Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kizlar esinizle tartistiginiz da hakli durumdayken ilk yanina giden kim oluyo hep ben oluyorum o hic gelmez gonlumu almaz ben dayanamayip godiyorum hemen napmam lazim fikir verebilir misiniz
Asla özür dileyen ben olmadım eşim küslüğe hiç dayanamaz en son ki tartışmamızda ikimizde haklıydık ama konu büyüdü küstük ertesi gün özür mesajı attım hemen beni arayıp bana mı yazdın tüylerim diken diken oldu inanamıyorum dediMerhaba kizlar esinizle tartistiginiz da hakli durumdayken ilk yanina giden kim oluyo hep ben oluyorum o hic gelmez gonlumu almaz ben dayanamayip godiyorum hemen napmam lazim fikir verebilir misiniz
Nasıl bir imaj çizmişseniz demekAsla özür dileyen ben olmadım eşim küslüğe hiç dayanamaz en son ki tartışmamızda ikimizde haklıydık ama konu büyüdü küstük ertesi gün özür mesajı attım hemen beni arayıp bana mı yazdın tüylerim diken diken oldu inanamıyorum dedi
Ilk adimi sizin atacaginizdan emin oldugu icin adim atmiyor.Merhaba kizlar esinizle tartistiginiz da hakli durumdayken ilk yanina giden kim oluyo hep ben oluyorum o hic gelmez gonlumu almaz ben dayanamayip godiyorum hemen napmam lazim fikir verebilir misiniz
Valla 20 yıldır birlikteyiz 8 yıldır evliyiz alıştık haliba birbirimizin huyuna suyuna çok çok ağır bir konu olmadığı sürece tartışmalar uzamaz, uzarda küslük olursa barışma yolumuz buNasıl bir imaj çizmişseniz demek![]()