- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
-
- Konu Sahibi mntahamm33
Çevremiz iyi değil derken?yani bilmiyorum onu cok sık bogazda etmek istemiyorum ama dedigim gibi cevremiz iyi degil zaten.
Beni en çok mutlu eden yorum oldu teşekkür ederimKıskanabilmek güzeldir bence. Kıskanabilen insan partnerine değer veriyor demektir nihayetinde. Kıskanmak, birini kıskanacak kadar sevmek insanı heyecanlandırır bence....Umarım kıskançlığınız geçmez fakat ehlileştirebilirsiniz. .
niye gosteris algilansin?Amin teşekkür ederim özel mesaj atsanız şimdi nereli olduğunu burdan yazarsam onuda gösteriş olarak algılarlar .
Rica ederim :)Beni en çok mutlu eden yorum oldu teşekkür ederim
Boş bulunup yabancı uyruklu yazmamı öyle algıladılar.niye gosteris algilansin?
ingiliz kraliyet ailesinden mi?
Yengem sizin gibi. Dayimiza sarilamamizi istemezdi( gerçi ben sarılmazdim fakat yeğen cok)herkese surat yapardı. Dayimda yengeme sürekli sarılır öper gönlünü alırdı bizim yanımızda ona aşkını haykirirdi resmen. Şimdi o dayimin başka bir hanimdan çocuğu var. Bu mesele üzerine ayrilmadilar ama yengem anladiki bizden kiskanirken eşi dışarda işini goruyormus onları hatirlattinDur okları üstüme çekeyimseni kurtarayım mnthamm :))) ben eşimi kız kardeşinden bile kiskaniyorum . Sarilinca falan çok sinir oluyorum . Trip atıyorum . He güzel biseymi doğru mu . Elbette değil ama ınan elimde olan bisey değil . Bende daha rahat olmak isterdim ama olamıyorum . Eşimle çok sorunlarım oldu bu yuzlerdende. . Dilerimki geçer biraz daha. Çünkü çok kıskançlık çok can sıkıcı :)
Bir adama her kadini potansiyel tehlike olarak goruyorum izlenimi verirseniz, adam buna inanir. Demekki tum bu kadinlar icin bir albenim var diye dusunmeye baslar. Boyle bir gaz vermeyin esinize.Dur okları üstüme çekeyimseni kurtarayım mnthamm :))) ben eşimi kız kardeşinden bile kiskaniyorum . Sarilinca falan çok sinir oluyorum . Trip atıyorum . He güzel biseymi doğru mu . Elbette değil ama ınan elimde olan bisey değil . Bende daha rahat olmak isterdim ama olamıyorum . Eşimle çok sorunlarım oldu bu yuzlerdende. . Dilerimki geçer biraz daha. Çünkü çok kıskançlık çok can sıkıcı :)
Haberi yok tabiki bu benim içimdeki bi delilik.Bir adama her kadini potansiyel tehlike olarak goruyorum izlenimi verirseniz, adam buna inanir. Demekki tum bu kadinlar icin bir albenim var diye dusunmeye baslar. Boyle bir gaz vermeyin esinize.
Kiz kardesin onu kiskandigindan haberdar mi peki? Oyleyse hala kapini calip, evine geliyor mu?
Ayyyyyyy :OYengem sizin gibi. Dayimiza sarilamamizi istemezdi( gerçi ben sarılmazdim fakat yeğen cok)herkese surat yapardı. Dayimda yengeme sürekli sarılır öper gönlünü alırdı bizim yanımızda ona aşkını haykirirdi resmen. Şimdi o dayimin başka bir hanimdan çocuğu var. Bu mesele üzerine ayrilmadilar ama yengem anladiki bizden kiskanirken eşi dışarda işini goruyormus onları hatirlattin
Bu vesveselerden tez zamanda kurtulursunuz insallah.Haberi yok tabiki bu benim içimdeki bi delilik.
Amiiiiin. .Bu vesveselerden tez zamanda kurtulursunuz insallah.
Çok kıskandığınızı en azından ona belli etmeyin. Takip edip telefon vs kontrol ederek kendinizi iyi hissedeceksiniz siz bilirsiniz. Ama çok belli ederseniz adam bunalır.Arkadaslar meraba,
11 aydr yabanci uyruklu biryle evliym ve onu gercktn ck sewiyrm yenide bi oglumuz oldu cok sükür eşımde bni sevyr sorunsa şu ; eşimi cok kskanyrm kmseyle knusşn slmlaşsn istemyrm ona gûwenyrm ama cewremz pek iyi degl surkli onun önünde tléfnunu kntrol edyrm bide lohusalik geldi smdi dahada ck kskanyorm cnkü ona yaklasamiyrmda szce ne yapmalym