Kocam

başka bir konunuz var eşimi aldattım barışmıyor diye daha mart ayında. ilişkinizin cılkı çıkmış, o da sizi aldatıyor. aldat affet sarmalında ilişkiniz. napıcaksınız ki ha bahar ha ayşe. yüzüne vurup ayrılacak mısınız mesela? affedecek misiniz? o da aldattı eşitledik mi diyeceksiniz? nerden tutsanız elinizde kalıyor.

Bir kere yapan, birdaha yapar.
Affetmekle hata etmişsiniz.
Eğer yakalayınca birdaha affedecekseniz karıştırmayın.Bu sefer dik duracaksanız gözlemleyin. Uyandırmadan karıştırın.

aldatıyor işte bariz. bilmem ne abi diye kadını kaydetmiş. kabak gibi ortada. önceki konunuzdan bağımsız da aldatıyor.
Kendisi zamanında felfenasını yaptığı için şimdi hesap da soramıyor karşısına geçip.

Arkadaşlar lütfen eski konum üzerinden beni yargılamayın . Sadcee bu konuyu değerlendirin
Abla tamam işte kocan geçmişte yaptığını affetmemiş affetmiş gibi yapıyor. Siz nasıl onu aldattiysaniz o da sizi aldatıyor hemde bu ikinci. Anlıyor musunuz? Siz ne kadar pişman olsanız dahi o bunu unutmuyor unutmicak. Bakın o malum olaydan sonra aranız açılınca o da kendini başkalarının kollarına atmış. Hadi o zaman bunalımda diyelim. Sizin ayninizi yaptı. Eee şimdi neden sizce? Çünkü kini bitmemis. Siz affetmemiş. Bunlara maruz kalmak istemiyorsanız başka çözümler bulmanız lazım. Boşanmak gibi.

Sen doğurduğun çocuğun babasını bilmezsin, kocanın bal almadığı çiçek kalmamış. Mide diye bir şey yok ilişkide zaten adam aldatmasına aldatıyor da napıcaksın?

Arkadaşlar lütfen eski konum üzerinden beni yargılamayın . Sadcee bu konuyu değerlendirin
Neden? Siz sadece eşinizin yaptığını anlatıp onu mu yargılamamızı istiyorsunuz?
Bir de ayrıyken şöyle oldu demiş eşiniz siz de tamam diyerek büyüklük yapmış gibi anlatmanız yok mu.
Bu arada büyük ihtimalle aldatıyor

Aldatilmayi affetmek büyüklük değil ahmaklik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…