir yerde.

Abisiyle yengesi neden gelmediler size? Düğün sırasında huysuzluk yapmış olabilir misin? Yani seni yargılar gibi bişiler yazmak ta istemiyorum çünkü herkes ne yaşadığını ancak kendisi bilir ama biraz alçak gönüllü olmakta fayda var...

Back
X