- 20 Nisan 2018
- 27
- 12
- 3
- 29
- Konu Sahibi Meraklikadin95
-
Boyle ciftleri kisirlaştirsalar keşke
Ne kadar acımasızsınız cahilde değilim küçükte sadece eşimdeki bebek isteği çoktu bi bebeğimiz olsa herşey bambaşka olur vs derdi ve Rabbim nasip etti oldu. Ben evliliğimi onarma derdindeyim siz eleştiri derdindesiniz kadın bile kadını anlamıyor yazıkBebek yahu bu. Neyi kurtaracak gunahsiz bi melek? Sorunlu evliliginizin supermani mi bebek? Hayret biseysiniz ya. Kac yasindasiniz 16 mi 17 mi? Bu nasil basit bi dusunce?
Bebek düşünürken çok istekliydi mutlu oluruz belki kurtarır o bizi düşüncesi ama şimdi onunda gübahına girer miyim ya annesiz ya babasız kalır mı bu evlilik nereye gidiyor fiye düşünüyorum hep
Ay laf ettiğim bayanlar görse kızar bana hiç söylemeyeceğim bir şey ama neden bebek yaptınız merak ettim . Sağlıcakla büyütün inşallah olan olmuş ona iyi bir dünya sunmak adına sakin kalınMerhaba arkadaşlar 3aylık hamileyim 2yıllık evliyim evlendim evleneli yğzüm gülmedi ki severek evlendik 8 yıldır tanıyorum toplamda ama hiç tanıdığım gibi değil evlendikten 2 ay sonra evi terketmek istemiştim hatta şimdi hergün hırgür sürekli bebeğime bişey olacak korkusu asla yok sabaha kadar ağlasam sus da uyuyum dövsem nasıl ağlıycan vs diyo benimle normalde konuşmuyo hiç yeni evli gibi olamadık elimi tutmaktan utanıyormuş sevgilimiymişiz biz. Halbuki evlenmeden evlenince çarşıda elele gezicez derdi hep. Çok afedersiniz canı istemedikçe saçımı bile Okşamaz iki güzel laf etmez. Sevgisini hissedemiyorum artık. Çok zor gunler geçirdik ama onun sevgisizliği beni daha çok üzüyor. Nasıl ders verir aklını başına getiririm.
Bence siz kendinize bi ders verin terapi dersi.sevmiyor sizi sevmiyor bunu anlayabildiyseniz sorunu ordan ele almalısınız. Çok net bence anlattiklariniza göre sevg falan yokMerhaba arkadaşlar 3aylık hamileyim 2yıllık evliyim evlendim evleneli yğzüm gülmedi ki severek evlendik 8 yıldır tanıyorum toplamda ama hiç tanıdığım gibi değil evlendikten 2 ay sonra evi terketmek istemiştim hatta şimdi hergün hırgür sürekli bebeğime bişey olacak korkusu asla yok sabaha kadar ağlasam sus da uyuyum dövsem nasıl ağlıycan vs diyo benimle normalde konuşmuyo hiç yeni evli gibi olamadık elimi tutmaktan utanıyormuş sevgilimiymişiz biz. Halbuki evlenmeden evlenince çarşıda elele gezicez derdi hep. Çok afedersiniz canı istemedikçe saçımı bile Okşamaz iki güzel laf etmez. Sevgisini hissedemiyorum artık. Çok zor gunler geçirdik ama onun sevgisizliği beni daha çok üzüyor. Nasıl ders verir aklını başına getiririm.
Bebek düşünürken çok istekliydi mutlu oluruz belki kurtarır o bizi düşüncesi ama şimdi onunda gübahına girer miyim ya annesiz ya babasız kalır mı bu evlilik nereye gidiyor fiye düşünüyorum hep
Kendinizin başaramadığı iletişimi bebekten mi bekliyorsunuz gerçekten? Bence burda acımasız kimseler var ise oda siz ve eşinizsiniz. Doğmamış çocuğunuzun üstüne yüklediğiniz sorumluluğa bakın...Ne kadar acımasızsınız cahilde değilim küçükte sadece eşimdeki bebek isteği çoktu bi bebeğimiz olsa herşey bambaşka olur vs derdi ve Rabbim nasip etti oldu. Ben evliliğimi onarma derdindeyim siz eleştiri derdindesiniz kadın bile kadını anlamıyor yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?