Kocama ders vermek istiyorum yardım

Boyle ciftleri kisirlaştirsalar keşke
Bebek yahu bu. Neyi kurtaracak gunahsiz bi melek? Sorunlu evliliginizin supermani mi bebek? Hayret biseysiniz ya. Kac yasindasiniz 16 mi 17 mi? Bu nasil basit bi dusunce?
Ne kadar acımasızsınız cahilde değilim küçükte sadece eşimdeki bebek isteği çoktu bi bebeğimiz olsa herşey bambaşka olur vs derdi ve Rabbim nasip etti oldu. Ben evliliğimi onarma derdindeyim siz eleştiri derdindesiniz kadın bile kadını anlamıyor yazık

Yani simdi benim bir akrabagim var. Aslinda dünya iyisi bir insan,ama es olarak odunun teki. Ne güzellikten anlar nede karsi tarafa jest yapmayi bilir. Yok yani. Esinizde öyle bir insansa gecmis olsun, cünkü odunla döv yinede degismez öyle bir insan. Yok sizin iliskinize deger veriyorsa beraber düzeltmeye gayret edebilirsiniz. Cahillik kelimesini aslinda pek sevmem cünkü fazla ve yalnis yerlerde cok kullanilir,ama su "Cocuk evliligi kurtarir" düsüncesi cahilliktir kusura bakmayin. Kötü giden iliskiyi sadece o iliskinin icinde olanlar kurtarabilir. Ücüncü sahislar degil. Olan cocuklara oluyor sonra

Bebek düşünürken çok istekliydi mutlu oluruz belki kurtarır o bizi düşüncesi ama şimdi onunda gübahına girer miyim ya annesiz ya babasız kalır mı bu evlilik nereye gidiyor fiye düşünüyorum hep

Şu bebek bizi kurtarır diye çocuk yapanlara gerçekten sinir oluyorum. Çocuk bu ya bir eşya değil oyuncak hiç değil küçücük yavrunun günahı ne. Bu zamana kadar kurtarmadiysaniz evliliğinizi çocukta kurtaramaz.

Böyle bir evliliğe neden bir cocuk ?? Yazık değilmi o bebeğinize şimdi siz heralde mutsuz giden bir evliliğim var cocuğum olursa evliliğim kurtulur diye düşündünüz cok büyük bir hata çocuk evliliği kurtarmaz sadece mutlu evlilikleri cocuk taclandırır yazık cok yazık şimdide konu acıp eşime nasıl ödedirim diye bilgi almaya calışıyorsunuz biraz büyüyün ne olur

Ay laf ettiğim bayanlar görse kızar bana hiç söylemeyeceğim bir şey ama neden bebek yaptınız merak ettim . Sağlıcakla büyütün inşallah olan olmuş ona iyi bir dünya sunmak adına sakin kalın

Bence siz kendinize bi ders verin terapi dersi.sevmiyor sizi sevmiyor bunu anlayabildiyseniz sorunu ordan ele almalısınız. Çok net bence anlattiklariniza göre sevg falan yok

Bebek düşünürken çok istekliydi mutlu oluruz belki kurtarır o bizi düşüncesi ama şimdi onunda gübahına girer miyim ya annesiz ya babasız kalır mı bu evlilik nereye gidiyor fiye düşünüyorum hep

Yani artık çocuklar bile biliyor bebek sorunlu evlilikleri daha kötü yapar diye
Biraz fazla risk almamış mısınız?

Neydi peki derdi?
Balayindan sonra ne oldu da kavgalar başladı?
O seni bu kadar hiçe sayarken senin tek yaptığın onun için yemek pişirmek, ev temizlemek ve o istediğinde yatağına girmek mi?

Eger öyleyse burdan başla değiştirmeye.
Farzet. Kocan yok artık.
Kendine onsuz bir düzen kur.
Aynı evde bir koltuk olsun senin için.
Gör ama tepki verme.
Bunun yanında inadına mutlu ol, ver kendini gezmelere.
Düzelmiyor mu?
Topla valizini çık evden.
Küçük bir not: Senden bir beklentim yok. Hoşçakal.

Dönerse ne ala. Dönmezse gitsin yoluna.

Kendinizin başaramadığı iletişimi bebekten mi bekliyorsunuz gerçekten? Bence burda acımasız kimseler var ise oda siz ve eşinizsiniz. Doğmamış çocuğunuzun üstüne yüklediğiniz sorumluluğa bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…