- 5 Ağustos 2015
- 31
- 122
- Konu Sahibi Harbi_Delikanli_Kiz
Ahhh kizlarrrrr siz bu yazdiklarimi okurken sizr komik gelecek ama bana yasarken zulummmmmm..... 8 yillik evliyim ve 8 yillir kocamin tikiyla savas veriyorum ama hala daha kazanamadim malesefffffffff.esimin tiki burun cekmek oyleki sabah aksam hic farketmiyor 7/24 evde iste arbada sokakda insanlarin icinde anlayacaginiz heryerde....herkesde farkinda cok asiri rahatsiz etmiyor ama insanlar fark ettiyorlar is arkadaslari ne cok burnunu cekiyorsun demisler mesele.bide basimidan gecen bi animi anlatayim.akrabalarimizla koye tatile gitmistik baya kalabaliktik neyse yolda kahvaltiya bi yerde durduk kadinlarla wcye gittik cikmak uzereyiz ellerimizi yikiyoruz yan tarafta erkek wcsinden burun cekme sesleri geliyor ayy dedim bu kesin benim kocam burnunu cekmesinden tanidim kadinlar nasil gulduler bana inanmadilar kizlar ciktik lavabodan o da o anda cikmissss ayyy nasil kiyamet koptu gul gul oldukkkk....o an icin komik bi durumdu ama benim canima tak dedi artik gunduz neyse bi sekilde tv sesi cocuklarin sesi derken arada kayniyor gidiyorrrr peki ya geceleriiiii Allahimmm yardim etttttttt.mesele dun gece delirdimmm tam tatli uykuya kaldimmm ki adam basladiiii burnunu cekmeye varya sanki kafamin icinde supurge makinesi varr surekli acip kapatip cekiyorlar...yeterrr artikkk dedimmm actim agzimi sanada senin burnunada tikinede diye basladim lafa ........ neler demedim ki +18 li laflar havada ucustu .hic bir sey soylemedi. Sadece yat uyu dedi...dursan uyuyacam dedim...sonra koca bi sessizlik ama arada yine cekiyor burnunu.neyse sonra diye dayanamadim bana kirildin mi dedim yok dedi sende haklisin falan filan .....simdi sizlere soruyorummm...nasil kurtula bilir esim bu durumdan????