kocam

Beni en çok mutlu eden yorum oldu teşekkür ederim

18 yaşında birinin kıskançlık duygusunu bastırması kolay olmayabilir zira daha yetişkinlik evresine geçmemişsiniz.
Hele biraz daha büyüyün ergenlikten çıkın geçer.
Bu kadar abartmayın. Eşinize ve kendinize güvenin.

Bende eşini herkesden deli gibi kıskanan biri olarak çok iyi anlarım seni . Ama çözümü bilemem :)))) . Sadece üstüne gelenlere lafım . Böyle hisseden çok vardır bende biri mesela. . Olabilir yani . Bukadar üstüne gitmeyin kızın .

Dur okları üstüme çekeyim seni kurtarayım mnthamm :))) ben eşimi kız kardeşinden bile kiskaniyorum . Sarilinca falan çok sinir oluyorum . Trip atıyorum . He güzel biseymi doğru mu . Elbette değil ama ınan elimde olan bisey değil . Bende daha rahat olmak isterdim ama olamıyorum . Eşimle çok sorunlarım oldu bu yuzlerdende. . Dilerimki geçer biraz daha. Çünkü çok kıskançlık çok can sıkıcı :)

Kafamda gereksiz şeyler kurma. Gereksiz kaygılar insanı huzursuz eder

Yengem sizin gibi. Dayimiza sarilamamizi istemezdi( gerçi ben sarılmazdim fakat yeğen cok)herkese surat yapardı. Dayimda yengeme sürekli sarılır öper gönlünü alırdı bizim yanımızda ona aşkını haykirirdi resmen. Şimdi o dayimin başka bir hanimdan çocuğu var. Bu mesele üzerine ayrilmadilar ama yengem anladiki bizden kiskanirken eşi dışarda işini goruyormus onları hatirlattin

Kıskançlık ilk zamanlar uzaktan hoş ggörünebilir ama zamanla insanı çileden çıkarır. Eşini kendinden uzaklaştırırsın yapma derim.

Bir adama her kadini potansiyel tehlike olarak goruyorum izlenimi verirseniz, adam buna inanir. Demekki tum bu kadinlar icin bir albenim var diye dusunmeye baslar. Boyle bir gaz vermeyin esinize.
Kiz kardesin onu kiskandigindan haberdar mi peki? Oyleyse hala kapini calip, evine geliyor mu?

Abimin eşi beni abimden kiskanacak ve bunun adına da kiskanclik napayım diyecek

Yok bu basit bi kiskanclik değil bir hastalık bence.

Haberi yok tabiki bu benim içimdeki bi delilik.

Ayyyyyyy :O

Çok kıskandığınızı en azından ona belli etmeyin. Takip edip telefon vs kontrol ederek kendinizi iyi hissedeceksiniz siz bilirsiniz. Ama çok belli ederseniz adam bunalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…